Demonstratie Haags C.S. 31.07.2014 tegen oorlog in Gaza

Sancties tegen Israël, Nu

Gaza

Mensen liepen rond met Palestijnse vlaggen en spandoeken met leuzen als ‘sancties tegen Israël, nu’. Na een aantal toespraken liep de groep van het station een rondje om het gebouw van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Weer Gaza-demonstratie bij centraal station in Den Haag

RTVWEST 31.07.2014 Een groep van zo’n vijftig man heeft donderdagmiddag een demonstratie gehouden bij het centraal station van Den Haag. Ze protesteerden tegen de oorlog in Gaza en eisen een boycot van de staat Israël.

Mensen liepen rond met Palestijnse vlaggen en spandoeken met leuzen als ‘Sancties tegen Israël, nu’. Na een aantal toespraken liep de groep van het centraal station een rondje om het gebouw van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De politie was aanwezig en hield een oogje in het zeil, maar de demonstratie verliep rustig.

Gerelateerde artikelen;

Gaza-demonstratie bij Den Haag Centraal verloopt rustig

Den HaagFM 31.07.2014 Een groep van zo’n vijftig man heeft donderdagmiddag een demonstratie gehouden bij treinstation Den Haag Centraal. Ze protesteerden tegen de oorlog in Gaza en eisen een boycot van de staat Israël.

Mensen liepen rond met Palestijnse vlaggen en spandoeken met leuzen als ‘sancties tegen Israël, nu’. Na een aantal toespraken liep de groep van het station een rondje om het gebouw van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De politie was aanwezig en hield een oogje in het zeil, maar de demonstratie verliep rustig. .…lees meer

Zie ook:

Kleine groep demonstreert tegen Gaza-oorlog in Tel Aviv

NU 10.08.2014 Zeker 150 Israëliërs hebben zich zaterdag verzameld in Tel Aviv bij nieuwe demonstraties tegen de oorlog in de Gazastrook.

De demonstranten riepen om een “einde aan het bloedbad”, ondanks een demonstratieverbod van de politie vanwege de kans op raketaanvallen vanuit Gaza. Er is niemand opgepakt.

Zo’n twintig mensen hielden tegelijkertijd een tegendemonstratie. Volgens de politie waren er geen ongeregeldheden tussen de twee kampen.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over Midden-Oostenconflict Israël

6 Reacties op “Demonstratie Haags C.S. 31.07.2014 tegen oorlog in Gaza

  1. Pingback: Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam begrijpt zijn Haagse collega Jozias van Aartsen | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  2. Pingback: Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam begrijpt zijn Haagse collega Jozias van Aartsen « Debat in de Digitale Hofstad

  3. Pingback: De strijd tegen het antisemitisme en discriminatie « Debat in de Digitale Hofstad

  4. Pingback: De strijd tegen het antisemitisme en discriminatie ook in Den Haag | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  5. Pingback: Pro-Gaza Demonstratie 19.08.2014 Haags Ministerie van Defensie | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  6. Pingback: Terugblik Pro-Gaza Demonstratie 19.08.2014 Haags Ministerie van Defensie « Debat in de Digitale Hofstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s