Demonstratie 20.06.14 Iraakse ambassade Den Haag – sympatisanten ISIS tegen Sjiieten

‘Open oproep protest voor Ahle Sunnah in Irak!

Ahl as-Sunnat – Soennieten versus Sjiieten

Op internet wordt opgeroepen om vrijdag 20.06.2014 bij de Iraakse ambassade aan de Johan de Wittlaan te demonstreren tegen de Sjiieten in Irak en Syrië, en daarmee vóór de terreurorganisatie ISIS.

De oproep wordt gedaan op een Facebookpagina met de naam ‘Shaam al-Ghareeba 9’. Volgens de pagina zijn zij niet de organisatie, maar slechts een platform voor het bericht. Mensen die mee willen demonstreren worden opgeroepen ‘vrijdagmiddag na het gebed vrij te houden’. Nadere informatie wordt volgens het bericht later nog verstrekt.

De Iraakse regering is de laatste jaren zeer impopulair onder Soennieten. In die regering zitten vooral Sjiitische politici. De groep Soennieten in Irak voelt zich bedreigd sinds de val van Saddam Hoessein en op dit moment verovert de extreme Soennitische terreurorganisatie ISIS met bloedige slachtpartijen terrein in zowel Irak als Syrië. De organisatie wil in de landen een streng Islamitisch bewind invoeren.

Het bericht op Facebook heeft als kop ‘Open oproep protest voor Ahle Sunnah in Irak!’. Ahl as-Sunnat is de stroming van een grote groep moslims wereldwijd.

zie ook:  Geert Wilders PVV vreest aanslag op Nederland door gewelddadige moslimradicalen

zie ook;  Aanhangers van ISIS wederom in aktie in Den Haag

IRAKElsevier

‘Met de islam heeft het allemaal niets te maken’

VK 18.06.2014  ISIS, Boko Haram, Al Shabaab en de Taliban, met de islam heeft het allemaal niet te maken, schrijft Max Pam in zijn column. ‘Heus, ik zeg het u.’

ISIS komt graag en met een zekere trots uit voor de meedogenloze executies. Vooral op jongeren schijnt de moordlustige beweging een grote aantrekkingskracht uit te oefenen.

In Noord-Irak voert ISIS standrechtelijke executies uit, die sterk doen denken aan de pogroms die door Duitse troepen destijds zijn uitgevoerd aan het Oostfront. Zij die uitverkoren waren om geëxecuteerd te worden, moesten in een kuil gaan liggen. Daarna werden zij met mitrailleurvuur doodgeschoten. Of de slachtoffers van ISIS ook hun eigen kuil moesten graven, was niet te zien op de vastgelegde moordpartijen, maar mij zou dat niet verbazen.

Verder:

Irak – Elsevier

zie: Obama roept op tot een democratischer Irak

zie: Obama overweegt beperkte aanval op Syrië

zie: Obama ziet oplossing voor atoomprobleem Iran

zie: Obama blokkeerde cyberaanval op Syrië

zie: Obama bezorgd over Syrië na de val van het regime

zie: Obama voert topoverleg over ‘specifieke’ terreurdreiging

Geen animo om aangifte te doen tegen steun ISIS van Haags raadslid Khoulani

RTVWEST 04.07.2014 DEN HAAG – De actie op Facebook om aangifte te doen tegen het Haagse raadslid Abdoe Khoualini voor zijn steun aan terreurgroep ISIS lijkt mislukt. Meer dan 500 mensen tekenden de petitie, maar niemand stapt naar de politie. Het gemeenteraadslid zorgde enkele weken voor ophef door openlijk zijn steun uit te spreken voor de terreurorganisatie ISIS die momenteel dood en verderf zaait in Irak. ‘Leve ISIS’ en ‘op naar Bagdad om het schorem aldaar aan te pakken’, schreef Khoulani op zijn Facebook.Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Geen animo om aangifte te doen tegen raadslid Khoulani

Den HaagFM 04.07.2014 De actie op Facebook om aangifte te doen tegen het Haagse raadslid Abdoe Khoulani voor zijn steun aan terreurgroep ISIS lijkt mislukt. De petitie werd meer dan 500 keer getekend, maar niemand stapt naar de politie.

De initiatiefnemer van de actie, die om ‘veiligheidsredenen’ anoniem wil blijven, is teleurgesteld over het resultaat. Hij “kan het zich niet voorstellen” dat moslims de uitspraken van Khoulani “niet erg” vinden en daarom geen aangifte doen. “Het zou kunnen dat mensen bang of gemakzuchtig zijn”, zegt de man die zich een “niet-westerse allochtoon” noemt. Hij gaat vrijdag zelf alsnog aangifte doen tegen de leider van de Partij van de Eenheid.

Khoulani zorgde enkele weken geleden voor ophef door openlijk zijn steun uit te spreken voor de terreurorganisatie ISIS. “Leve ISIS” en “op naar Bagdad om het schorem aldaar aan te pakken”, schreef het gemeenteraadslid op zijn Facebook.

Onderzoek

Het Openbaar Ministerie liet eerder weten te onderzoeken of de uitspraken van Khoulani strafbaar zijn. Khoulani vindt het onderzoek “belachelijk”…lees meer

Aangifte tegen Haags gemeenteraadslid Khoulani om ISIS-uitspraken

RTVWEST 27.06.2014 Op internet is een petitie gestart om aangifte te doen tegen het Haagse gemeenteraadslid Abdou Khoulani. De initiatiefnemer van de petitie heeft bij de politie een afspraak gemaakt om komende vrijdag in Den Haag zelf aangifte te doen tegen de in opspraak geraakte fractievoorzitter van de Partij van de Eenheid. Vanwege zijn veiligheid wil hij anoniem blijven.

Khoulani schreef op zijn Facebook ‘Leve ISIS’ en ‘op naar Bagdad om het schorem aldaar aan te pakken’. Zijn steunbetuiging  aan de terreurgroep die dood en verderf zaait in Irak, leidde tot geschokte reacties in de gemeenteraad. Volgens Pieter Grinwis (CU/SGP) heeft Khoulani zich schuldig gemaakt aan ‘het verheerlijken van geweld’. De petitie is hier te vinden. Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Aangifte tegen gemeenteraadslid Khoulani om ISIS-uitspraken

Den HaagFM 27.06.2014 Op internet is een petitie gestart om aangifte te doen tegen gemeenteraadslid Abdou Khoulani van de Partij van de Eenheid.

Khoulani schreef onlangs op zijn Facebook “Leve ISIS” en “op naar Bagdad om het schorem aldaar aan te pakken”. Zijn steunbetuiging aan de terreurgroep die dood en verderf zaait in Irak, leidde tot geschokte reacties in de gemeenteraad en buiten het stadhuis.

De initiatiefnemer van de petitie heeft bij de politie een afspraak gemaakt om vrijdag zelf aangifte te komen doen tegen de politicus. Vanwege zijn veiligheid wil hij anoniem blijven. Het Openbaar Minsterie onderzoekt of de uitspraken van Khoulani strafbaar zijn. Khoulani zelf noemt dat “belachelijk”. …lees meer

Aangifte tegen Marcouch na kritische ISIS-uitspraken

VK 24.06.2014 De Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) in Amsterdam en Omstreken heeft aangifte van smaad en laster gedaan tegen PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch. Zijn reactie op uitspraken van secretaris Abdoe Khoulani over de extreem-jihadistische beweging ‘Islamitische Staat van Irak en Syrië’ (ISIS) is bij het stichtingsbestuur verkeerd gevallen, schrijft Trouw.

Aangifte tegen Marcouch om ISIS

Telegraaf 24.06.2014 De Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) in Amsterdam en Omstreken heeft aangifte van smaad en laster gedaan tegen PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch.

Zijn reactie op uitspraken van secretaris Abdoe Khoulani over de extreem-jihadistische beweging ‘Islamitische Staat van Irak en Syrië’ (ISIS) is bij het stichtingsbestuur verkeerd gevallen, schrijft Trouw

Gerelateerde artikelen

23-06: ‘Uitspraken ISIS onwenselijk’

20-06: Onderzoek Facebookbericht Khoulani

19-06: Haags raadslid: leve ISIS!

Ambassade Irak extra beveiligd

Telegraaf 24.06.2014 De ambassade van Irak in Den Haag wordt de komende tijd extra beveiligd. Dat heeft de ambassadeur laten weten aan Omroep West. Wat de extra beveiligingsmaatregelen zijn, wil hij niet zeggen. Aanleiding zouden recente ontwikkelingen in Irak zijn, maar het is niet bekend waar het precies om gaat.

Extra beveiliging Iraakse ambassade

RTVWEST 24.06.2014 De Iraakse ambassade in Den Haag krijgt extra beveiliging van de politie vanwege recente ‘ontwikkelingen’ in Irak. Dat bevestigt de Iraakse ambassadeur Saad Ibrahim Al Ali aan Omroep West. Wat de extra beveiligingsmaatregelen zijn wil hij niet zeggen.

De ambassade ontving vorige week bedreigingen nadat er een demonstratie gepland was van ISIS-sympathisanten. De Iraakse diplomaat vreesde voor de veiligheid van zijn personeel. Daarop vroeg hij het Ministerie van Buitenlandse Zaken om extra beveiliging.

 Gerelateerde artikelen

Extra beveiliging Iraakse ambassade na bedreigingen

Den HaagFM jun 24, 2014 De Iraakse ambassade in Den Haag krijgt extra beveiliging van de politie vanwege ‘recente ontwikkelingen’ in Irak. Dat bevestigt de Iraakse ambassadeur Saad Ibrahim Al Ali aan Omroep West. Wat de extra beveiligingsmaatregelen zijn wil hij niet zeggen.

Anil Kumar: “Ik walg ervan als een politicus extremistische uitspraken doet”

Den HaagFM 23.06.2014 Anil Kumar (grote foto), fractievertegenwoordiger van de ChristenUnie heeft zich geërgerd aan de uitspraken van gemeenteraadslid Abdou Khoulani (kleine foto) van de Partij van de Eenheid.

Vorige week ontstond commotie rondom de uitspraken van zijn collega-politicus. “Khoulani heeft een charmante persoonlijkheid en veel jongeren zijn fan van hem. Hij moet opletten wat hij zegt, zeker in een stad als Den Haag waar we al te maken hebben met groeiend extremisme onder moslimjongeren. Ik walg ervan.” …lees meer

Amsterdamse wethouder Simone Kukenheim: ‘Uitspraak Khoulani onwenselijk’

RTVWEST 23.06.2014 DEN HAAG – De steunbetuiging van het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani aan terreurorganisatie ISIS is onwenselijk. Dat zegt een woordvoerder van de Amsterdamse wethouder Simone Kukenheim (Onderwijs). Khoulani op Facebook: ‘Leve ISIS’

Khoulani liet vorige week op zijn Facebookpagina weten dat hij begrip heeft voor de acties van de terreurorganisatie ISIS in Irak. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of de uitspraken van het gemeenteraadslid van de Partij van de Eenheid strafbaar zijn. Khoulani vindt het onderzoek belachelijk. Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Amsterdamse wethouder: “Steunbetuiging aan ISIS van Khoulani is onwenselijk”

Den HaagFM 23.06.2014 De steunbetuiging van het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani aan terreurorganisatie ISIS is onwenselijk. Dat zegt een woordvoerder van de Amsterdamse wethouder Simone Kukenheim (Onderwijs).

Khoulani zit in het bestuur van de Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO). De stichting wil in Amsterdam een nieuwe islamitische scholengemeenschap beginnen. “Het is onwenselijke dat iemand uit het bestuur dit soort uitspraken doet. Het bestuur is verantwoordelijk voor het aannemen van het personeel”, aldus de woordvoerder van de Amsterdamse wethouder. Khoulani liet vorige week op zijn Facebookpagina weten dat hij begrip heeft voor de acties van de terreurorganisatie ISIS in Irak. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of de uitspraken van het gemeenteraadslid van de Partij van de Eenheid strafbaar zijn. Khoulani vindt het onderzoek belachelijk…lees meer

‘Uitspraken Khoulani over ISIS onwenselijk’

Trouw 23.06.2014 De steunbetuiging van het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani aan de radicaalislamitische terreurorganisatie ISIS is onwenselijk. Dat zei een woordvoerder van de Amsterdamse wethouder Simone Kukenheim (Onderwijs) vandaag.

Khoulani zit ook in het bestuur van de Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO). Deze stichting wil in Amsterdam een nieuwe islamitische scholengemeenschap beginnen. ‘Het is onwenselijk dat iemand uit het bestuur dit soort uitspraken doet. Het bestuur is verantwoordelijk voor het aannemen van het personeel’, stelt de woordvoerder.

Khoulani betuigde afgelopen donderdag op Facebook steun aan de radicaal-islamitische beweging die in Noord-Irak aan een opmars bezig is. ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken’, schreef hij.

‘Uitspraken ISIS onwenselijk’

Telegraaf 23.06.2014 De steunbetuiging van het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani aan de radicaalislamitische terreurorganisatie ISIS is onwenselijk. Dat zei een woordvoerder van de Amsterdamse wethouder Eric van der Burg (Onderwijs) maandag.

Gerelateerde artikelen

20-06: Onderzoek Facebookbericht Khoulani

20-06: Woede na lofzang op gruwelen ISIS

19-06: Haags raadslid: leve ISIS!

27-03: Raadslid zweert op ‘Allah’

11-03: Lijsttrekker moslimpartij opgepakt

UITSPRAKEN VAN RAADSLID OVER ISIS ONDERZOCHT

BB 21.06.2014 Het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag onderzoekt of de uitspraken van het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani over de terreurorganisatie ISIS strafbaar zijn. Dat meldde het OM vrijdag in reactie op berichtgeving van Omroep West.

Steun aan ISIS

Donderdag werd bekend dat Khoulani (Partij van de Eenheid) publiekelijk zijn steun heeft betuigd aan de soennitische terreurorganisatie. Op zijn Facebooksite schreef hij: ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken.”

GERELATEERDE ARTIKELEN;

Khoulani: onderzoek justitie naar uitspraken over ISIS belachelijk

RTVWEST 20.06.2014  Het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid) is niet verrast dat het Openbaar Ministerie (OM) de strafbaarheid van zijn steunbetuiging aan terreurorganisatie ISIS onderzoekt.

Khoulani schreef afgelopen week op Facebook: ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken.’ ISIS zaait sinds enkele weken dood en verderf in Irak en wordt door de Verenigde Naties beschouwd als een terroristische organisatie. Volgens minister Timmermans (PvdA) van Buitenlandse Zaken maakt ISIS zich schuldig aan de ‘gruwelijkste barbarij’.

‘Ik roep niet op tot geweld’

Maar het PvdE-raadslid zelf blijft achter zijn uitspraken staan. Diverse raadsleden van andere partijenreageerden geschokt op de steunbetuiging van Khoulani. Volgens het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders heeft het gemeenteraadslid zich schuldig gemaakt aan het ‘verheerlijken van geweld’. Khoulani bestrijdt dat. ‘Mijn uitspraken kun je op meerdere manieren interpreteren en je mag er van vinden wat je wilt, maar ik heb nergens opgeroepen tot geweld of geweld verheerlijkt.’

Dat justitie zijn uitlatingen onderzoekt noemt het Haagse raadslid een ‘belachelijke situatie’. ‘Ik steun de verzetsbeweging ISIS. Ik keur hun strijd goed, maar geweld tegen onschuldige burgers keur ik af. In een vrij land mag ik dat zeggen als politicus.’ Het onderzoek van het OM zegt het raadslid dan ook met vertrouwen tegemoet te zien.

Gerelateerde artikelen;

Khoulani: “Onderzoek naar uitspraken over ISIS belachelijk”

Den HaagFM 20.06.2014 Het gemeenteraadslid Abdoe Khoulani van de Partij van de Eenheid is niet verrast dat het Openbaar Ministerie (OM) de strafbaarheid van zijn steunbetuiging aan terreurorganisatie ISIS onderzoekt.

“Dit is precies de hypocrisie die ik heb willen aantonen. Zodra op allerlei fora wordt opgeroepen tot het doden van moslims, het echte haatzaaien, gebeurt daar helemaal niets mee. Ik doe een controversiële uitspraak en het OM springt er bovenop”, zegt hij.

Khoulani schreef afgelopen week op Facebook: “Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken.” ISIS zaait sinds enkele weken dood en verderf in Irak en wordt door de Verenigde Naties beschouwd als een terroristische organisatie. Volgens minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken maakt ISIS zich schuldig aan de “gruwelijkste barbarij”. …lees meer

ISIS-sympathisanten met vlaggen in Den Haag

RTVWEST 20.06.2014 Op Twitter is vrijdag aan het eind van de dag een foto opgedoken van mannen die met ISIS-symbolen in Den Haag staan. De vier mannen zijn onherkenbaar en houden hun spandoek en twee borden vast in een straat die oranje versierd is voor het WK.

In Den Haag stond voor vrijdagavond een demonstratie bij de ambassade van Irak gepland door ISIS-sympathisanten, maar die ging uiteindelijk niet door. Eerder riep de de Iraakse ambassadeur de Haagse burgemeester van Aartsen al op om de demonstratie te verbieden.

‘Sympathiseren mag’

Nog meer stof werd opgeblazen toen het Haags gemeenteraadslid Abdoe Khoulani zijn steun voor de terreurorganisatie ISIS uitsprak. Het Openbaar Ministerie liet vrijdag weten onderzoek te doen naar de strafbaarheid van die uitspraken. Minister Opstelten vertelde de Tweede Kamer donderdag dat sympathiseren met een terreurorganisatie in principe mag.

Gerelateerde artikelen;

ISIS-sympathisanten met vlaggen in de Schilderswijk

Den HaagFM 20.06.2014 Op Twitter is vrijdag aan het eind van de dag een foto opgedoken van mannen die met ISIS-symbolen in de Schilderswijk staan. De vier mannen zijn onherkenbaar en houden hun spandoek en twee borden vast in een straat die oranje versierd is voor het WK.

De foto is getwitterd door de Belgische historicus en arabist Pieter van Ostaeyn. Waar hij de foto vandaan heeft is nog niet duidelijk. De radicaalislamitische ISIS heeft in korte tijd een deel van Noord-Irak veroverd en op grote schaal mensen geëxecuteerd. In Den Haag stond voor vrijdagavond een demonstratie bij de ambassade van Irak gepland door ISIS-sympathisanten, maar die ging uiteindelijk niet door. …lees meer

Abdoe Khoulani: “ISIS is niet alleen maar een moordbrigade”

Den HaagFM 20.06.2014 Het beeld dat over de Iraakse terreurorganisatie ISIS wordt geschetst klopt niet, zegt het Haagse raadslid Abdoe Khoulani op Den Haag FM. “Natuurlijk sta ik niet achter de executies, maar ISIS is niet alleen maar een moordbrigade. Ze worden ook met bloemen en chocolade onthaald.”

Khoulani kwam deze week in opspraak toen hij op Facebook steun betuigde aan ISIS. Volgens de SGP/ChristenUnie “verheerlijkt hij geweld en grenst aan het zaaien van haat.” Maar volgens het islamitische raadslid ligt de situatie een stuk ingewikkelder. “ISIS is een hele brede volksbeweging, die bestaat uit allerlei stammen van voornamelijk Soenitische moslims in het noorden van Irak. Zij zijn de afgelopen tien jaar op beestachtige wijze onderdrukt door het monsterlijke regime in Bagdad.” …lees meer

OM onderzoekt strafbaarheid ISIS-uitspraak Haags raadslid Khoulani

RTVWEST 20.06.2014 Het Openbaar Minsterie (OM) onderzoekt of uitspraken van het Haags gemeenteraadslid Abdoe Khoulani strafbaar zijn. Dat bevestigt het OM aan Omroep West. Khoulani schreef op zijn Facebook ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken’.

‘We onderzoeken wat er door hem is gezegd, waar hij de uitspraken heeft gedaan en of het mogelijk strafbaar is’, zegt een woordvoerder. Voor zover bekend zijn er nog geen aangiften gedaan tegen het gemeenteraadslid. … Lees verder

Gerelateerde artikelen

OM onderzoekt strafbaarheid pro-ISIS-uitspraak raadslid Abdoe Khoulani

Den HaagFM 20.04.2014 Het Openbaar Minsterie (OM) onderzoekt of uitspraken van gemeenteraadslid Abdoe Khoulani van de Partij voor de Eenheid strafbaar zijn.

Khoulani schreef op zijn Facebook “Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken”. ”We onderzoeken wat er door hem is gezegd, waar hij de uitspraken heeft gedaan en of het mogelijk strafbaar is”, zegt een woordvoerder. Voor zover bekend zijn er nog geen aangiften gedaan tegen het gemeenteraadslid.

In een interview met Den Haag FM vertelt Khoulani dat hij het geweld verwerpt, maar het wel eens is met de strijd die ISIS voert. “ISIS bestaat voornamelijk uit Soenitische moslims uit het noorden van Irak. Zij zijn de afgelopen tien jaar op beestachtige wijze onderdrukt door het monsterlijke regime in Bagdad”, aldus Khoulani. …lees meer

OM doet onderzoek naar raadslid dat Isis bejubelt

Trouw 20.04.2014 Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt of de uitspraken van het Haagse raadslid Abdoe Khoulani strafbaar zijn. De politicus van de Partij van de Eenheid betuigt op zijn Facebookpagina steun aan de bloeddorstige Syrische en Iraakse strijdgroep Isis.

Het OM heeft kennis genomen van de uitspraken en houdt ze nu juridisch tegen het licht, bevestigt een woordvoerder tegenover het ANP. Khoulani schreef onder meer ‘Leve Isis!’ en ‘op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken’.

Isis, dat in Syrië strijdt tegen president Assad en vorige week delen van Irak veroverde, staat bekend als de meest bloeddorstige terreurorganisatie van de regio. In Irak gingen Isis-strijders de afgelopen week over tot massale moordpartijen.

‘Isis is een verzetsgroep’

Tegenover Trouw beschreef hij die passage donderdag als een oproep tot rechtvaardigheid. Isis is geen terreurorganisatie, meent hij, maar een verzetsgroep die opkomt voor de vervolgde soennitische minderheid. Dat diens strijders op grote schaal standrechtelijke executies uitvoeren is volgens Khoulani een onjuist gerucht.

Aan Omroep West laat Khoulani weten dat hij niet verrast is met het OM-onderzoek. “Dit is precies de hypocrisie die ik heb willen aantonen”, vertelthij. “Zodra op allerlei fora wordt opgeroepen tot het doden van moslims, het echte haatzaaien, gebeurt daar helemaal niets mee. Ik doe een controversiële uitspraak en het OM springt er bovenop.”

Islam  – Lees het volledige dossier »

Verwant nieuws;

IRAK

Onderzoek naar Khoulani: zijn ISIS-uitspraken strafbaar?

Elsevier 20.06.2014 Het Openbaar Ministerie (OM) doet onderzoek naar de uitlatingen van de lijsttrekker van de islamitische Partij van de Eenheid, Abdoe Khoulani. Het Haagse raadslid betuigde op Facebook steun aan terreurorganisatie ISIS.

Er wordt bekeken of de uitspraken van Khoulani strafbaar zijn, meldt het OM in reactie op berichtgeving van Omroep West.

Er is geen aangifte gedaan tegen het raadslid. ‘We hebben kennisgenomen van de uitspraken en bekijken of wat er gezegd is strafbaar is,’ zegt een woordvoerder van OM. Khoulani zelf vindt het onderzoek ‘belachelijk’.

Schorem

Het raadslid van de partij van ex-PVV’er Arnoud van Doorn schreef op zijn Facebook-profiel: ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken.’

Khoulani beweerde dat hij niet heeft willen provoceren. Sterker, hij probeerde op Facebook zijn omstreden uitlatingen kracht bij te zetten. Het is hypocriet dat ‘tokkies op fora mogen roepen dat moslims dood mogen gaan omdat ze een pro-ISIS demonstratie willen houden bij de Iraakse ambassade,’ zei het raadslid. Dat protest is deze week door de organisatie afgelast

Veroveringstocht

De laatste dagen verovert de soennitische ISIS in rap tempo grote delen van Irak. De terreurbeweging is uit op een kalifaat, een streng-islamitische staat, en ziet de sjiieten als ketters.

Volgens onze bloggers;

Afshin Ellian: Waarom sjiieten en soennieten elkaar naar het leven staan

zie ook;

Onderzoek Facebookbericht Khoulani

Telegraaf 20.06.2014 Het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag onderzoekt of de uitspraken van het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani over de terreurorganisatie ISIS strafbaar zijn. Dat meldde het OM vrijdag in reactie op berichtgeving van Omroep West.

Gerelateerde artikelen;

19-06: Haags raadslid: leve ISIS!

‘Partij van de Eenheid verheerlijkt geweld’

RTVWEST 20.06.2014  De openlijke steunbetuiging van het islamitische Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid) aan terreurgroep ISIS is ‘het verheerlijken van geweld en ‘grenst aan het zaaien van haat’. Dat zegt gemeenteraadslid Pieter Grinwis van de ChristenUnie/SGP.

Khoulani schreef afgelopen week op zijn Facebook ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken’. ISIS zaait sinds enkele weken dood en verderf in Irak. Maar niet iedereen in de Haagse gemeenteraad deelt de afschuw over de steunbetuiging van Khoulani. Fatima Faid van beoogd coalitiepartij Haagse Stadspartij wijst op de vrijheid van meningsuiting. ‘Iedereen mag zeggen in dit land wat hij vindt.’ Lees verder

Gerelateerde artikelen;

“Partij van de Eenheid verheerlijkt geweld door steun ISIS”

Den HaagFM 20.06.2014 De openlijke steunbetuiging van het islamitische Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid) aan terreurgroep ISIS is “het verheerlijken van geweld en grenst aan het zaaien van haat”. Dat zegt gemeenteraadslid Pieter Grinwis van de ChristenUnie/SGP.

Abdoe Khoulani schreef afgelopen week op zijn Facebook “Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken”. ISIS zaait sinds enkele weken dood en verderf in Irak. Grinwis is “werkelijk geschokt” en noemt de steunbetuiging “huiveringwekkend”. Ook de SP vindt de uitlatingen van Khoulani onverantwoord. PVV-fractievoorzitter Léon de Jong schrijft op Twitter: “PvdE laat met haar steun aan terreurorganisatie ISIS zien dat Den Haag jihad-hoofdstad van het vrije westen is.” …lees meer

‘Partij van de Eenheid verheerlijkt geweld’

RTVWEST 20.06.2014 De openlijke steunbetuiging van het islamitische Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid) aan terreurgroep ISIS is ‘het verheerlijken van geweld en ‘grenst aan het zaaien van haat’. Dat zegt gemeenteraadslid Pieter Grinwis van de ChristenUnie/SGP.

Abdoe Khoulani schreef afgelopen week op zijn Facebook ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken’. ISIS zaait sinds enkele weken dood en verderf in Irak.

Maar niet iedereen in de Haagse gemeenteraad deelt de afschuw over de steunbetuiging van Khoulani. Fatima Faid van beoogd coalitiepartij Haagse Stadspartij wijst op de vrijheid van meningsuiting. ‘Iedereen mag zeggen in dit land wat hij vindt.’

Gerelateerde artikelen;

“Partij van de Eenheid verheerlijkt geweld door steun ISIS”

Den HaagFM 20.06.2014 De openlijke steunbetuiging van het islamitische Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid) aan terreurgroep ISIS is “het verheerlijken van geweld en grenst aan het zaaien van haat”. Dat zegt gemeenteraadslid Pieter Grinwis van de ChristenUnie/SGP.

Abdoe Khoulani schreef afgelopen week op zijn Facebook “Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken”. ISIS zaait sinds enkele weken dood en verderf in Irak. Grinwis is “werkelijk geschokt” en noemt de steunbetuiging “huiveringwekkend”. Ook de SP vindt de uitlatingen van Khoulani onverantwoord. PVV-fractievoorzitter Léon de Jong schrijft op Twitter: “PvdE laat met haar steun aan terreurorganisatie ISIS zien dat Den Haag jihad-hoofdstad van het vrije westen is.” …lees meer

Coalitiepartij Haagse Stadspartij ‘niet geschokt’ door steun aan ISIS

RTVWEST 19.06.2014 DEN HAAG – Fatima Faid van de coalitiepartij Haagse Stadspartij is ‘niet geschokt’ door de openlijke steunbetuiging van gemeenteraadslid Abdoe Khoulani van de Partij van de Eenheid, aan de moordende terreurgroep ISIS. Khoulani schrijft op Facebook dat moslims die de pro-ISIS demonstratie wilden organiseren, met de dood bedreigd worden. ‘Ow wee als je de waarheid wilt verkondingen. Welkom in mijn hypocriete wereld, leve ISIS’, schrijft Khoulani op Facebook.  ‘Meneer Khoulani heeft een punt’, concludeert Faid, ‘we leven in een tijd van hypocrisie’.Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Haags raadslid heeft begrip voor daden ISIS

RTVWEST 19.06.2014 VideoDEN HAAG – Het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani (Partij van de Eenheid) heeft er begrip voor dat terreurorganisatie ISIS dood en verderf zaait in Irak. ‘Ik snap dat ze dat doen, absoluut’, zegt hij tegen Omroep West. De soennitische terreurbeweging ISIS maakt zich schuldig aan de ‘gruwelijkste barbarij’, aldus minister Timmermans (PvdA) van Buitenlandse Zaken. Maar Khoulani schrijft op Facebook ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken’.Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Gemeenteraadslid PvdE steunt terreurorganisatie ISIS

Den HaagFM 19.06.2014 Gemeenteraadslid Abdoe Khoulani spreekt zijn steun uit voor de terreurorganisatie ISIS. “Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken”, schrijft de fractievoorzitter van de Partij van de Eenheid (PvdE) op Facebook.

In Irak zaait ISIS (Islamitische Staat in Irak en de Levant) sinds enkele weken dood en verderf. Beelden van executies door ISIS-strijders gingen de afgelopen weken de wereld over. De terreurbeweging heeft in korte tijd een deel van Noord-Irak veroverd en op grote schaal mensen geëxecuteerd. De soennitische terreurbeweging maakt zich schuldig aan de “gruwelijkste barbarij”, zei minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken.

Arnoud van Doorn @ArnoudvDoorn

Volgen

Abdoe Khoulani (#PvdE) op #Facebook: Welkom in de hypocriete wereld waar tokkies op fora mogen roepe…  …lees meer

Lijsttrekker Den Haag: leve ISIS!

Telegraaf 19.06.2014 De lijsttrekker van de islamitische Partij van de Eenheid in Den Haag heeft zijn sympathie betuigd aan de extremistische terreurgroep Islamitische Staat in Irak en al-Sham (ISIS). “Leve ISIS”, schrijft Abderazak Khoulani op zijn Facebookpagina. “Op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken.” Jihiadsten van ISIS zijn al dagen in gevecht met het Iraakse regeringsleger, blijkbaar tot blijdschap van Khoulani. De VN-top heeft zich uitgesproken tegen het aanhoudende geweld in Irak

Haags gemeenteraadslid steunt terreurorganisatie ISIS

RTVWEST 19.06.2014 Het Haagse gemeenteraadslid Abdoe Khoulani spreekt zijn steun uit voor de terreurorganisatie ISIS. ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken’, schrijft de fractievoorzitter van de Partij van de Eenheid op Facebook.

In Irak zaait ISIS (Islamitische Staat in Irak en de Levant) sinds enkele weken dood en verderf. Beelden van executies door ISIS-strijders gingen de afgelopen weken de wereld over.  De terreurbeweging heeft in korte tijd een deel van Noord-Irak veroverd en op grote schaal mensen geëxecuteerd. De soennitische terreurbeweging maakt zich schuldig aan de ‘gruwelijkste barbarij’, aldus minister Timmermans (PvdA) van Buitenlandse Zaken.

Gerelateerde artikelen;

Haagse islampartij bejubelt Isis: ‘Op naar Bagdad’

Trouw 19.06.2014 De sympathie voor de extreem-djihadistische beweging Isis beperkt zich in Nederland niet tot jonge radicale moslims. Ook de fractievoorzitter van de Haagse Partij voor de Eenheid heeft op zijn Facebookpagina steun betuigd aan de extremistische groepering Isis.

‘Leve Isis’, schrijft Abdoe Khoulani. ‘En in shaa Allah op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken.’ ‘In shaa Allah’ is Arabisch voor ‘als God het wil’. Khoulani reageert in het bericht op het niet-doorgaan van een pro-Isis-demonstratie in Den Haag. Ook hekelt hij de ChristenUnie. Die stelde eerder deze week Kamervragen over het protest. Overigens liet minister Opstelten (Justitie) donderdag in een brief aan de Tweede Kamer weten dat het openbaar sympathiseren met terreurorganisaties niet strafbaar is. Hij reageerde op de controverse rond de voorgenomen pro-ISIS-demonstratie.

Verwant nieuws;

Minister Opstelten: ‘Sympathiseren met terreurorganisatie mag’

RTVWEST 19.06.2014 DEN HAAG – Het is in Nederland niet strafbaar om openlijk te sympathiseren met een terroristische organisatie zoals ISIS. Dat heeft minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie donderdag aan de Tweede Kamer laten weten. Aanleiding voor de reactie van Opstelten is het aangekondigde protest voor de Iraakse ambassade in Den Haag. De demonstratie was gericht tegen de Iraakse regering die moslims onderdrukt, aldus de organisatie. Opstelten sluit niet uit dat de demonstratie een steunbetuiging aan ISIS was. ISIS is een soennitische extremistische organisatie die in Irak aan een opmars bezig is. Het protest is inmiddels afgeblazen.Lees verder

Het is aan de burgemeester om eventueel beperkingen en veiligheidsmaatregelen bij protesten te treffenals die dat nodig vindt, aldus minister Opstelten.

Gerelateerde artikelen;

Opstelten: symphatiseren met terreurorganisatie mag

Trouw 19.06.2014 Het is in Nederland niet strafbaar om openlijk met een terroristische organisatie te sympathiseren. Dat heeft minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) vandaag aan de Tweede Kamer geschreven. De aanleiding was een protest van vermeende ISIS-symphatisanten, dat was aangekondigd voor de ambassade van Irak in Den Haag.

Verwant nieuws;

Symphatiseren met ISIS mag

Telegraaf 19.06.2014 Het is in Nederland niet strafbaar om openlijk te sympathiseren met een terroristische organisatie. Wel kunnen mensen vervolgd worden als zij deelnemen aan zo’n organisatie. Ook is het niet toegestaan om aan te sporen tot deelname aan een gewapende strijd in bijvoorbeeld Syrië of Irak, omdat dit werving is.

Gerelateerde artikelen;

18-06: Demonstratie voor ISIS afgelast

18-06: Irak: ‘Verbied ISIS-betoging’

Symphatiseren met terreurorganisatie mag

NU 19.06.2014 Het is in Nederland niet strafbaar om openlijk te sympathiseren met een terroristische organisatie. Wel kunnen mensen vervolgd worden als zij deelnemen aan zo’n organisatie.

Ook is het niet toegestaan om anderen aan te sporen mee te doen met een gewapende strijd in bijvoorbeeld Syrië of Irak. Dat zou werving zijn.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Ivo Opstelten ISIS

‘Gangster-islam bedreigt ons land’

Telegraaf 19.06.2014 Met de terugkeer van geradicaliseerde Syriëgangers loopt Nederland veel eerder het risico van een hausse aan zware criminaliteit dan van aanslagen.

Dat vreest jongerenwerker en voormalig CDA-raadslid Ibrahim Wijbenga. Hij waarschuwt voor de groeiende invloed van ’gangster-islam’ in Nederland.

Wijbenga, die gisteren aangifte heeft gedaan wegens doodsbedreigingen door drie lieden achter haatwebsite De Ware Religie, zegt dat een ’aanzienlijk’ deel van de Syriëgangers en jonge moslimextremisten een crimineel verleden heeft. „Velen verbaasden zich dat crimineeltjes ineens ’vroom’ gingen doen en naar Syrië vertrokken. Maar ja, wat is nu stoerder: doodgeschoten worden bij een gewapende overval op een juwelier of op het slagveld.”

Wilders presenteert een plan met tien concrete maatregelen tegen jihadisten

PVV presenteert plan om terugkerende jihadisten aan te pakken

Elsevier 18.06.2014 Nederland moet zich beschermen tegen jihadisten die hebben meegevochten aan de kant van ISIS en andere terroristische groepen in Syrië en Irak, vindt Geert Wilders. Wat wil de PVV doen om het gevaar van deze jihadisten in te dammen?

Geert Wilders        ✔ @geertwilderspvv

Volgen

PVV lanceert 10-puntenplan tegen islam-terreur: http://pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/7687-pvv-lanceert-10-puntenplan-tegen-islam-terreur.html …

De PVV-voorman is erg bang dat jihadisten ook in Nederland toe zullen slaan, als er niet voortijdig wordt opgetreden. Ook wil Wilders herinvoering van de grenscontroles. Er moet ook meer geld komen voor de AIVD, die Nederland moet behoeden voor terrorisme.

Politiehokje

Maandag liet minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) weten dat er aan de zijde van ISIS, die op dit moment dood en verderf zaait in Irak, veel Nederlandse jihadisten vechten.

Er bestaat een reëel gevaar dat jihadisten bij terugkeer aanslagen zullen plegen, getuige de aanval op het Joods Museum in Brussel door een oud-Syriëganger. Niet voor niets worden joodse instellingen in Nederland op dit moment strenger beveiligd. Zo staat voor de Portugese Synagoge in Amsterdam een politiehokje.

Volgens onze bloggers;

Afshin Ellian: Vrede in Irak? Tijdelijke opdeling is de enige oplossing

zie ook;

Protest ‘ISIS-aanhangers’ Den Haag afgelast

RTVWEST 18.06.2014 Een demonstratie van ‘ISIS-sympathisanten’ vrijdag bij de Iraakse ambassade in Den Haag gaat niet door. Dat heeft de organisatie aan de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen laten weten, zo meldde zijn woordvoerder woensdag.

Volgens de woordvoerder zeggen de demonstranten dat ze nooit hebben aangegeven voor ISIS te willen demonstreren en komen ze donderdag met een verklaring.

De radicaalislamitische ISIS heeft in korte tijd een deel van Noord-Irak veroverd en op grote schaal mensen geëxecuteerd. Tegen de betoging in Den Haag was veel weerstand.

Gerelateerde artikelen;

Terreurdemonstratie gaat niet door

Den HaagFM18.06.2014 De demonstratie van symphatisanten van de islamitische terreurorganisatie ISIS bij de Iraakse ambassade gaat vrijdag niet door.

Dat heeft de organisatie aan burgemeester Jozias van Aartsen laten weten. Volgens een woordvoerder zeggen de demonstranten dat ze nooit hebben aangegeven voor ISIS te willen demonstreren en komen ze donderdag met een verklaring. De radicaalislamitische ISIS heeft in korte tijd een deel van Noord-Irak veroverd en op grote schaal mensen geëxecuteerd. …lees meer

Protest ‘ISIS-aanhangers’ Den Haag afgelast

Trouw 18.06.2014 Een demonstratie van ‘ISIS-sympathisanten’ die vrijdag bij de Iraakse ambassade in Den Haag zou plaatsvinden gaat niet door. Dat heeft de organisatie aan de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen laten weten, meldde zijn woordvoerder vandaag.

Volgens de woordvoerder zeggen de demonstranten dat ze nooit hebben aangegeven voor ISIS te willen demonstreren en komen ze donderdag met een verklaring.

Demonstratie voor ISIS afgelast

Telegraaf 18.04.2014 Een demonstratie van ‘ISIS-sympathisanten’ vrijdag bij de Iraakse ambassade in Den Haag gaat niet door. Dat heeft de organisatie aan de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen laten weten, zo meldde zijn woordvoerder woensdag.

Volgens de woordvoerder zeggen de demonstranten dat ze nooit hebben aangegeven voor ISIS te willen demonstreren en komen ze donderdag met een verklaring.

Gerelateerde artikelen;

17-06: ‘ISIS-protest Den Haag zaak Van Aartsen’

16-06: ‘Veel NL’ers bij ISIS’

Betoging voor steun aan ISIS gaat niet door, zegt organisatie

Elsevier 18.06.2014 Een demonstratie voor steun aan ISIS bij de Iraakse ambassade in Den Haag is afgelast. Volgens de woordvoerder van de organisatie hebben de demonstranten nooit aangegeven voor ISIS te willen demonstreren.

Donderdag wordt er meer toelichting gegeven, meldt de organisatie, waarvan de naam niet bekend is. Het besluit werd overgebracht aan burgemeester Jozias van Aartsen (VVD).

Weerstand

Tegen de betoging bestond veel weerstand. ISIS is een terreurbeweging die opereert in Syrië en Irak. De soennitische terroristen zijn verantwoordelijk voor veroveringen en massale executies op onschuldige burgers.

Bij het intussen verwijderde bericht op de Facebook-pagina van platform Shaam al-Ghareeba 9 – naar eigen zeggen niet de organisatie – stond een foto waarop mannen te zien waren die zwaaiden met de kenmerkende zwarte vlaggen van ISIS.

Verbod

ChristenUnie en CDA pleitten dinsdag in de Tweede Kamer voor een verbod op de demonstratie. Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) zei niets te kunnen doen en verwees de zaak door naar de gemeente Den Haag.

Lees ook…

Roep om verbod op pro-ISIS-demonstratie: wat doet Den Haag?

Van Aartsen oordeelde dat de betoging niet kon worden verboden, omdat daartoe geen wettelijke gronden bestaan. Wel zou er extra worden gelet op strafbare feiten, zoals het mogelijk oproepen tot geweld.

Iraakse ambassadeur roept Haagse burgemeester op ISIS-demonstratie te verbieden

RTVWEST 18.06.2014 De Iraakse ambassadeur in Nederland roept de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen op een demonstratie van ISIS-sympathisanten van aanstaande vrijdag alsnog te verbieden. De demonstranten willen bij de Iraakse ambassade in Den Haag steun uitspreken voor de extremistische soennitische strijdgroep ISIS. Op internet worden moslims opgeroepen na het middaggebed massaal te komen demonstreren.

De Iraakse ambassadeur noemt de demonstratie een ‘provocatie voor de Irakezen in Nederland’ en hij vindt het ‘onbegrijpelijk’ dat burgemeester Van Aartsen de bijeenkomst laat doorgaan. ‘Het gaat om de ergste terreurbeweging van de afgelopen decennia. Dit valt niet meer onder de vrijheid van meningsuiting. Het doorgaan van deze demonstratie schaadt het aanzien van Nederland in het buitenland’, zegt Saad Ibrahim Al Ali.

Volgens minister Timmermans (PvdA) van Buitenlandse Zaken is het aan burgemeester Van Aartsen om een demonstratie te verbieden. Dat zei de minister dinsdag in antwoorden op Kamervragen van de ChristenUnie. De woordvoerder van de burgemeester zegt dat Van Aartsen bij zijn eerdere reactie blijft. Woensdag wordt in de gemeenteraad over de pro-ISIS-demonstratie gesproken. … Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Irak: ‘Verbied ISIS-betoging’

Telegraaf 18.06.2014 Den Haag moet de geplande demonstratie van ISIS-sympathisanten verbieden, vindt de Iraakse ambassadeur in Nederland. „Het gaat om de ergste terreurbeweging van de afgelopen decennia. Dit valt niet meer onder de vrijheid van meningsuiting. Het doorgaan van deze demonstratie schaadt het aanzien van Nederland in het buitenland”, zegt ambassadeur Saad Ibrahim Al Ali volgensOmroep West.

Gerelateerde artikelen;

17-06: ‘ISIS-protest Den Haag zaak Van Aartsen’

Timmermans en Van Aartsen verbieden terreurdemonstratie niet

Den HaagFM 18.06.2014 Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken zal de aangekondigde demonstratie voor de terreurgroepering ISIS niet verbieden.

Symphatisanten van de radicale islamgroepering willen vrijdag bij de Iraakse ambassade in Den Haag demonstreren voor ISIS dat in Irak en Syrië dood en verderf zaait. Timmermans wees erop dat er in ons land het recht op demonstratie bestaat. En als sympathisant maak je je nog niet schuldig aan terrorisme, voegde hij eraan toe. …lees meer

Roep om verbod op pro-ISIS-demonstratie: wat doet Den Haag?

Elsevier 17.06.2014 ChristenUnie en CDA hebben in de Tweede Kamer gepleit voor een verbod op een demonstratie waarbij steun wordt betuigd aan ISIS in Irak. Volgens minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) is dat een zaak van de gemeente Den Haag.

Burgemeester  Jozias van Aartsen (VVD) zegt in een reactie geen mogelijkheden te zien om dat protest, dat in zijn stad plaatsheeft, te verbieden.

Oproep

Op Facebook werd maandag opgeroepen om vrijdagmiddag na het gebed te komen demonstreren tegen de sjiieten en hun ‘onrechtvaardige en illegale regering’ in Irak.

Bij het intussen verwijderde bericht stond een foto, waarop mannen te zien zijn die zwaaien met de zwarte vlaggen van ISIS, de soennitische terreurorganisatie. Die is de laatste dagen bezig aan een opmars in het Arabische land.

Ronny Naftaniel noemt demonstratie voor terreurgroep “krankzinnig”

Den HaagFM 17.06.2014 Ronny Naftaniel, de oud-directeur van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) in Den Haag, noemt de plannen voor een demonstratie vóór de terreurorganisatie ISIS “krankzinnig”. Sinds 2003 is Naftaniel voorzitter van het Joods Humanitair Fonds.

Op internet wordt opgeroepen om vrijdag bij de Iraakse ambassade aan de Johan de Wittlaan te demonstreren tegen de Sjiieten in Irak en Syrië, en daarmee vóór de terreurorganisatie ISIS. Volgens het bericht wil de organisatie zo steun betuigen aan Soennitische moslims in Irak. Op dit moment verovert ISIS met bloedige slachtpartijen snel terrein in zowel Irak als Syrië. …lees meer

Timmermans: demo ISIS-aanhangers is zaak burgemeester Van Aartsen

RTVWEST 17.06.2014  De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen moet bezien of een mogelijke demonstratie van ISIS-sympathisanten vrijdag bij de ambassade van Irak wel of niet kan doorgaan. Dat zei minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken dinsdag op vragen van de ChristenUnie. Die partij wil de betoging verbieden.

Massa executie

Dinsdag verscheen op internet een oproep om mee te demonstreren tegen sjiieten in Irak en Syrië. De radicaalislamitische ISIS heeft in korte tijd een deel van Noord-Irak veroverd en op grote schaal mensen geëxecuteerd. De soennitische terreurbeweging maakt zich schuldig aan de ‘gruwelijkste barbarij’, aldus Timmermans. Haar snelle opmars heeft velen verrast.Lees verder

Gerelateerde artikelen;

‘ISIS-protest Den Haag zaak Van Aartsen’

Telegraaf  17.06.2014 De burgemeester van Den Haag moet bezien of een demonstratie van ISIS-sympathisanten vrijdag bij de ambassade van Irak wel of niet kan doorgaan. Dat zei minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) dinsdag op vragen van de ChristenUnie. Die partij wil de betoging verbieden.

Gerelateerde artikelen

17-06: Meer dan 100 jihadisten gedood

17-06: Turkije sluit consulaat Basra

17-06: Grootste raffinaderij Irak dicht 

17-06: Veel doden in Baquba

17-06: Turkije: geen media-aandacht Irak

17-06: VN: oorlog M-O dichtbij

17-06: IEA bezorgd over Irak

16-06: ‘Amerikanen en Iraniërs bespraken Irak’

16-06: VS: geen samenwerking Iran

16-06: VN: ISIS pleegt oorlogsmisdaden

16-06: Amerikaanse actie in Irak

16-06: Jihadstrijders naar Syrië en Irak

Oproep tot steun voor ISIS bij Iraakse ambassade in Den Haag

Elsevier 16.06.2014 Op Facebook wordt opgeroepen om vrijdagmiddag na het gebed te komen demonstreren tegen de sjiieten en hun ‘onrechtvaardige en illegale regering’ in Irak. De betoging zal zijn bij de Iraakse ambassade in Den Haag.

Bij het bericht staat een foto, waarop mannen te zien zijn die zwaaien met de zwarte vlaggen van ISIS, de soennitische terreurorganisatie. Het bericht is intussen verwijderd van Facebook, maar is nog wel te zien bij GeenStijl.

Burgeroorlog

Soennieten en sjiieten vechten in Irak een burgeroorlog uit. Veel soennieten – de geloofsstroming van de geëxecuteerde Iraakse oud-president Saddam Hussein – voelen zich achtergesteld door de regering in Bagdad, die vooral uit sjiieten bestaat. Ook premier Nuri al-Maliki behoort tot die sektarische stroming.

Lees ook… ISIS wil een kalifaat stichten, maar wat is dat nu precies?

zie ook;

Oproep voor demonstratie in Den Haag tegen Sjiieten

RTVWEST 16.06.2014 Op internet wordt op dit moment opgeroepen om vrijdag bij de Iraakse ambassade in Den Haag te demonstreren tegen de Sjiieten in Irak en Syrië. Volgens het bericht wil de organisatie steun betuigen aan Soennitische moslims in Irak.

Haagse demonstratie tegen Sjiieten in Irak en Syrië

Den HaagFM 16.06.2014 Op internet wordt opgeroepen om vrijdag bij de Iraakse ambassade aan de Johan de Wittlaan te demonstreren tegen de Sjiieten in Irak en Syrië, en daarmee vóór de terreurorganisatie ISIS.

Volgens het bericht wil de organisatie zo steun betuigen aan Soennitische moslims in Irak. Op dit moment verovert de extreme Soennitische terreurorganisatie ISIS met bloedige slachtpartijen terrein in zowel Irak als Syrië. De organisatie wil in de landen een streng islamitisch bewind invoeren.

Op Facebook wordt aan mensen die mee willen demonstreren gezegd “vrijdagmiddag na het gebed vrij te houden”. …lees meer

ZIE OOK:

Irakese vluchtelingen demonstreren voor verblijfsvergunning (fotoserie)

Den HaagFM 17.06.2014 Irakese vluchtelingen die verblijven in de Vluchtkerk aan de Sportlaan hebben dinsdag tegenover de Tweede Kamer gedemonstreerd. De Irakezen vragen opnieuw om verblijfsvergunningen, nu de situatie in Irak steeds gevaarlijk wordt.

“Al dertien jaar is de veiligheidssituatie slecht, maar het wordt nog steeds slechter en slechter”, zegt een woordvoerder van de actiegroep Recht op Bestaan. “Irak is een land geworden waar iedereen slachtoffer kan worden van terreur.” Volgens de uitgeprocedeerde asielzoekers is het nu helemaal onmogelijk om hen terug naar Irak te laten gaan.  …lees meer

Irakeze vluchtelingen vragen opnieuw om verblijfsvergunningen

Den HaagFM 16.06.2014 Irakeze vluchtelingen die verblijven in de Vluchtkerk aan de Sportlaan vragen opnieuw om verblijfsvergunningen, nu de situatie in Irak steeds gevaarlijk wordt.

“Al dertien jaar is de veiligheidssituatie slecht, maar het wordt nog steeds slechter en slechter”, zegt een woordvoerder van de actiegroep Recht op Bestaan. “Irak is een land geworden waar iedereen slachtoffer kan worden van terreur.” Volgens de uitgeprocedeerde asielzoekers is het nu helemaal onmogelijk om hen terug naar Irak te laten gaan. De asielzoekers zeggen zich ook zorgen te maken over hun situatie in Nederland. “Mogen wij blijven, moeten wij weer op straat leven, in het vluchthuis, of in een asielzoekerscentrum wachten tot de situatie verbetert?”

De komende weken willen de vluchtelingen regelmatig actie gaan voeren op het Plein bij de Tweede Kamer om aandacht te vragen voor de toenemende onveiligheid in Irak en hun situatie in Nederland. …lees meer

En verder ook:

Bashar al-Assad is een Alawiet, een aanhanger dus van een wat geheimzinnig geloof dat niet onder de Islam valt. De laatste jaren zijn Alawitische leiders gaan doen alsof ze bij de Sjiieten horen door zich bijv. in een moskee te laten zien, maar dat is puur politiek. Bashar al-Assad wilde zo meeroeien met de opkomst van de politieke islam.

Lees bijv. het boek The Truth about Syria van Midden-Oosten deskundige Prof. Barry Rubin over hoe het precies zit met het hoofdzakelijk Alawitische regime in Syrië.

zie ook: Geert Wilders PVV – bedreigd door Nederlandse Syriëgangers

zie ook: De hele wereld kijkt naar OPCW in Den Haag

zie ook: De dood van Hagenaar pater jezuïet Frans van der Lugt in Syrië

zie ook: De ISIS WEDEROM ACTIEF IN DEN HAAG

zie ook: Strijd Midden-Oosten wordt heviger, deze groepering eist de hoofdrol op

LEES MEER OVER:

Obama roept op tot een democratischer Irak

Obama overweegt beperkte aanval op Syrië

Obama ziet oplossing voor atoomprobleem Iran

Obama bezorgd over Syrië na de val van het regime

Obama blokkeerde cyberaanval op Syrië

BASHAR AL-ASSAD BURGEROORLOG FALLUJA

GROOT-BRITTANNIË IRAK IRAN

ISLAMITISCHE STAAT IN IRAK EN DE LEVANT

NOURI AL-MALIKI RAMADI SYRIË VERENIGDE STATEN

ISIS – NU

Dit zijn de partijen die zich roeren in de strijd tegen ISIS

12 Reacties op “Demonstratie 20.06.14 Iraakse ambassade Den Haag – sympatisanten ISIS tegen Sjiieten

 1. Pingback: Anti-ISIS Demonstratie 29.06.2014 Haagse Koekamp | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 2. Pingback: Demonstratie tegen geweld in Gaza 24.07.2014 Hoefkade Schilderswijk | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 3. Pingback: Anti-ISIS demonstratie Koerden 26.07.2014 Haagse Wijkpark Transvaal | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 4. Pingback: Anti-ISIS demonstratie Koerden 26.07.2014 Haagse Wijkpark Transvaal | Transvaalwijk - Toen en Nu

 5. Pingback: Anti-ISIS demonstratie Koerden 26.07.2014 Haagse Wijkpark Transvaal « Debat in de Digitale Hofstad

 6. Pingback: Demonstratie 27.07.2014 Rotterdam tegen geweld Gazastrook « Debat in de Digitale Hofstad

 7. Pingback: Demonstratie Schilderswijk 10.08.2014 protest tegen terreurorganisatie ISIS | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 8. JIHAD STRIJDERS VAN HAMAS EN ISIS (IS) ORGANISEREN ANTI-JOODSE DEMONSTRATIES IN NEDERLAND!

  Achmed, met zijn Dubbele nationaliteit, machthebber van Rotterdam komt op voor de Islam. Van der Laan, Jozias van Aartsen zijn laf en hebben zeer duistere persoonlijkheden.
  Uitspraken van buitenlandse islamitische politici en demonstraties van de Turken en Marokkanen in Nederland!
  FRANS TIMMERMANS (PVDA) STEUNT ACTIES JIHADISTEN!

  ‘NEDERLANDERS VOELEN ZICH NAUW BETROKKEN BIJ DE REGIO’
  Demonstraties in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag maken volgens de bewindsman duidelijk dat Nederlanders zich nauw betrokken voelen bij wat er in Gaza gebeurt. “Maar hoe hevig het conflict daar ook is, hier mag die onverzoenlijke polarisatie geen voet aan de grond krijgen.)” F. Timmermans (NRC)

  Dit soort figuren zijn erger dan de jihadisten. Macht vertoning van de Jihadisten wordt gepropageerd als “de steun” van de Nederlanders aan Gaza!
  PVDA, D66, CDA, GroenLinks en grootsteden met de fraude, corruptie, bendes, moorden, en nu Jihadisten, een tenenkrommend toneelstuk waar elke bloedzuiger zich machtig voor zou moeten voelen….!

  Een Marokkaan of Turk met een dubbel paspoort burgemeester, wethouder maken, is vragen om moeilijkheden,natuurlijk hebben ze een dubbele agenda, Marokkanen en turken zijn er altijd voor hun eigen volk… We weten dat de loyaliteiten van deze Marokkanen en Turken bij hun ras- en geloofsgenoten, bij de herkomstlanden liggen.
  Moslims eenmaal aan de macht tonen ze aan dat onze grote steden al verloren zijn. Halal etende burgervaders, wethouders die met hun echte baasjes in Marokko en Turkije de regels voor hun provincie in den “vreemde” gaat opstellen. Veel Turken en Marokkanen, massaal gemaskerd met de hoofddoeken, gemobiliseerd door de grote organisaties, door de gemeente ambtenaren, willen nu de maatschappij terroriseren…Den haag, Amsterdam en Rotterdam zijn nu eenmaal onder invloed van grote massa Moslims falende steden, daar wordt hele stelsel aangepast aan de razendsnel groeiende Moslim populatie.

  De huidige elite stak miljarden belastinggeld in het opbouwen van een grote islamitische netwerk. Neem allerlei overlegorganen als het ware de feitelijke ambassades en consulaten van de 5. colonne, maar op grondgebied van Nederland, (2 miljoen mensen zitten in Nederland en hebben ze eigen ‘ambassades’ nodig, los van de ambassades van hun herkomstlanden) moskeen, islamscholen, islamitische omroepen, dialoogacademies voor de Turken en Marokkanen enz. enz. Er zijn er duizenden en worden allemaal bestuurd door PvdA, D66, Groenlinks en CDA -ers. Ze onderhouden dus een grote slappe achterban, die altijd voor meer islamisering zorgt. 
  Laatste demonstraties van de Moslims bewijzen dat de Nederlandse politieke establishment nog meer islamiseert. Straks komen er nog meer Turken en Marokkanen binnen, zie -nieuwe beleid inzake EU hof, opheffen van de immigratie beperkingen, afschaffing van de regels…Dan moet je ook niet verbaasd zijn als een land als Marokko uitgebreid de voeten veegt. Omdat er geen enkele Marokkaan en Turk teruggestuurd is, sterker nog dat er meer Moslims hier zich gaan vestigen en alles doen wat ze willen, hebben Marokko en Turkije dus het nodig gevonden de islamisering van Nederland wat te versnellen door de restanten van de Nederlanders weg te sturen. Denkt Nederland nu echt dat een mohammedaan met een dubbel paspoort nota bene, voor Nederland zal opkomen?
  De Marokkaanse koning heeft toch ook nog niet zolang geleden iemand ontslagen, omdat die man een dubbel paspoort had. Echter: de Marokkanen hier in Nederland móeten nota bene van hem, naast hun Nederlandse paspoort, ook het Marokkaanse behouden. Het ergste is natuurlijk nog, dat onze overheid dit pikt. Zij zijn de Marokkaanse koning hierin onderhorig. Duidelijk is dat Marokko Nederland al als 17 provincie behandelt. En Rotterdam als het bruggenhoofd beschouwt waarmee vaste voet aan de grond is gekregen. Het paard van Troje heeft er weer een actuele versie bij gekregen. Het benoemen van mensen met een andere nationaliteit op politieke, bestuurlijke of belangrijke functies deugt gewoon niet. Het is vragen om problemen. Marokkaanse en Turkse gemeenteraad leden maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland. CDA, Groenlinks, PvdA en D66 zijn verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Het is het beste dat er zo snel mogelijk wetgeving komt die stelt dat alleen mensen met één nationaliteit (de Nederlandse) op belangrijke posities kunnen worden benoemd (inclusief die van volksvertegenwoordiger). Voorkomen is beter dan genezen. 

  Jihadstrijders samen met de leden van D66, PVDA en Groenlinks schreeuwen haatdragende en gewelddadige slogans tegen Israël en Israëlische vlaggen omhoog gehouden waarop de Swastika de ster van David had vervangen…
  Het demonstreren gaat gepaard gaat met Arabische sjaals, gezichtsbedekking, leuzen en IS vlaggen.De burgemeesters zeggen dat ze ” vreedzaam” demonstreren.
  Deze Turken en Marokannen waren/zijn allemaal aanhangers van de Islamitische Staat! Die tot in ons vrije westen zijn doorgedrongen als bezetters…! 

  De demonstranten schreeuwen ook zuiver antisemitische leuzen; de kreet “Dood aan de Joden” werd opgepikt door de menigte. Dit was de eerste keer sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog dat er expliciet antisemitische gezangen geschreeuwd werden door een grote menigte in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam!
  De demonstranten schreeuwen ook: “Hamas zal winnen”, ter ondersteuning van de jihadistische terroristische organisatie. Dit was ook de eerste keer dat in een grote menigte in Amsterdam openlijk leuzen werden geschreeuwd ten gunste van een jihadistische terroristische organisatie.

  NIET GEKOZEN BURGEMEESTERS EN ANTISEMITISCHE MOSLIMS

  Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb (PvdA) blijft aan de macht!!

  Deze burgemeester doet niks tegen de vervolging van christenen door Isis(IS), krijgen ze waarschijnlijk geen toestemming van de burgemeesters.
  CDA verraders staan ook achter deze doubleur, die met zijn Marokkanse paassport gekken manipuleert…
  De burgemeesters vrezen voor een agressieve tegendemonstratie van op hun tenen getrapte moslims en zetten liever geen ME in om de marcherende christenen te beschermen tegen agressie. Dat zou door de moslim protestanten kunnen worden uitgelegd als partijdigheid. Verbied je een demonstratie, dan heb je ook geen last van een tegendemonstratie. Een pro-Gaza-demonstratie hoef je niet te verbieden uit vrees voor een christelijke of joodse tegendemonstratie. Onze christenen zijn nogal labbekakkerig uitgevallen tegenwoordig. Die houden echt geen protestdemonstratie tegen Isis uit medeleven met vervolgde christenbroeders. Abrutaleb en van Aartsen kunnen dus gerust zijn.
  Van onze volksvertegenwoordigers vragen wij geen voeding te geven aan de anti-Semitische oprukking!
  Wij vinden het de taak van de gemeente om onder ogen te zien wat er echt aan de hand is, waarom al die nieuwe generaties als Jihadisten worden opgevoed en opgeleid met de gemeente geld?.
  En zeker te weten dat de Jihad-strijders de discussie hierin niet bevorderen. Reminder: Die willen geen discussie. 

  Als bewoners van Nederland hebben wij zorgen over de teneur van het debat rond de anti-semitische moslim demonstraties binnen de stad. In het verlengde hiervan maken wij ons zorgen over de gevolgen voor onze samenleving, terwijl wij als Nederlanders meestal goed met elkaar omgaan.
  Het is nou overduidelijk dat de politiek compleet doof is voor onze mening en geen ruggengraat toont terwijl het blijkbaar wel aanvoelt dat de samenleving iets anders wil. 

  Het lastige is dat argumenten worden gehanteerd waarvan wij het gevoel hebben dat die deels gebaseerd zijn op de democratische afspraken. Anderzijds de uiteenlopende argumenten lopen in de discussie door elkaar en weerspiegelen die discussie op de straat. Waardoor er een zware lading rond het onderwerp hangt.

  In onze rechtstaat is van alles in de Grondwet vastgelegd. Nederland als een vrije land, waar iedereen welkom is en er geen anti-westerse denkbeelden uitgedragen worden. Het is hierbij niet van belang of de bewoner katholiek, protestants-christelijk, joods of islamitisch is. Dat hebben we ooit gedaan met een reden. Een gevolg van deze rechtsstatelijk uitgangspunten is, dat de overheid, ook de gemeentelijke overheid, moet meewerken aan het uitvoeren hiervan. Dit lijkt redelijk eenvoudig omdat voor iedereen de regels hetzelfde zijn en we geen onderscheid maken tussen afkomst, religie, huidskleur of wat dan ook. Het feit dat de juridische context duidelijk is, laat onverlet dat er kennelijk de drang is bij het college en Burgemeester om aan deze praktische uitgangspunten te gaan rommelen. Hierdoor ontstaan kennelijk zeer negatieve gevoelens bij bewoners van Nederland. De emotionele reacties duiden hier ook op. 

  De “NEDERLANDSE burgemeester”, ISIS, Al Quida, Hamas en andere organisaties met Islamitische achtergrond zitten bij hem in het bloed.
  De tijd is aangebroken om (nette) demonstraties op touw te zetten, waar Nederlanders zouden protesteren Tegen het inpikken van hun land d.m.v. non stop  tsunamigolven van migranten en vluchtelingen uit Moslim- en Afrikaanse landen. Tegen Islamitische terreur die buurten en complete steden onleefbaar maakt.  Tegen de Islamitische terreur gericht tegen alle Nederlanders in buurten waar moslims in grote getallen wonen. Terreur die gericht is om het volk uit de buurten weg te drijven; enkel en omdat de blanken niet van Allah houden. Vergeet niet dat  Nederlanders hebben daar generaties achter elkaar gewoond. Tegen landelijke politieke leiders en de EU die hekel koesteren
  aan hun eigen volk. Ze doen  hun best de autochtone Nederlanders en niet moslims te dumpen t.b.v. de Islam; enkel en omdat islamitische lobbyisten wereldwijd veel pecunia op de tafel leggen.  
  De landelijke politiek hoeft hier helemaal niet mee te worstelleen maar gek genoeg blijven we worstelleen met de islamitische ideologie. Hoe zou dat nou toch komen?

  Turkse, Marokkaanse en Palestijnse vlaggen en anti-joodse leuzen in Nederlandse steden.
  Gemeente ambtenaren en infiltranten mobiliseren de moslims!
  moslims zaaien chaos en streven naar een nieuwe politieke stand in EU.
  In Nederland is recent een Gaza-demonstratie in Amsterdam. Ook daar overigens een verrassend groot aantal deelnemers en verrassend veel Marokkanen en Turken. 5. Colonne is door de gemeente zelf gemobiliseerd..

  Een schande dat de uitstoot van moslimlanden de Nederlandse media zo sterk kan manipuleren. 

  Terwijl moslims in christelijke landen een maximum aan godsdienstvrijheid bezitten, heerst er in de islamitische landen een ongeëvenaarde onderdrukking van alle niet-islamitische geloofsrichtingen.

  Er wordt nu opgeroepen om Joden te vermoorden en de burgemeester laat in een reactie weten dat dit binnen de grenzen van het toelaatbare valt. Demonstraties ok. Maar deze heeft alle grenzen overschreden. 
  Moslims in Nederlandse uitkeringen maken zich nu verdacht, ze steunen de aanslagen van IS, AL-Qaida en HAMAS.
  Een groot deel van de Turkse en Marokkaanse jongeren gedragen zich of ze heer en meester zijn in Nederland, dankzij de corrupte ambtenaren.

  We moeten moslims net zo behandelen als iedereen en ze geen voorrechten geven omdat ze anders misschien wel eens zouden kunnen radicaliseren… Chantage heet dat. Dus ja, we schieten te ver door in de tolerantie. Geen tolerantie voor de intolerantie en opkomen voor onze zwaarbevochten vrijheden en verworvenheden. Daar mogen we trots op zijn en dat mogen wij verdedigen. Wij passen ons ook aan als wij naar andere landen gaan, waarom kunnen we niet hetzelfde vragen van mensen die hier vrijwillig zijn? De rechten zijn er, de plichten moeten niet vergeten worden. En de regering moet ophouden met die slappe knieën en opkomen voor Nederland. 
  Dat kan toch niet kloppen? Jarenlang is er straffe kritiek geweest op de christenen, waarom zouden we een uitzondering maken voor het islamitische geloof? Is dat dan toch omdat zij dreigen?

  Erdogan is echt een gedreven antisemiet dus we kunnen de komende jaren nog wel wat verwachten. De Turkse regering vindt dat zij de plicht heeft om op te komen voor hun “Eigen Volk”- moslimvolk, volgens Erdogan is HAMAS een onderdeel van zijn grote imperium!!, en vond dit ook van toepassing op de 3e en toekomstige hier geboren generaties.

  In Rotterdam heeft PVDA verloren, toch geïslamiseerde PVDA beslist nog steeds over de stad!? Marokkaans Abu Talab wilt graag nog meer demonstraties tegen de Joden!!

  Het misselijk makende antisemitisme van moslimjongeren met een kennelijk laag IQ, kan gevaarlijk zijn, maar ook het geniepige van figuren als de niet gekozen burgemeesters en als ambtenaar gemaskerde massa infiltranten..

  Turkse leider Erdogan roept de Turken op voor de nog meer acties…!

  Logisch dat deze jongens antisemitisch zijn, als het OM hen gaat vervolgen zal het ook de Koran moeten verbieden.

  Natuurlijk spreken zij het zelfde als Erdogan. Het net wordt steeds nauwer om ons heen getrokken. En wij maar praten met deze lui. Nu weer de honderden terroristen die naar Syrie, Gaza en Irak gaan om te vechten in het terroristen leger een samenraapsel van uitschot.

  We zien geen einde komen aan het antisemitisme van jonge moslims. Nederlandse moslims haten joden. Het molesteren van joden zien ze als wraak voor het onrecht dat in hun visie door Israel aan Palestijnen wordt aangedaan. Dan zouden wij ook gerechtigd zijn om ons te wreken op moslims voor het leed dat moslims in Irak, Syrie, en Pakistan Cristenen aandoen. Maar dan zit je voor je het weet in een burgeroorlog. We hebben deze ellende zelf in huis gehaald.

  Laten we echter wel wezen. anti-westerse Turkije heeft tot op heden al miljarden van de EU ontvangen en maakt weinig tot geen progressie in het zich aanpassen aan algemeen geldende westerse normen. Als je dan “burgemeesters” , wethouders en allerlei politici bezig ziet hebben ze nog gelijk ook. Daarbij komt dat de meeste imams, betaald door de Turkije, Iran, Marokko, Saudi Arabië of gelijk welke andere extreme geldschieters, hen wijs maken dat dit door de macht van Allah komt die dit alles voor hen organiseerde, zoals door hun profeet voorspeld. We praten nu over ongeletterden zonder andere communicatie dan de vrijdagse donderpreken. Ze hebben zelfs geen idee wat er echt in de koran staat, ze kunnen er geen jota van lezen.

  Dat nationalistische gewapper met die rode turkse vlaggen en het opzetten van grote bekken door die kennelijk verongelijkte turken moet afgelopen zijn. Jodenhaat zit zeer diep bij het overgrote deel van de Turken. Erdogan weet dit en bespeelt dit gevoel omwille van stemmen. Koerden & Alevieten worden trouwens door de soennitische meerderheid ook geminacht. Islamisme, extreem nationalisme dat is Turkije anno 2014.
  De regering is het slaafje van Brussel en wil nòg meer moslims naar Europa importeren. De PVDA en de VVD lopen als hondjes achter de imams, Hamas en andere Jihadisten. Isis wordt gesteund door Turkije, Qatar en S.Arabie daar zitten de masterminds. Erdogan, zie ook zijn ridicule uitspraken over Israel, wil alle islamitische staten verenigen ala het Ottomaanse rijk.Deze man is levensgevaarlijk.
  De EU zou de jaarlijkse miljardenhulp aan dit land moeten stoppen en het Europeanen moeten afraden om naar dit duistere land af te reizen. Ze steunen Syrie vrienden werken voor de ISIS(IS). Deze IS-terroristen lijken goed getraind en vooral strategisch goed geleid en georganiseerd in Nederland. 86% van de moslims in Nederland is het eens met ISIS! Je mag en kunt geen propaganda tolereren van een ideologie die de tolerantie wil afschaffen en een totalitair systeem introduceren. 

  Dat er in Europa bloedbaden zullen volgen neemt óók de huidige regering voor lief.

  We zijn verkocht en verraden.

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen

 9. Pingback: Terugblik demonstratie Haagse Schilderswijk 10.08.2014 – protest tegen terreurorganisatie ISIS « Debat in de Digitale Hofstad

 10. Pingback: Anti-ISIS demonstratie 20.09.2014 Schilderswijk en Transvaal | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 11. Muslim Defence League (MDL, AL-QAIDA afd. in Nederland) gaat demonstreren op het Spuiplein!

  Terwijl ISIS en alle andere jihadisten met de machtsvertoning bezig zijn, worden er walgelijke moslim monumenten gelanceerd! Cultuurfanaat J. van Aartsen is dolblij met zijn hoofddoek monument op het Spuiplein! Op deze plein hebben de PvdA, SP, D66 en GL de Nederlandse vlag controversieel en provocatief verklaard en de propagandastandpunten van Nederlandse ISIS tak, onder de vlag MDL (Muslim Defence League), worden gesteund doord de PvdA, SP, D66 en GL!
  Een onvoorstelbaar dom signaal richting de ISIS jihadisten. Op 20 september verwacht van Aartsen op deze plek 10 000 den moslims! De centrale plekken zijn dus aan de jihadisten aangewezen, namelijk het Spuiplein aan ISIS aanhangers? Dit is echt ongelooflijk erg! Een vernietigend realiteit voor onze hele cultuur en leefwijze. Wat is dit erg.
  Terwijl de zwarte terreur vlag van ISIS wappert op het oorlogsmonument, Jozias van Aartsen financiert islam in zijn stad!

  Het decadente en weerloze Nederland is bezig in elkaar te zakken.

  Effectief geeft van Aartsen en kabinet Rutte daarmee vrij spel aan de ISIS en HAMAS. De ontwikkelingen in de Schilderswijk, worden nu beloond, er is ook ook een moslimmonument gelanceerd als start signaal voor de overname van hele stad…! Corrupte politiek ziet de Schilderswijk als een pilotproject.

  Vijandelijke machthebbers hebben de Schilderswijk als voorbeeld, een experiment wijk gemaakt en nu de centrale pleinen worden doelwit verklaard…!
  Bij succes en weinig weerstand vanuit de overheid en/ of bevolking, zoals nu het geval is in Den Haag, zal het islamiseringsproject naar iedere verwachting ook gevolg gaan vinden in andere wijken en steden waar er een significante moslims minder- of zelfs meerderheid is.
  Elite met zijn hoofddoekmonument, moskeen en door de gemeente gesponsorde demonstraties wilde aantonen hoe de effectieve overname van Nederlands grondgebied door moslimfundamentalisten onder alle voorwaarden getolereerd mag worden.

  En er schuilt een groot gevaar in het ontstaan van een meerderheid van moslims in den Haag met de steun van PvdA, SP, D66 en GL.

  J.Van Aartsen als burgemeester moet weg die gefaald heeft en berecht worden wegens het faciliteren van ernstige bedreigingen door ISIS, AL-QAIDA en HAMAS in de stad…

  Vriendelijke Groeten

  Victor LEMAN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s