Haagse domeinenhandel overgewaaid naar Almere ?

Is dat gedoe met domeinnamen een lucratieve hobby, of is er meer ???? Wat zou het in Den Haag hebben opgeleverd ?

‘Ik heb een eigen bedrijf in webhosting en ik vond het politiek wel grappig om deze namen te claimen’, aldus Marcel Bakker van Leefbaar Almere. Bakker claimde vorig jaar de websitenamen www.pvv-almere.nl  en www.pvvalmere.nl.  

Ook in Den Haag hebben we een Raadslid die wel van een grapje houdt.

Door onze wereldberoemde Haagse politicoloog annex specialist in het Fingerspitzen werd uitgezocht vanuit welke hoek die nieuwe Haagse partij ‘Stop Wilders Nu’  is ontstaan.  Dit bracht een aantal mensen in grote verwarring. 

Kwoot; “Ondertussen hoop ik zeer dat Schulte en Bol afzien van deelname aan de verkiezingen. Een partij met deze naam draagt niets bij aan een inhoudelijke verkiezingsstrijd, maar wel aan het martelaarschap van Wilders. Het ‘tegenhouden’ of ‘bestrijden’ van het gedachtegoed van Wilders en de PVV is ook prima besteed aan heel veel andere partijen, waaronder natuurlijk GroenLinks. Daar kunnen we dit soort ‘hulp’ bij missen als kiespijn”, aldus de Haagse Groene stoelenverkoper.

“Ik begrijp dat ik gezien mijn actie met www.PVVdenhaag.nl een ‘usual suspect’ ben, maar met deze actie heb ik niets te maken”, aldus de ‘usual suspect’.

Het bleek dus geheel en al toeval dat dit diezelfde man was die indertijd die Anti-Wilders website opstartte met alle ellende vandien. Vandaar dus dat in eerste instantie alle verdenking op hem viel.

PVV koopt domeinnamen Almere terug

BB 18.01.2010  De Partij voor de Vrijheid (PVV) in Almere gaat twee domeinnamen terugkopen. Dit heeft Marcel Bakker, kandidaatsraadslid voor Leefbaar Almere, maandag bekendgemaakt.

Bakker claimde vorig jaar de websitenamen http://www.pvv-almere.nl en http://www.pvvalmere.nl. ‘Ik heb een eigen bedrijf in webhosting en ik vond het politiek ook wel grappig om deze namen te claimen’, aldus Bakker.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s