De Bananenrepubliek Den Haag in oprichting ?

Ja, Desi Bouterse is mijn maatje !!

Ja, Desi Bouterse is mijn maatje !!

Ja, Rabin Baldewsingh PvdA is mijn maatje !!

Ja, Rabin Baldewsingh PvdA is mijn maatje !!

Paniek in de tent ???

Ruik ik daar enige paniek bij wethouder Rabin Baldewsingh PvdA ?? De man die Desi Bouterse een Warm hart toe draagt !!  Wat een onzin toch !!! Zelfs de PVV krijgt er een naar gevoel bij tijdens het interpellatiedebat !! De man is niet goed wijs! zeggen ze terecht !! En ook het CDA is totaal flabbergasted !!!

En nu schakelt hij de hulptroepen in via het NOS-debat op 18.03.2014. En gaat hij binnenkort echt de Haagse journalistiek in eigen hand nemen ?? Rabin Baldewsingh ‘slaat weer eens op hol’ !!!

Bekend is dat zijn achterban voornamelijk Hindoestanen zijn !! De grootste gemeenschap in Den Haag en zelfs in Nederland !! In Den Haag is een op de tien inwoners Hindoestaan (Surinamers met een Indiase achtergrond), veruit de grootste gemeenschap in Nederland. Het grootste deel van de Hindoestanen (65 procent) is Hindu, een minderheid (25 procent) moslim. De twee groepen mengen van oudsher nauwelijks, gemengde huwelijken zijn in een groot deel van de gemeenschap nog steeds taboe.

En een flink deel van de Hindoestanen overweegt zelfs PVV te stemmen. Hoe groot de groep precies is, is moeilijk in te schatten. Er zijn geen peilingen die onderscheid maken in etnische afkomst. Men denkt zo’n 30 procent, afgegaan op geluiden vanuit de omgeving.

Ruiken we hier met de grootste Hindoetempel van Europa in Den Haag de opkomst  van de  Hindoestanisering in Den Haag en zo dadelijk van heel Nederland ??

zie: De grootste Hindoetempels in Den Haag

zie: Hindoetempel in Laakhaven

zie: Hindoetempel laakhaven komt er aan

zie: Nieuwe Hindoetempel in Laakhaven

zie: hindoetempel

zie: hindoetempel  Laak

Moeten we dan niet even praten met de man van Geertolax ??  De Islamisering is inmiddels kennelijk alweer achterhaald nieuws.

Tijd voor een andere  Tsunami en ook niet deze tsunami  want deze keer gaat het niet over MOE-landers ofwel Oost-Europese arbeidsmigranten !!

‘Kleine groep heeft samenleving in de greep’

Veel binnenlandse academici spreken schande van de boekenvernietiging indertijd. De aanklagers maken deel uit van een marginale maar luidruchtige stroming binnen het Indiase hindoeïsme. Volgens velen hebben ze banden met nationalistische en militante groepen. zie verder

zie ook: Geertolax – Bestrijdingsmiddel tegen Geert Wilders PVV

zie ook: Haagse Wethouder PvdA Rabin Baldewsingh struikelt over Desi

Zie ook: DESI BOUTERSE

Bouterse naar Nederland bij normale relatie

Telegraaf 07.05.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse komt graag weer eens naar Nederland als de betrekkingen tussen zijn en ons land weer normaal zijn. Dat zei Bouterse woensdag naar aanleiding van zijn poging zijn veroordeling in Nederland wegens cocaïnesmokkel vernietigd te krijgen.

Gerelateerde artikelen;

07-05: Bouterse wil herziening

27-04: Drugs en wapen in kantoor Dino Bouterse

22-04: Klacht over afhandeling Decembermoorden

07-04: Nabestaanden aan het woord

30-03: ‘Onrechtmatig bewijs Bouterse’

25-02: Boos op ambassadeur VS

21-02: Suriname: boycot verzoening

Bouterse zou graag bezoek brengen aan Nederland

VK 07.05.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse komt graag weer eens naar Nederland als de betrekkingen tussen zijn en ons land weer normaal zijn. Dat zei Bouterse vandaag naar aanleiding van zijn poging zijn veroordeling in Nederland wegens cocaïnesmokkel vernietigd te krijgen.

Bouterse dient herzieningsverzoek cocaïnesmokkel in

Trouw  07.05.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse heeft een herzieningsverzoek bij de Hoge Raad ingediend om zijn veroordeling voor cocaïnesmokkel in Nederland aan te vechten. Volgens zijn advocaat Inez Weski blijkt op basis van nieuw en aanvullend bewijs dat Bouterse in 1999 onterecht is veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij de smokkel van 474 kilo cocaïne van Suriname naar Stellendam in 1997.

Bouterse wil herziening

Telegraaf  07.05.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse heeft een herzieningsverzoek bij de Hoge Raad ingediend om zijn veroordeling voor cocaïnesmokkel in Nederland aan te vechten. Volgens zijn advocaat Inez Weski blijkt op basis van nieuw en aanvullend bewijs dat Bouterse in 1999 onterecht is veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij de smokkel van 474 kilo cocaïne van Suriname naar Stellendam in 1997.

Bouterse dient herzieningsverzoek in over cocaïnesmokkel

NU  07.05.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse heeft een herzieningsverzoek bij de Hoge Raad ingediend om zijn veroordeling voor cocaïnesmokkel in Nederland aan te vechten. Volgens zijn advocaat Inez Weski blijkt op basis van nieuw en aanvullend bewijs dat Bouterse in 1999 onterecht is veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij de smokkel van 474 kilo cocaïne van Suriname naar Stellendam in 1997.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Desi Bouterse

Desi Bouterse wil herziening van drugsvonnis: vier vragen

Elsevier  07.05.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse stapt naar de Hoge Raad, omdat uit nieuw bewijs zou blijken dat hij in 1999 ten onrechte is veroordeeld voor cocaïnesmokkel. Hij heeft een herzieningsverzoek ingediend.

Hoe zat het ook al weer precies met drugsveroordeling van de man die inmiddels president van Suriname is? Elsevier.nl zet enkele belangrijke vragen op een rij.

Waarvoor is Bouterse precies veroordeeld?

Bouterse werd in 1999 bij verstek veroordeeld tot zestien jaar celstraf voor betrokkenheid bij de smokkel van 474 kilo cocaïne van Suriname naar Stellendam in 1997.

Hij werd aangeklaagd voor meer drugstransporten (in totaal 1.200 kilo), maar er was volgens de rechtbank te weinig bewijs dat Bouterse ook hierbij betrokken was.

zie ook;

Bouterse wil nieuw proces over cokehandel›

NRC 07.05.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse heeft de Hoge Raad gevraagd om een nieuw proces om zijn veroordeling tot elf jaar cel wegens cocaïnehandel ongedaan te maken. Zijn advocaat Inez Weski heeft gisteren bij het hoogste rechtscollege een herzieningsverzoek ingediend tegen de veroordeling in 2000 door het gerechtshof in Den Haag.

Lees meer;

VANDAAG Bouterse wil nieuw proces over cokehandel›

6 FEB Ook omkoping door Ballast Nedam voor bouwprojecten Suriname›

2013 Desi Bouterse reist naar Zuid-Afrika voor begrafenis Mandela›

2013 VS hebben bewijs dat Desi Bouterse contact had met drugsbaron›

2013 Dino Bouterse blijft voorlopig in cel, zaak voortgezet in november›

Klacht over afhandeling Decembermoorden

Telegraaf 22.04.2014 De nabestaanden van de slachtoffers van de zogenoemde Decembermoorden vertrouwen er niet meer op dat de Surinaamse rechter het proces tegen de verdachten snel en eerlijk afhandelt. Ze stappen daarom naar de mensenrechtencommissie van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS), dat vergelijkbaar is met het Europees Hof voor de Mensenrechten.

Internationale klacht over zaak-Decembermoorden

NU 22.04.2014 De nabestaanden van de slachtoffers van de zogenoemde Decembermoorden vertrouwen er niet meer op dat de Surinaamse rechter het proces tegen de verdachten snel en eerlijk afhandelt.  Ze stappen daarom naar de mensenrechtencommissie van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS), dat vergelijkbaar is met het Europees Hof voor de Mensenrechten.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Decembermoorden

Bouterse brengt regering Suriname tot wankelen

NU 14.04.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse heeft zijn coalitieregering eigenhandig aan het wankelen gebracht. Na maanden van hoog oplopende interne ruzies en speculaties gooide hij maandagavond de partij ‘Pertjajah Luhur’ uit zijn regering. Dat berichten Surinaamse media.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Desi Bouterse Suriname

Bouterse brengt zijn eigen regering in het nauw

NRC 14.04.2014 De Surinaamse president Desi Bouterse heeft zijn coalitieregering eigenhandig aan het wankelen gebracht. Na maanden van hoog oplopende interne ruzies en speculaties gooide hij vanavond de partij ‘Pertjajah Luhur’ uit zijn regering, berichten Surinaamse media.

Bouterse steunt in het parlement van Suriname nu op een minieme meerderheid van één zetel, waardoor regeren heel moeilijk kan worden. LEES VERDER

Lees meer

28 JAN Decembermoordenproces moet deels worden hervat›

2013 Desi Bouterse reist naar Zuid-Afrika voor begrafenis Mandela›

2013  ‘OM onderzoekt mogelijke criminele activiteiten zoon Bouterse’›

2013 VS hebben bewijs dat Desi Bouterse contact had met drugsbaron›

2013 Dino Bouterse blijft voorlopig in cel, zaak voortgezet in november›

Nabestaanden aan het woord in proces decembermoorden

Trouw 07.04.2014 Het Surinaamse proces over de decembermoorden is vandaag hervat nadat het lange tijd had stilgelegen. Maar het blijft voorlopig nog wel onduidelijk hoe het proces verder gaat en of hoofdverdachte Desi Bouterse, president van Suriname, straf kan krijgen.

Vandaag was het de eerste keer sinds het proces in 2002 begon dat de nabestaanden via hun advocaten het woord mochten voeren. Ze kregen die kans omdat het proces voor één van de in totaal 25 verdachten werd hervat.

Verwant nieuws;

Verzoek nabestaanden Decembermoorden verworpen

NU 07.04.2014 Het Openbaar Ministerie (OM) van Suriname sluit zich niet aan bij de nabestaanden van de Decembermoorden.

Die willen zich als benadeelde partij mengen in het Decembermoordenproces, in de hoop de rechters ervan te overtuigen de amnestiewet naast hen neer te liggen.

Gerelateerde artikelen

Lees meer over Decembermoorden

Nabestaanden aan het woord

Telegraaf 07.04.2014  Het Surinaamse proces over de decembermoorden is maandag hervat nadat het lange tijd had stilgelegen. Maar het blijft voorlopig nog wel onduidelijk hoe het proces verder gaat en of hoofdverdachte Desi Bouterse, president van Suriname, straf kan krijgen. Maandag was de eerste keer sinds het proces in 2002 begon dat de nabestaanden via hun advocaten het woord mochten voeren. Ze kregen die kans omdat het proces maandag voor één van de in totaal 25 verdachten werd hervat.

Gerelateerde artikelen;

28-01: Toch nog Decemberproces

12-02: Proces Decembermoorden door

20-03: Extra zitting decembermoorden

30-06: ‘Slachtoffers decembermoorden wilden coup’

15-07: Bouterse gedagvaard

Nabestaanden aan het woord in proces decembermoorden

Trouw 07.04.2014 Het Surinaamse proces over de decembermoorden is vandaag hervat nadat het lange tijd had stilgelegen. Maar het blijft voorlopig nog wel onduidelijk hoe het proces verder gaat en of hoofdverdachte Desi Bouterse, president van Suriname, straf kan krijgen.

Vandaag was het de eerste keer sinds het proces in 2002 begon dat de nabestaanden via hun advocaten het woord mochten voeren. Ze kregen die kans omdat het proces voor één van de in totaal 25 verdachten werd hervat.

Verwant nieuws;

Verzoek nabestaanden Decembermoorden verworpen

NU 07.04.2014 Het Openbaar Ministerie (OM) van Suriname sluit zich niet aan bij de nabestaanden van de Decembermoorden.

Die willen zich als benadeelde partij mengen in het Decembermoordenproces, in de hoop de rechters ervan te overtuigen de amnestiewet naast hen neer te liggen.

Gerelateerde artikelen

Lees meer over Decembermoorden

Nabestaanden aan het woord

Telegraaf 07.04.2014  Het Surinaamse proces over de decembermoorden is maandag hervat nadat het lange tijd had stilgelegen. Maar het blijft voorlopig nog wel onduidelijk hoe het proces verder gaat en of hoofdverdachte Desi Bouterse, president van Suriname, straf kan krijgen. Maandag was de eerste keer sinds het proces in 2002 begon dat de nabestaanden via hun advocaten het woord mochten voeren. Ze kregen die kans omdat het proces maandag voor één van de in totaal 25 verdachten werd hervat.

Gerelateerde artikelen;

28-01: Toch nog Decemberproces

12-02: Proces Decembermoorden door

20-03: Extra zitting decembermoorden

30-06: ‘Slachtoffers decembermoorden wilden coup’

15-07: Bouterse gedagvaard

Verzoek nabestaanden Decembermoorden verworpen

NU 07.04.2014 Het openbaar ministerie van Suriname sluit zich niet aan bij de nabestaanden van de Decembermoorden.  Die willen zich als benadeelde partij mengen in het Decembermoordenproces, in de hoop de rechters ervan te overtuigen de amnestiewet naast hen neer te liggen.

Volgens het OM ontbreekt daarvoor echter de wettelijke basis. De definitieve beslissing over het verzoek moet echter door de krijgsraad worden genomen.

Gerelateerde artikelen

Lees meer over: Decembermoorden

Desi Bouterse wil nationale verzoening Decembermoorden

NU 04.03.2014 De Surinaamse regering organiseert vanaf woensdag in Paramaribo een tweedaagse conferentie over het instellen van een waarheids- en verzoeningscommissie.

Die commissie zal uiteindelijk haar licht moeten laten schijnen op de Decembermoorden, de executie in 1982 van vijftien tegenstanders van het militaire regime van Desi Bouterse – de huidige president van Suriname. Nabestaanden, vakbonden en de oppositie boycotten het congres.

Gerelateerde artikelen

Lees meer over: Decembermoorden Desi Bouterse

Verder:

“Geen gemeentejournaal maarsteun voor lokale media”

Den HaagFM 05.03.2014 De gemeente Den Haag zou geen eigen stadsjournaal moeten willen maken, zoals wethouder Rabin Baldewsingh heeft voorgeste…lees meer

NOS-debat is een grote farce

HSP 03/03/2014 Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij heeft schriftelijke vragen gesteld omtrent het omstreden NOS-televisiedebat op dinsdagavond 18 maart in het Atrium van het stadhuis.

Wijsmuller wil weten wat de totale kosten zijn die de gemeente bijdraagt aan dit debat en hoe dit financieel wordt gedekt? De Haagse Stadspartij wil dat het college tot inkeer komt en afziet van het hele evenement. “De gemeente organiseert die avond op de Grote Markt ‘de VerkiezingsNâch’ “, zegt Wijsmuller. “Dit hele gebeuren komt nu in de schaduw te staan door het NOS-debat, terwijl het juist is bedoeld om de opkomst voor de gemeenteraadsverkiezingen te bevorderen. Nu gaat de landelijke politiek aan de haal met alle aandacht en hebben lokale partijen het nakijken”.  Meer

HaagseStadspartij:“cancelNOS-debat”

Den HaagFM 03.03.2014 De Haagse Stadspartij wil dat de gemeente afziet van het NOS-debat op dinsdag 18 maart. Lijsttrekker Joris Wijsmuller heeft vragen gesteld over de kosten die de gemeente aan het debat bijdraagt. …lees meer

Haagse raad veegt vloer aan met gemeente-journaal van Baldewsingh

RTVWEST 02.03.2014  Het plan van de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh voor een gemeentelijk journaal op televisie wordt van links tot rechts neergesabeld.

Geen enkele partij in de Haagse gemeenteraad steunt het idee. Veel partijen reageren vol onbegrip op het voorstel. Bovendien zijn ze verbaasd over de stelling van de wethouder en lijsttrekker van de PvdA dat er bij gemeenteraadsvergaderingen maar twee of drie journalisten aanwezig zijn. Iedereen wijst erop dat dit er veel meer zijn. Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Haagse politiek verwerpt plan gemeente-journaal van Baldewsingh

Den HaagFM 02.03.2014 Het plan van wethouder Rabin Baldewsingh voor een gemeentelijk televisiejournaal wordt door politici verworpen. Baldewsingh zei vrijdag in het televisieprogramma Nieuwsuur dat hij zich zorgen maakt over de teloorgang van de lokale journalistiek. Hij vindt dat verslaggevers hun werk niet goed doen en niet genoeg graven. Daarom overweegt de gemeente een eigen journaal te beginnen.

“Als hij dit serieus wil, moeten we het maar eens goed bespreken. En dan zijn wij hier niet voor”, zegt VVD-leider Boudewijn Revis. D66-wethouder Marjolein de Jong Twitterde: “Baldwesingh wil controle over Haags journaille! Persvrijheid?” Voor een toelichting verwijst ze naar raadslid Martijn Bordewijk. “Ik hoop niet dat het serieus is, want dan is het te gek voor woorden.” Dit voorstel moeten we snel uit de lucht knallen. Het is niet gezond.” …lees meer

Haagse wethouder Baldewsingh ‘slaat weer eens op hol’

RTVWEST 01.03.2014 DEN HAAG – De Haagse wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA) heeft de woede op de hals gehaald van journalisten die het nieuws in zijn stad verslaan. De journalisten vegen de vloer aan met de opmerking van de wethouder in het tv-programma Nieuwsuur dat de belangstelling van journalisten voor politieke debatten op het Haagse stadhuis tanende is.Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Haagse journalisten geïrriteerd door wethouder Baldewsingh

Den HaagFM 01.03.2014 Wethouder Rabin Baldewsingh heeft de woede op de hals gehaald van Haagse journalisten, na zijn opmerking in het televisieprogramma Nieuwsuur dat de belangstelling van journalisten voor politieke debatten op het stadhuis tanende is. Volgens Baldewsingh beperkt de journalistiek in Den Haag zich vaak tot “her en der een relletje”. Hij overweegt daarom een een eigen televisiejournaal op te zetten.…lees meer

Verbod voor NOS

Telegraaf 01.03.2014 Lokale politieke partijen in Den Haag willen een stadhuisverbod voor de NOS. De publieke omroep organiseert tot hun grote woede op de vooravond van de verkiezingen een debat met de lijsttrekkers van de landelijke partijen in het atrium van het Haagse stadhuis.

Politici: Boycot NOS-debat in Haags stadhuis’

RTVWEST 01.03.2014 DEN HAAG – Groep de Mos / Ouderen Partij roept politici op om het verkiezingsdebat van de NOS op 18 maart te boycotten. Dinsdag 18 maart organiseert de NOS een debat met de fractieleiders van alle landelijke partijen uit de Tweede Kamer. Dit debat is in het Atrium van het stadhuis.Lees verder

gerelateerde artikelen;

Groep De Mos: “Boycot NOS-debat in stadhuis”

Den HaagFM 01.03.2014 Groep de Mos/Ouderen Partij is woest over het geplande debat van de NOS in het stadhuis van Den Haag, waar aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen de landelijke fractievoorzitters uit de Tweede Kamer met elkaar in discussie gaan.

De Mos: “Het gaat hier om lokale verkiezingen, daar hebben landelijke kopstukken niets te zoeken. Ik vind het schandalig dat de gemeente zo’n debat mogelijk maakt en daarom roep ik alle deelnemende partijen op om dit debat te boycotten en met elkaar in debat te gaan voor een beter Den Haag en Scheveningen in plaats van naar het gezwets van landelijke fractievoorzitters te luisteren.” …lees meer

Gemeente Den Haag wil eigen tv-journaal

RTVWEST 01.03.2014 De gemeente Den Haag overweegt een eigen tv-journaal te gaan maken. Dat zei wethouder Rabin Baldewsingh in het tv-programma Nieuwsuur.

Het tv-journaal met nieuws uit de stad Den Haag, zou naast de al bestaande stadskrant moeten komen. Baldewsingh is teleurgesteld hoe journalisten het nieuws over de derde stad van Nederland nu verslaan.

In de ogen van de wethouder moeten er in Den Haag journalisten rondlopen die ‘de tegels lichten en achter het nieuws proberen te komen’. Volgens Baldewsingh blijft het nu vaak te beperkt tot kleine relletjes. ‘Dat vind ik heel jammer.’ . Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Gemeente wil eigen televisiejournaal maken

Den HaagFM 01.03.2014 De gemeente Den Haag overweegt een eigen televisiejournaal te gaan maken. Dat zei wethouder Rabin Baldewsingh vrijdag in het televisieprogramma Nieuwsuur.

Het journaal met nieuws uit de stad Den Haag, zou naast de al bestaande stadskrant moeten komen. Baldewsingh is teleurgesteld hoe journalisten het nieuws over de stad nu verslaan. In de ogen van de wethouder moeten er in Den Haag journalisten rondlopen die “de tegels lichten en achter het nieuws proberen te komen”. Volgens Baldewsingh blijft het nu vaak te beperkt tot kleine relletjes. “Dat vind ik heel jammer.” …lees meer

‘Als ik nog één landelijk kopstuk op onze Markt zie, jaag ik hem mijn stadje uit’

VK 28.02.2014 De Haagse politici dachten kennelijk dat we weer op een landelijke campagne zitten te wachten, op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. Maar ons werd weer niets gevraagd, schrijft Sheila Sitalsing.

Ze dachten waarschijnlijk dat we ze veel te lang niet hadden gezien, de Zijlstra’s, Pechtolds en Samsoms. Dat we het waren gaan missen, al die verkiezingsdebatten met kinderachtigheden als rode en groene knoppen en met flauwekulstellingen als ‘een stem op Geert Wilders is een stem op Diederik Samsom’. Dat we er serieus op zitten te wachten om ze weer eens te zien, terwijl ze ingestudeerde oneliners uitwisselen, nadat ze maanden achtereen niet van onze schermen waren af te branden, met hun ruilspelletjes, hun akkoorden, hun neuroses en hun onderlinge chantage.

En verder ook:

En de Hindoestanisiering dan !!!

‘Ketterse’ geschiedenis van hindoeïsme uit de handel

Trouw 13.02.2014 Een van de populairste en meest gezaghebbende boeken over het hindoeïsme is niet meer te koop in India. ‘De hindoes: een alternatieve geschiedenis’ van de Amerikaanse indoloog Wendy Doniger zou de religie in een kwaad daglicht zetten.

Doniger ontkent bijvoorbeeld dat er zoiets bestaat als een ‘hindoe-canon’. Vegetarisme, geweldloosheid en het kastesysteem zijn volgens haar geen inherent onderdeel van het hindoeïsme, maar zouden door de eeuwen heen zijn opgenomen in hindoeculturen.

De terugroepactie is het gevolg van een schikking die Donigers uitgever deze week trof. Een groep orthodoxe hindoes klaagde het Britse Penguin Books in 2011 aan, omdat Donigers boek ‘de Indiase geschiedenis en historische figuren’ onjuist zou weergeven.

‘Kleine groep heeft samenleving in de greep’

Veel binnenlandse academici spreken schande van de boekenvernietiging. De aanklagers maken deel uit van een marginale maar luidruchtige stroming binnen het Indiase hindoeïsme. Volgens velen hebben ze banden met nationalistische en militante groepen. zie verder

Meer over: Goudkoorts bij Indiase tempel: geestelijke droomt over een schat

18 Reacties op “De Bananenrepubliek Den Haag in oprichting ?

 1. Pingback: Haagse Wethouder PvdA Rabin Baldewsingh struikelt over Desi Bouterse | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 2. Pingback: Haagse wethouder PvdA Rabin Baldewsingh praat voor zijn beurt over Desi Bouterse « Debat in de Digitale Hofstad

 3. Pingback: Surinaamse president Desi Bouterse blokkeert proces Decembermoorden « Debat in de Digitale Hofstad

 4. Pingback: Surinaamse president Desi Bouterse blokkeert proces Decembermoorden – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad

 5. Pingback: Tot ziens wethouder PvdA Rabin Baldewsingh !!! | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 6. Pingback: Is president Desi Bouterse een Godsgeschenk ??? « Debat in de Digitale Hofstad

 7. Pingback: Tot ziens wethouder Rabin Baldewsingh PvdA !!! – deel 2 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 8. Pingback: Debat in de Digitale Hofstad

 9. Pingback: Black Friday ofwel de dag des oordeels voor president Desi Bouterse – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad

 10. Pingback: Is 25.05.2020 de dag des oordeels voor president Desi Bouterse ??? « Debat in de Digitale Hofstad

 11. Pingback: De nasleep van het Bouta-regime « Debat in de Digitale Hofstad

 12. Pingback: Herstart proces Desi Bouterse 30.10.2020 Decembermoorden « Debat in de Digitale Hofstad

 13. Pingback: Herstart proces Desi Bouterse 30.11.2020 Decembermoorden – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad

 14. Pingback: Herstart proces Desi Bouterse 30.11.2020 Decembermoorden – deel 3 « Debat in de Digitale Hofstad

 15. Pingback: Herstart proces Desi Bouterse Decembermoorden – deel 4 « Debat in de Digitale Hofstad

 16. Pingback: Herstart proces Desi Bouterse Decembermoorden – deel 5 « Debat in de Digitale Hofstad

 17. Pingback: De nasleep van het Bouta-regime – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad

 18. Pingback: Herstart proces Desi Bouterse Decembermoorden – deel 6 – Hoger beroep « Debat in de Digitale Hofstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s