Chuck Deely R.I.P 1954 – 2017

Chuck Deely R.I.P 1954 – 2017

Herdenking Chuck Deely 10 februari 1954 9 januari 2017

In het Paard van Troje wordt maandagavond 16.01.2017 een herdenkingsdienst gehouden voor Chuck. Die wordt vanaf 19.55 uur live uitgezonden bij Omroep West.

De herdenkingsbijeenkomst in het Paard wordt gepresenteerd door Sjaak Bral. Tussen 20.00 en 21.00 uur zijn er verschillende sprekers, zoals nachtburgemeester Rene Bom, en optredens van onder anderen Tim Akkerman, het Couperus Cello Kwartet, het trio Remmelt, Muus en Femke en singer-songwriter Pijke de Grood.

Op  zaterdag 14.01.2017 kan tussen 17.30 uur tot 19.30 uur afscheid worden genomen van Chuck tijdens een rouwbezoek op de gemeentelijke begraafsplaats Westduin. Hier kan ook het condoleanceregister worden getekend dat later aan de familie van Chuck wordt overhandigd.

De uitvaart van de bekende Haagse straatmuzikant is in overleg met de in Amerika woonachtige broer van Chuck Deely tot stand gekomen. Na de crematie zal de as aan hem worden overgedragen en worden bijgezet in het graf van zijn ouders en een eerder overleden broer op het Holy Sepulchre Cemetery in Southfield, Michigan.

Chuck Deely overleed afgelopen maandag op 62-jarige leeftijd in het ziekenhuis, nadat hij zondag op straat onwel was geworden.

Chuck Deely (62), die in de Haagse Grote Marktstraat en op het Centraal Station speelde, overleed maandagavond. Chuck was een bekend gezicht in de Haagse binnenstad. Eind vorig jaar startte Alexander Spoor een inzamelingsactie voor Chuck, omdat hij door ziekte een paar dagen niet kon spelen. Voor de HEMA, een van zijn vaste speelplekken, zijn deze week veel bloemen gelegd.

Zie ook: Zondag 25.08.2019 eerste editie festival “The Streets of Chuck Deely”

Zie ook: Haagse straatmuzikant Chuck Deely vereeuwigd in de Tramtunnel bij de Haagse Turfmarkt

zie ook: Het gedonder over Chuck Deely gaat verder

zie ook: Haags residentieorkest helpt straatmuzikant Chuck Deely

8 Reacties op “Chuck Deely R.I.P 1954 – 2017

  1. He was a good guy, good music and artistic. Rest in Peace, C H U C K !

  2. Pingback: Haagse straatmuzikant Chuck Deely vereerd in de Tramtunnel bij de Haagse Turfmarkt | Kunst in de Wijk

  3. Pingback: Haagse straatmuzikant Chuck Deely vereeuwigd in de Tramtunnel bij de Haagse Turfmarkt | Kunst in de Wijk

  4. Pingback: Aankondiging Haags festival “The Streets of Chuck Deely” 25.08.2019 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  5. Pingback: Aankondiging Haags festival op 25.08.2019 “The Streets of Chuck Deely” | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  6. Pingback: Zondag 25.08.2019 eerste editie festival “The Streets of Chuck Deely” | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  7. Pingback: Terugblik eerste Haags festival 25.08.2019 “The Streets of Chuck Deely” | Kunst in de Wijk

  8. Pingback: Terugblik eerste festival “The Streets of Chuck Deely” 25.08.2019 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s