Het Haagse lek

Al eerder was er een lek in Den Haag !!

Deze keer gaat het over Scheveningen en de haven !!

zie ook: Ex-PVV’er Arnoud van Doorn heeft een lekkage

WEER RAPPORT VAN GEMEENTE DEN HAAG GELEKT

BB  06.02.2014 Een geheim rapport van de gemeente Den Haag is uitgelekt naar het AD en daarom is er vorige week aangifte gedaan. Het college van burgemeester en wethouders verdenkt iemand van ,,schending van het ambtsgeheim”, meldde de gemeente donderdag. 

Vervolging
Politieonderzoek moet duidelijk maken hoe het vertrouwelijke rapport naar buiten is gekomen, wie dat heeft gedaan en of diegene moet worden vervolgd. De notitie ging over een bouwproject in de haven van Scheveningen. Het AD schreef daar vorige maand over.

Weer geheim rapport Den Haag gelekt

AD 06.02.2014   Een geheim rapport van de gemeente Den Haag is uitgelekt naar het AD en daarom is er vorige week aangifte gedaan. Het college van burgemeester en wethouders verdenkt iemand van ‘schending van het ambtsgeheim’, meldde de gemeente vandaag. Politieonderzoek moet duidelijk maken hoe het vertrouwelijke rapport naar buiten is gekomen, wie dat heeft gedaan en of diegene moet worden vervolgd.

Lees ook

Politie onderzoekt lekken stukken gemeente Den Haag

RTVWEST 06.02.2014 DEN HAAG – De politie gaat onderzoek doen naar het lekken van geheime stukken van de gemeente Den Haag naar een journalist van AD Haagsche Courant. Lees verder

Weer geheim rapport gemeente Den Haag gelekt

NU 06.02.2014 Een geheim rapport van de gemeente Den Haag is uitgelekt naar het AD en daarom is er vorige week aangifte gedaan.  et college van burgemeester en wethouders verdenkt iemand van ”schending van het ambtsgeheim”, meldde de gemeente donderdag.

Politieonderzoek moet duidelijk maken hoe het vertrouwelijke rapport naar buiten is gekomen, wie dat heeft gedaan en of diegene moet worden vervolgd.

Gerelateerde artikelen

Lees meer over: Den Haag

Weer geheim rapport Den Haag gelekt

Trouw 06.02.2014 Een geheim rapport van de gemeente Den Haag is uitgelekt naar het AD en daarom is er vorige week aangifte gedaan. Het college van burgemeester en wethouders verdenkt iemand van ‘schending van het ambtsgeheim’, meldde de gemeente vandaag. Politieonderzoek moet duidelijk maken hoe het vertrouwelijke rapport naar buiten is gekomen, wie dat heeft gedaan en of diegene moet worden vervolgd.

Weer geheim rapport gelekt

Telegraaf 06.02.2014 Een geheim rapport van de gemeente Den Haag is uitgelekt naar het AD en daarom is er vorige week aangifte gedaan. Het college van burgemeester en wethouders verdenkt iemand van „schending van het ambtsgeheim”, meldde de gemeente donderdag. Politieonderzoek moet duidelijk maken hoe het vertrouwelijke rapport naar buiten is gekomen, wie dat heeft gedaan en of diegene moet worden vervolgd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s