Terugblik Parkpop 2014

Parkpop 2014

Op drie verschillende podia konden de bezoekers nationale en internationale artiesten zien zoals 10 cc, Epica, Gers Pardoel, Kensington en meer.

Naast genieten van de optredens konden de bezoekers van Parkpop ook de achtste finale van het WK voetbal tussen Nederland en Mexico om 18.00 uur volgen op grote schermen. De organisatie legt het festival even stil in de tijd dat Oranje speelt. De optredens gingen wel allemaal door, benadrukte een woordvoerder, maar de pauzes waren iets korter.

Het is voor het eerst dat de muziek op Parkpop plaatsmaakte voor voetbal. Aanvankelijk was de organisatie het ook niet van plan, maar door de enorme Oranjekoorts besloot ze toch de voetbalfans tegemoet te komen.

Parkpop live te volgen op Omroep West

Parkpop werd voor de 34ste keer gehouden en is het grootste gratis popfestival van Europa. De 34e editie van Parkpop heeft zondag 190.000 bezoekers getrokken, heeft de organisatie bekendgemaakt. Dat zijn er 60.000 minder dan vorig jaar. Vorig jaar kwamen er 250.000 mensen naar het Zuiderpark. Het programma begon om 13.00 uur.

De 34e editie van Parkpop was zondag live te volgen op Omroep West via radio, tv en de liveblog.

In 2015 weer een editie van Night at the Park

Volgens de organisatie was de belangstelling voor deze editie boven verwachting groot en daarom werd eerder al gezegd dat er een tweede editie komt. Op zaterdag 27 juni 2015 kunnen mensen in Den Haag voorafgaand aan Parkpop weer naar Night at the Park in het Zuiderpark. Lees verder

LIVEBLOG: Parkpop 2014, we zijn er bij!

Slideshow29-06 IN BEELD, Parkpop 2014: Een feest vol muziek en voetbal

Parkpop The Hague – Programma

Parkpop The Hague – Home

Nieuws over parkpop 2014

Parkpop trekt 190.000 muziek- en WK-fans

Trouw 30.06.2014 Parkpop heeft dit jaar ruim 190.000 bezoekers getrokken. Die keken en luisterden naar onder meer Epica, Kensington, Gers Pardoel en 10cc. Maar tijdens de voetbalwedstrijd van Oranje tegen Mexico lag het muziekprogramma stil en gingen in het Haagse Zuiderpark de grote tv-schermen aan.

Parkpop trekt 190.000 bezoekers

RTVWEST 29.06.2014  Parkpop heeft dit jaar ruim 190.000 bezoekers getrokken. Die keken en luisterden naar onder meer Epica, Kensington, Gers Pardoel en 10cc. Tijdens de voetbalwedstrijd van Oranje tegen Mexico lag het muziekprogramma stil en gingen in het Haagse Zuiderpark de grote tv-schermen aan. Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Ruim 15.000 bezoekers op eerste Night At The Park (fotoserie)

Den HaagFM 29.06.2014 De eerste editie van Night at the Park in het Zuiderpark heeft zaterdag ruim 15.000 bezoekers getrokken. Er waren optredens van de Golden Earring, De Staat, De Kraaien, Van Dik Hout en Madness.

Het gloednieuwe festival wordt gehouden op het terrein van Parkpop. Voor Night at the Park moet je een kaartje kopen, terwijl Parkpop gratis is. Guus Dutrieux, organisator van beide evenementen, zei eerder al dat Night at the Park het voortbestaan van Parkpop moet garanderen. Op die manier komt de begroting makkelijker rond. …lees meer

Parkpop ontploft na zege Oranje

RTVWEST 29.06.2014 VideoDEN HAAG – Het Zuiderpark in Den Haag is min of meer ontploft toen Nederland gelijkmaakte en kort daarna voor kwam in de wedstrijd tegen Mexico. 2-1! Het publiek ging compleet uit zijn dak.Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Nagelbijten voor Oranje op Parkpop

RTVWEST 29.06.2014 DEN HAAG – In het Zuiderpark in Den Haag volgen tienduizenden mensen de wedstrijd Nederland tegen Mexico op grote schermen. De spanning is om te snijden. Lees verder

Gerelateerde artikelen 

Slideshow29-06 IN BEELD, Parkpop 2014: Een feest vol muziek en voetbal

Veel minder bezoekers op Parkpop

Den HaagFM 29.06.2014 De 34e editie van Parkpop heeft zondag 190.000 bezoekers getrokken, heeft de organisatie bekendgemaakt. Dat zijn er 60.000 minder dan vorig jaar.

Er waren concerten van onder meer Epica, Jonny Lang, Kensington, Gers Pardoel en 10cc. Naast de hoofdpodia presenteerde het festival wederom een Haags Podium met lokale artiesten. Verder had Parkpop voor het eerst dit jaar een podium van het The Holland International Singer/songwriter festival (ThissFest) in samenwerking met CultuurSchakel. …lees meer

LIVEBLOG: Parkpop 2014, we zijn er bij!

RTVWEST 29.06.2014  Het grootste gratis popfestival van Europa is voor de 34ste keer in het Haagse Zuiderpark losgebarsten. Volg hier het sfeerverslag vol foto’s en tweets. Omroep West doet vanaf 14.00 uur live verslag op de radio. TV West begint om 15.00 uur met een live-verslag.

Den Haag FM live bij Parkpop

Den HaagFM 29.06.2014 Parkpop, het grootste gratis popfestival van Europa, is voor de 34e keer losgebarsten in het Zuiderpark.

Den Haag FM doet vanaf 14.00 uur live verslag op de radio, met interviews met de artiesten, sfeerreportages vanaf het veld en natuurlijk veel live muziek. …lees meer

Parkpop trapt af met de Dudettes, Replayced and Bryony Burns

RTVWEST 29.06.2014 DEN HAAG – De 34ste editie van Parkpop is zondag om 13.00 uur begonnen met optredens van de Dudettes, Replayced en Bryony Burns. Naked sluit het festival in het Haagse Zuiderpark om 21.30 uur af. Het muziekfestival in het Haagse Zuiderpark is gratis toegankelijk. In verband met de grote drukte raadt de organisatie bezoekers aan met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

De muziek gaat om 18.00 uur grotendeels plat zodat bezoekers de WK-wedstrijd Nederland-Mexico op tv-schermen kunnen volgen.

Live-verslag

Omroep West doet vanaf 14.00 uur live verslag op de radio. TV West begint om 15.00 uur met een live-verslag. Ook is het festival via de liveblog op de website te volgen. Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Parkpop in het Haagse Zuiderpark, met de fiets, ov of auto?

RTVWEST 29.06.2014 DEN HAAG – Hoe ga ik zondag naar Parkpop? Het liefst met de fiets of het openbaar vervoer, tweet de Haagse politie zondag. Lees verder

gerelateerde artikelen;

Den Haag maakt zich op voor Parkpop

RTVWEST 29.06.2014 DEN HAAG – De festivalbezoeker komt goed aan zijn trekken in Den Haag dit weekend, want na Night at the Park zaterdagavond strijkt Parkpop zondag neer in het Haagse Zuiderpark. Op drie verschillende podia kunnen de bezoekers nationale en internationale artiesten zien zoals 10 cc, Epica, Gers Pardoel, Kensington en meer.

Naast genieten van de optredens kunnen de bezoekers van Parkpop ook de achtste finale van het WK voetbal tussen Nederland en Mexico om 18.00 uur volgen op grote schermen. De organisatie legt het festival even stil in de tijd dat Oranje speelt. De optredens gaan wel allemaal door, benadrukte een woordvoerder, maar de pauzes zijn iets korter.

Het is voor het eerst dat de muziek op Parkpop plaatsmaakt voor voetbal. Aanvankelijk was de organisatie het ook niet van plan, maar door de enorme Oranjekoorts besloot ze toch de voetbalfans tegemoet te komen.

Parkpop live te volgen op Omroep West

Parkpop wordt voor de 34ste keer gehouden en is het grootste gratis popfestival van Europa. Vorig jaar kwamen er 250.000 mensen naar het Zuiderpark. Het programma begint om 13.00 uur.

De 34e editie van Parkpop is zondag live te volgen op Omroep West via radio, tv en de liveblog.  Lees verder

‘Night at the Park erg geslaagd’

RTVWEST 29.06.2014 DEN HAAG – De eerste editie van Night at the Park in het Haagse Zuiderpark is volgens de organisatie erg geslaagd. Meer dan 15.500 bezoekers konden zaterdagavond genieten van optredens van onder anderen Golden Earring, De Staat, De Kraaien, Van Dik Hout en Madness.Guus Dutrieux, organisator van beide evenementen, zei eerder dat Night at the Park het voortbestaan van Parkpop moet garanderen. Op die manier komt de begroting makkelijker rond.

In 2015 weer een editie van Night at the Park

Volgens de organisatie was de belangstelling voor deze editie boven verwachting groot en daarom werd eerder al gezegd dat er een tweede editie komt. Op zaterdag 27 juni 2015 kunnen mensen in Den Haag voorafgaand aan Parkpop weer naar Night at the Park in het Zuiderpark. Lees verder

gerelateerde artikelen;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s