Ook onze Haagse imam Fawaz Jneid heeft een vrije mening

De omstreden Haagse imam Fawaz Jneid laat weer eens van zich horen !!!

Fawaz schrijft dat ook hij de aanslag op de redactie van het Franse satirische magazine Charlie Hebdo afkeurt. “Het is niet toegestaan om journalisten in Europa en het westen te vermoorden”, schrijft hij in het Arabisch op Facebook en in De Moslimkrant in het stuk ‘Moslims en de hypocrisie rondom Charlie’.

Sprekend tijdens zijn wekelijkse Vrijdagpreek, vanuit de Baitul Futuh Moskee in Londen, zei Hadhrat Mirza Masroor Ahmad dat de aanslagen niets te maken hebben met de ware leerstellingen van de Islam. Zijne Heiligheid zei dat de daders van de aanslagen en die hierbij betrokken zijn, bestraft moeten worden in overeenstemming met de wet.

Hadhrat Mirza Masroor Ahmad zei verder: “De daders van deze wrede aanval kunnen proberen om hun daden te rechtvaardigen in naam van de Islam en zijn Heilige Stichter (mogen de vrede en de zegeningen van Allah met hem zijn), maar hun daden staan tot geen enkele verhouding met de ware leerstellingen van de Islam.

Nergens geeft de Islam toestemming om het recht in eigen handen te nemen of iemand te verwonden of te vermoorden. Maar deze zogenaamde Moslims en Moslim groepen onthouden zich nog steeds niet van dergelijke gruweldaden en wreedheden.”  Lees meer →

Zijne Heiligheid, Hadhrat Mirza Masroor Ahmad hield een slottoespraak op het 11e Nationale Vredessymposium, georganiseerd door de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap in het Verenigd Koninkrijk.

Tijdens zijn toespraak, veroordeelde Zijne Heiligheid onvoorwaardelijk de activiteiten van ISIS en andere extremistische groepen als “geheel on-islamitisch” en hij zei dat ze “een kwaadaardige netwerk van terreur verspreiden” in de wereld.

Terwijl hij uitvoerig citeerde uit de Heilige Koran, bewees Zijne Heiligheid dat de Islam een religie van vrede is die tolerantie, wederzijds respect en begrip bevordert op alle niveaus van de samenleving. Zijne Heiligheid vroeg zich ook af hoe extremistische groepen zoals ISIS worden gefinancierd en ondersteund.

Hadhrat Mirza Masroor Ahmad vervolgde:

“Wanneer dit alles in overweging wordt genomen, dan is er geen twijfel meer over de verschrikkelijke bedreiging voor de wereld als gevolg van ISIS en andere groepen met vergelijkbare ideologieën. Het feit dat dit alles in naam van de Islam wordt gedaan, brengt oprecht verdriet en pijn teweeg bij alle ware en vredelievende Moslims, omdat dergelijke wrede en onmenselijke ideologieën niets te maken hebben met de religie op welke manier dan ook. Integendeel, in alle opzichten, en op elk niveau, zijn de echte leerstellingen van de Islam, vrede en veiligheid voor alle mensen.”

De Khalifa vervolgde met een gedetailleerd verslag van de leerstellingen van de Koran in relatie tot oorlogvoering, waarin hij verklaarde dat overal waar Moslims toestemming werd verleend voor een ‘defensieve oorlog’, deze werd gegeven als een middel om alle religies te beschermen en niet alleen de Islam. Hij legde ook de ongeëvenaarde inspanningen van de Heilige Profeet Mohammed (mogen de vrede en de zegeningen van Allah met hem zijn) uit om vrede in de hele wereld te verspreiden.

Hadhrat Mirza Masroor Ahmad zei:

“Ik zou ook hierbij graag een vraag willen stellen aan die mensen of organisaties die beweren dat de Islam een religie van geweld is op basis van de wreedheden van de extremistische groepen. Ik zou hen willen vragen om te overwegen hoe deze groepen in staat zijn om fondsen te verkrijgen die hen in staat stellen om hun extremistische activiteiten en oorlogsvoering zo lang te blijven voortzetten? Hoe verkrijgen zij zulke geavanceerde wapens? Hebben zij een wapenindustrie of fabrieken?

Het is vrij duidelijk dat ze hulp en steun krijgen van bepaalde grootmachten. Dit kan directe steun zijn van zeer olierijke staten of het zouden andere grootmachten kunnen zijn die in het geheim hulp verlenen.”

Zijne Heiligheid besloot met de woorden:

“Het belangrijkste is dat de wereld moet beseffen dat het haar Schepper is vergeten en dat zij moet terugkeren naar Hem. Alleen wanneer dit gebeurt kan de ware vrede worden gevestigd en zonder dit kan er geen garantie voor vrede zijn. Ik heb voorheen vele malen gesproken over de verschrikkelijke gevolgen van een nieuwe wereldoorlog en misschien zal alleen na zo’n oorlog de wereld tot het besef komen van de destructieve gevolgen van het onrechtvaardige beleid, dat alleen werd gemaakt om persoonlijke ambities en gevestigde belangen te dienen. Ik hoop en bid dat de wereld tot bezinning komt voordat een dergelijke ramp geschiedt.”  meer

zie  ook: Cartoon Charlie Hebdo – aanslag Parijs 07.01.2015

zie  ook: Demonstratie 08.01.2015 aanslag Charlie Hebdo

en verder;

zie  ook: Haagse imam Fawaz Jneid weer in de belangstelling

zie  ook: Fitna-Schadeclaim Haagse imam Fawaz Jneid afgewezen – deel 2

zie  ook: Fitna-Schadeclaim Haagse imam Fawaz Jneid afgewezen

zie  ook: Imam Fawaz Jneid uit bestuur gezet As-Soennah-moskee Den Haag en verder

zie  ook: Imam Mohammed Al-Maghraoui wel/niet in As-Soennah moskee Fruitweg ??

PVV: “Geen plek voor islamitische haatsjeiks in Den Haag”

Den HaagFM 29.07.2015 De Partij voor de Vrijheid in de Haagse gemeenteraad is verbijsterd dat de salafistische imam Fawaz Jneid geld aan het inzamelen is om een eigen moskee op te richten.

Al jarenlang is Fawaz Jneid omstreden door zijn anti-homo uitspraken, vrouwenonderdrukkende denkbeelden, zijn toewensingen van dodelijke ziektes aan islam-critici en zijn gebed om vernietiging van de vijanden van de islam. Fractievoorzitter Léon de Jong: “Het is zorgwekkend dat islamitische haatpredikers als Fawaz Jneid, waarvan wijdverbreid bekend is dat zij anti-Westerse en anti-democratische vergif spuwen, ongestoord hun gang kunnen blijven gaan. Levensgevaarlijk! Wat de PVV betreft moet het stadsbestuur keihard optreden, deze haatpredikers zien als persona non grata en weren uit onze mooie stad. Dergelijke voor Nederland gevaarlijke figuren moeten wat de PVV betreft worden gedenaturaliseerd en het land uitgezet.”

De PVV heeft schriftelijke vragen gesteld die het stadsbestuur oproepen alles in het werk te stellen om Fawaz Jneid en zijn nieuwe moskee uit Den Haag te weren.  …lees meer

Haatsjeik terug in hofstad

Telegraaf 29.07.2015  Islamitische stichtingen geven de omstreden imam Fawaz Jneid weer alle ruimte om te prediken in Den Haag. Dat blijkt uit onderzoek van De Telegraaf.

De ’sjeik’ verdween van het toneel na een schorsing bij de Haagse As Soennah-moskee. Het salafistische gebedscomplex vond het welletjes met Jneid na een golf van schandalen. Zo werd de imam veroordeeld voor het afsluiten van illegale shariahuwelijken en wenste hij cineast Theo van Gogh vlak voordat die werd vermoord een ongeneeslijke ziekte toe.

Sinds de moord op Van Gogh heeft Jneid toon en houding drastisch gematigd, stelde zijn advocaat tijdens een zaak over de schorsing. Maar deze maand vertaalde het Amerikaanse Middle East Media Research Institute een videopreek waarin de imam zich richt tegen homoseksuelen en vrouwen zonder hoofddoekje. De schofferende boodschap zou op 3 juli zijn uitgesproken in Den Haag. Op deze dag huurde de prediker een grote zaal in Zalencentrum Uitenhage.

Gerelateerde artikelen;

20-07: Haatsjeik predikt in Den Haag

15-08: Moskee krijgt schadevergoeding van Imam

21-02: Nieuw onderkomen haatimam

‘Imam Fawaz zamelt geld in voor eigen moskee in Den Haag’

RTVWEST 29.07.2015 Islamitische stichtingen in Den Haag zouden geld inzamelen voor een eigen moskee voor de omstreden imam Fawaz Jneid. Dat schrijft dagblad De Telegraaf, op basis van eigen onderzoek.

Tijdens bijeenkomsten gedurende de ramadan is geld ingezameld voor de oprichting van een gebedshuis. Het zou gaan om een bedrag van 400.000 euro. Dat bedrag gaat naar de stichting Qanitoen, die staat ingeschreven op het adres van de sociale huurwoning van Fawaz in Leidschendam.

Imam Fawaz is omstreden vanwege zijn extremistische uitspraken. Zo wenste hij filmmaker Theo van Gogh een ongeneeslijke ziekte toe, vlak voordat hij vermoord werd.

‘Er is niet mee samen te werken’

Fawaz predikte eerder in de Haagse As-Soenah moskee, maar werd daar in 2012 de deur gewezen. ‘Er is niet mee samen te werken’, zei het moskeebestuur destijds over zijn vertrek. Eén van de redenen waarom Fawaz en As-Soenah uit elkaar gingen was het feit dat de imam regelmatig zogenoemde ‘sharia-huwelijken’ sloot: islamitische huwelijken, zonder voorafgaand burgerlijk huwelijk. Dat is verboden. Fawaz is in 2014 daarvoor veroordeeld.  Lees verder

gerelateerde artikelen;

“Imam Fawaz zamelt geld in voor eigen moskee”

Den HaagFM 29.07.2015 Islamitische stichtingen in Den Haag zouden geld inzamelen voor een eigen moskee voor de omstreden imam Fawaz Jneid. Dat schrijft dagblad De Telegraaf, op basis van eigen onderzoek.

Tijdens bijeenkomsten gedurende de ramadan is geld ingezameld voor de oprichting van een gebedshuis. Het zou gaan om een bedrag van 400.000 euro. Dat bedrag gaat naar de stichting Qanitoen, die staat ingeschreven op het adres van de sociale huurwoning van Fawaz in Leidschendam.

Fawaz predikte eerder in de As-Soenah moskee, maar werd daar in 2012 de deur gewezen. “Er is niet mee samen te werken”, zei het moskeebestuur destijds over zijn vertrek. Eén van de redenen waarom Fawaz en As-Soenah uit elkaar gingen was het feit dat de imam regelmatig zogenoemde ‘sharia-huwelijken’ sloot: islamitische huwelijken, zonder voorafgaand burgerlijk huwelijk. Dat is verboden. Fawaz is in 2014 daarvoor veroordeeld.…lees meer

Opschudding om ‘smerige homo’s’ in preek imam

AD 21.07.2015 Een preek van de omstreden imam Fawaz Jneid in een Haagse moskee zorgt voor opschudding. Op een filmpje, dat sinds 3 juli op het internet circuleert, zegt de imam volgens de Engelse vertaling dat homo’s ‘pervers, onrein en smerig’ zijn.

Ook zou hij tijdens de preek gezegd hebben dat vrouwen die zonder hoofddoek de straat opgaan, ‘de gevoelens van mannen kwetsen’.De Amerikaanse organisatie, MEMRI, een instituut voor onderzoek naar het Midden-Oosten, heeft het filmfragment online gezet. Het is niet duidelijk in welke moskee het is opgenomen. Het instituut meldt alleen dat het gaat om een moskee in Den Haag.

De Haagse partij Groep De Mos is onthutst over het fragment. ,,Wij vinden het absoluut onaanvaardbaar dat homoseksuelen door imams, zoals Jneid, worden getypeerd als smerig en onrein en eisen van het stadsbestuur dat het hard optreedt tegen haatpredikers zoals deze,” aldus fractievoorzitter Richard de Mos. Hij wil van het college van b en w weten welke stappen de gemeente gaat ondernemen tegen de imam én tegen de moskee.

Ziektes
Imam Jneid is omstreden vanwege zijn radicale uitspraken. In een preek, vlak nadat de film Submission werd uitgezonden, smeekte hij Allah onder meer om de ergste ziektes voor Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali. Jaren geleden werd hij zelfs uit de Haagse As-Soennah moskee gezet vanwege zijn radicale opvattingen.

Haatsjeik predikt in Den Haag

Telegraaf  20.07.2015 De fanatieke imam Fawaz Jneid heeft tijdens een preek in een Haagse moskee uitgehaald naar homoseksuelen. In een filmpje dat is opgedoken op internet noemt de haatsjeik homo’s en lesbiennes onrein.

“Sodomieten (homoseksuelen) ontkennen niet dat homoseksualiteit een perversie is en dat het smerig en onrein is. Dat is zo, zelfs als de wetten over de hele wereld het erover eens dat het toegestaan is en legitiem”, aldus de prediker.

Ook haalt hij uit naar vrouwen die geen hoofddoek dragen. “Als een vrouw zich niet omhult, beledigt dat mannen en dat is ontoelaatbaar.”

Eerder bad Jneid in de As-Soennah moskee, een van de meest fundamentalistische moskeeën van Nederland,  in 2002 tot Allah om vernietiging van de vijanden van de islam. Hij vroeg onder meer af te rekenen met de toenmalige Amerikaanse president George W. Bush. Ook Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali moesten het ontgelden.

In 2008 trad een nieuw moskeebestuur aan. Sindsdien is de toon matiger geworden. Jneid werd geweerd uit de moskee.

In welke moskee Jneid de preek heeft gehouden, is niet duidelijk.

Imam Fawaz Jneid: Protest tegen aanslag Parijs voor moslims verboden

Den HaagFM 15.10.2015 De omstreden Haagse imam Fawaz Jneid zegt dat het voor moslims verboden is om te protesteren tegen de aanslagen in Parijs. Ze zouden zich daarmee inzetten voor cartoonisten of journalisten die de profeet Mohammed of de islam belachelijk maken. Dit schrijft hij in het Arabisch op FacebookDe Moslimkrant vertaalde de teksten.

Fawaz schrijft ook dat hij de aanslag op de redactie van het Franse satirische magazine Charlie Hebdo afkeurt. “Het is niet toegestaan om journalisten in Europa en het westen te vermoorden”, stelt hij in het stuk ‘Moslims en de hypocrisie rondom Charlie’. Actief demonstreren tegen de aanslag is volgens de geestelijke echter een heel ander verhaal. “Allah heeft het voor een moslim verboden om deel te nemen aan een bijeenkomst van ongeloof waarin zijn religie wordt bespot. Charlie en zijn groep hebben onze profeet belachelijk gemaakt op de meest smerige manier.”

De imam snapt niet dat politici niet in verweer komen tegen het plaatsen van de spotprenten. “Hoe kunnen jullie dan verlangen dat de moslimjongeren binnen onze gemeenschap nog vertrouwen in jullie hebben?” …lees meer

19 Reacties op “Ook onze Haagse imam Fawaz Jneid heeft een vrije mening

 1. Moordaanslagen tegen critici niet islamitisch?

  Moord is het meest gevreesde wapen om de oppositie kapot te maken of critici te laten zwijgen. In het verleden hebben autoritaire, fascistische en fanatieke regimes bewezen dat moordaanslagen zeer effectief zijn.
  Moord was een van de gewelddadige methoden die Mohammed gebruikte tijdens zijn leven als profeet. De dichters uit die tijd zijn de journalisten en satirici van nu. Hier is een verkorte serie van islamitische liquidaties op critici, uitgevoerd in opdracht van, of ondersteunt door profeet Mohammed.

  1} Abu Afak.

  Hij was een beroemde dichter van 120 jaar oud. Abu Afak schreef een gedicht waarbij hij Mohammed veroordeelde voor het uit de weg ruimen van Al-Harith. Gehoord hebbende wat Abu Afak had geschreven, zei Mohammed; Wie wil voor mij met deze raaskal afrekenen? Een discipel van Mohammed genaamd Salim b. Umayr ging heen en vermoordde Abu Afak in het midden van de nacht.

  2} Asma binte Marwa.

  Ze was dichteres en moeder van vijf kinderen en collega van Abu Afak. Nadat Mohammed Abu Afak had laten liquideren, schreef Asma een gedicht en veroordeelde de stammen van Medina voor het in hun midden nemen van zo’n criminele bende in het anders zo rustige Medina. Ibn Ishaq schrijft; Toen de onverdraagzame apostel hoorde wat Asma binte Marwan had geschreven, zei hij, ‘Wie zal me ontdoen van Marwan’s dochter?’” Een volgeling van Mohammed, met de naam ‘Umayr’ ging naar het huis van Marwan. Zij sliep met een baby aan haar borst. Hij verwijderede voorzichtig de baby en stak met zijn zwaard zo hard in Marwan dat het zwaard in het hout aan de onderkant van het bed bleef steken. De volgende morgen werd Mohammed geinformeerd over de moord op Marwan en zei ; O Umayr, je hebt God en zijn profeet geholpen.

  3]Kab bin Ashraf.

  Kab was een Joodse profeet en een criticus van Mohammed. Toen Kab hoorde over het grote aantal Quraish slachtoffers door toedoen van Mohammeds leger tijdens de aanval op Badr, reageerde Kab met; ‘Is dit waar? Heeft Mohammad hen daadwerkelijk gedood? Dit waren de edelen onder de Arabieren en keurige mensen. Kab was ontroostbaar en schreef een wraakzuchtig gedicht. Toen Mohammed dit ten gehore kwam vroeg Mohammed; Wie wil kab vermoorden, hij bezorgt Allah en de apostel schade. Maslana zei dat hij Kab met een list zal vermoorden. Mohammed gaf hem toestemming. Die avond vroeg maslana Kad om naar buiten te komen om wat te bespreken. Kab luisterde niet naar de bezorgdheid van zijn vrouw en stapte naar buiten. Toen kwamen er twee bewapende handlangers tevoorschijn en vermoordde Kab bin Ashraf.

  4} Abu Sufyan.

  Mekkaanse leider Abu Sufyan was één van de talrijke schoonvaders en belangrijkste tegenstanders van Mohammed. Na de rampzalige slag van Ohud stuurde Mohammed, Amr bin Umayyah al-Damri met een andere medeplichtige naar Mekka met de opdracht Abu Sufyan te liquideren. De plot om Abu Sufyan te doden mislukte, maar de moordenaars hadden wel 3 andere Mekkanen gedood en wisten te ontsnappen met een gegijzelde.

  5} Al-Nadr.

  Vóór Mohammeds migratie van Mekka naar Medina in 622 zat hij gewoonlijk in een volksvergadering en nodigde de Mekkanen uit bij het citeren van de Koran om hen te waarschuwen voor de straf van God als gevolg van het bespotten van zijn profeten. Daarna sprak Al-Nadr over de helden en koningen van Perzië door te zeggen: “Zo waar als God leeft, Mohammed kan geen beter verhaal vertellen dan ik en zijn verhaal gaat alleen maar over oude mythen die hij navertelt, net zoals ik.
  Mohammed nam niet direct wraak op hem, hoewel de verzen in soera 83 een sombere eeuwige toekomst voor spotters beloven. Het zou niet lang duren voordat Mohammed wél wraak nam.

  Het was een ongelukkige beslissing van al-Nadr om zich aan te sluiten bij de soldaten van Mekka, die naar het noorden reden om hun karavaan te beschermen.

  Een door Mohammed aangevallen karavaan bij de slag van Badr in het jaar 624 werd deze polytheïst Al-Nadr gevangen genomen. En in plaats van hem vrij te laten voor losgeld werd hij in opdracht van Mohammed onthoofd. Hij was één van twee gevangenen die geëxecuteerd werden en door hun stam niet vrijgekocht mochten worden – enkel omdat zij beide gedichten schreven en verhalen vertelden waarin zij Mohammed bekritiseerden.

  6}Uqba bin Aboe Muayt.

  Eénzelfde verhaal als dat van al-Nadr, kan worden verteld over Uqba. Ook hij irriteerde en bespotte Mohammed in Mekka en schreef laatdunkende verzen over hem. Ook hij werd gevangen genomen tijdens de slag van Badr en Mohammed gaf opdracht hem te executeren. “Maar wie zal voor mijn kinderen zorgen, O Mohammed?” schreeuwde Uqba angstig uit. “De hel,” antwoordde de profeet koud. Daarna doorsneed het zwaard van één van zijn aanhangers de hals van Uqba.

  7} Een bedoeïne met één oog.

  Uit wraak voor een hinderlaag op enkele moslim missionarissen, stuurde Mohammed, Amr bak Oemaija en een metgezel voor een moordaanslag op Aboe Soefjaan. Dit toont aan dat de profeet verwikkeld was in een cyclus van geweld die eindeloos doorging. Oemaija faalde in zijn poging en hij moest vluchten in een achtervolging en verborg zich in een grot. In deze grot kreeg Oemaija gezelschap van een bedoeïne met enkele schapen, en zij groetten elkaar. Na een poosje begon de herder een eenvoudig tweeregelig versje te zingen waarin hij de moslims en de islam uitdaagde:

  Ik zal geen moslim zijn zolang ik leef,
  noch aandacht aan hun godsdienst geef. ( Guillaume)

  Helaas voor deze bedoeïne was hij in de grot met een radicale moslim, die zei: “Je zult het weldra merken!” De bedoeïne viel snurkend in slaap. Oemajja verhaalt wat hij deed: …”Ik liep naar hem toe en doodde hem op de meest gruwelijke manier waarop iemand ooit gedood is. Ik leunde over hem, stak het eind van mijn boog in zijn goede oog en dreef het dieper tot het uit zijn nek kwam.” Oemajja rende terug naar Mohammed, die zei: “Goed gedaan!” Het verhaal eindigt met: ”De profeet bad voor mij [Oemajja] om te worden gezegend.”
  De enige zonde die deze arme herder had begaan was een versje van twee regeltjes tegen de islam. Daarvoor werd hij afgemaakt met de zegen van Mohammed.

  8]Al-Aswad

  Na een verblijf in een grot, beweerde hij een profeet te zijn. Mohammed stuurde Fayruz al-Daylami om concurrent Al-Aswad te elimineren.Twee dagen voor de dood van Mohammed, werd Al-Aswad vermoord.

  [De periode van voor het ontstaan van de islam, die de ”dagen van onwetendheid” wordt genoemd, waren er geen mannelijke en vrouwelijke dichters die vermoordt werden].

 2. Pingback: Haagse imam Fawaz Jneid weer in de belangstelling – deel 2 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 3. Pingback: Naughty boy Fawaz Jneid weer in de fout ??? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 4. Pingback: Haagse imam “Naughty boy” Fawaz Jneid weer in de fout ??? « Debat in de Digitale Hofstad

 5. Pingback: Imam Fawaz Jneid in opstand tegen de Haagse ‘heksenjacht’ « Debat in de Digitale Hofstad

 6. Pingback: Imam Fawaz Jneid in opstand tegen de Haagse ‘heksenjacht’ | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 7. Pingback: Gebiedsverbod in Den Haag voor Imam El Alami Amaouch !! | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 8. Pingback: Gebiedsverbod in Den Haag voor Imam El Alami Amaouch !! « Debat in de Digitale Hofstad

 9. Pingback: Gebiedsverbod in Den Haag Imam Fawaz Jneid definitief | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 10. Pingback: Gebiedsverbod in Den Haag Imam Fawaz Jneid – de nasleep | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 11. Pingback: Gebiedsverbod in Den Haag Imam Fawaz Jneid – de nasleep « Debat in de Digitale Hofstad

 12. Pingback: As-Soennah-moskee in Den Haag onder de loep | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 13. Pingback: As-Soennah-moskee in Den Haag onder de loep « Debat in de Digitale Hofstad

 14. Pingback: Gebiedsverbod in Den Haag Imam Fawaz Jneid – de nasleep – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad

 15. Pingback: Gebiedsverbod in Den Haag Imam Fawaz Jneid – de nasleep – deel 2 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 16. Pingback: Gebiedsverbod in Den Haag Imam Fawaz Jneid – de nasleep – deel 3 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 17. Pingback: Intrekking gebiedsverbod in Den Haag Imam Fawaz Jneid | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 18. Pingback: Intrekking gebiedsverbod in Den Haag Imam Fawaz Jneid « Debat in de Digitale Hofstad

 19. Pingback: Ook maar een Gebiedsverbod voor Imam Mohamed M. van de Al Madinah moskee | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s