Kan het nog Wilder in Den Haag ??

Terwijl Nederland wakker begint te worden,  ontwaakt men ook in Den Haag uit de winterslaap.

 

De stad Den Haag Verwilderd zo blijkt uit de Haagse media.  Wel is er alvast gestart met de  inhaalslag in de Groen sector bij de  afdeling bomen.

 

Vanwege de naderende economische  Crisis belooft er nogal wat te gaan gebeuren daar in Den Haag.  

 

De Grondwet is mijn herder, niets zal mij overkomen!!

De Grondwet is mijn herder, niets zal mij overkomen!!

En ook heeft de PVV bij monde van  Geert Wilders aangekondigd deel te willen nemen aan de verkiezingenstrijd in Den Haag.

  

Tijdens het GL-congres afgelopen zaterdag noemde GroenLinksleider  Femke Halsema  Geert Wilders een ”politieke kwakzalver” en ”Charlatandie vrij naar Engeland wil reizen om ”haatdragende meningen te uiten”, maar dat van anderen niet accepteert.   

Sophie in ’t Veld van D66 werd tijdens hun congres beloond met lachsalvo’s voor de opmerking dat een ding wel echt duidelijk is: ”De PVV is groot voorstander van vrij verkeer van personen binnen de Europese Unie.  ” Zij verwees hiermee naar het inreisverbod dat het Verenigd Koninkrijk Geert Wilders oplegde toen hij zijn korte internet film Fitna wilde toelichten in Londen.

 

Hij schijnt zelfs ideeën te hebben over het parkeerbeleid .  Zal dat ook helpen bij de verdere uitrol van het VCP ??? De Haagse VVD is in ieder geval niet echt kapot van zijn Parkeerplannen.  Het zal toch niet nog gekker gaan worden in Den Haag ???

 

Met de naderende Raadsverkiezingen in 2010 belooft het er nogal Wild aan toe te gaan daar in Den Haag.    

 

Kan het nog een stukkie Wilder in Den Haag dan ??

Plaats een reactie