Groep ter Linden – Aftrap gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014

Aftrap.

Ook voormalig PVV-raadslid Paul ter Linden gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart in Den Haag. Naar eigen zeggen kreeg Ter Linden de afgelopen periode veel berichten van mensen die hem verzochten toch in de race te stappen omdat ze vreesden dat er anders straks geen ‘rechts geluid’ meer zou klinken in de Haagse raadszaal.

Het raadslid stapte begin oktober vorig jaar uit de PVV, vooral omdat hij tegen een samenwerking was met het Vlaams Blok en Front National tijdens de Europese verkiezingen van dit jaar.

In april 2012 kampte Paul ter Linden met gezondheidsproblemen en was enkele maanden ziek thuis.

Er deden al langer verhalen de ronde over ‘een verziekte sfeer’ bij de Haagse PVV-fractie. Binnen twee jaar zijn nu al vier PVV-raadsleden opgestapt. Richard de Mos was de eerste die opstapte. Hij zit nu als Groep de Mos in de raad. Daarna volgden nog Marjolein de Waal en Arnoud van Doorn.     De open brief van Paul ter Linden Open pdf (132 kB)

zie ook: Paul ter Linden – Weer gedonder bij de Haagse PVV

Krijgt PVV concurrentie in Den Haag?Video

DD  28 januari 2014 -Afgelopen maandag nam voormalig PVV’er Paul ter Linden het besluit zijn rechtse geluid in de Haagse gemeenteraad ook na de aanstaande verkiezingen voort te zetten. Zijn partij, Groep Ter Linden, doet mee in Den Haag.

Bron: Zoomin TV Nederland.

Oud-PVV’er Ter Linden gaat voor gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag

RTVWEST 27.01.2014  Ook voormalig PVV-raadslid Paul ter Linden gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart in Den Haag. Naar eigen zeggen kreeg Ter Linden de afgelopen periode veel berichten van mensen die hem verzochten toch in de race te stappen omdat ze vreesden dat er anders straks geen ‘rechts geluid’ meer zou klinken in de Haagse raadszaal. Het raadslid stapte begin oktober vorig jaar uit de PVV, vooral omdat hij tegen een samenwerking was met het Vlaams Blok en Front National tijdens de Europese verkiezingen van dit jaar.

Ter Linden is de derde oud-PVV’er die na de verkiezingen hoopt terug te keren in de raad. Arnoud van Doorn heeft zich inmiddels aangesloten bij de Partij van de Eenheid. Richard de Mos is zijn eigen partij begonnen: Groep de Mos. … Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Groep Ter Linden doet mee aan verkiezingen

Den HaagFM 27.01.2014 Het voormalig PVV-gemeenteraadslid Paul ter Linden gaat toch meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart in Den Haag. Naar eigen zeggen kreeg Ter Linden de afgelopen periode veel berichten van mensen die hem verzochten toch in de race te stappen omdat ze vreesden dat er anders straks geen “rechts geluid” meer zou klinken in de Haagse raad.

Ter Linden denkt voldoende stemmen te kunnen krijgen om in de raad te komen, “omdat andere partijen een gat laten vallen”. “De VVD is gewoon links en de PVV laat het liggen, die boekt geen resultaat een heeft een hele rare lijst gepresenteerd met allemaal mensen die niet echt uit Den Haag komen.” …lees meer

Kritische PVV’ers Ter Linden en Van Bemmel verenigen zich

RTVWEST 20.11.2013  Twee kritische oud-PVV’ers hebben hun krachten gebundeld. Voormalig Kamerlid Jhim van Bemmel is fractiemedewerker geworden van de Groep ter Linden in de Haagse gemeenteraad. ‘Ik heb voor hem gewerkt als fractiemedewerker in de Tweede Kamer en had iemand nodig die de regio ook goed kent,’ zegt Paul ter Linden. Hij stapte begin oktober uit de Haagse PVV uit onvrede over de manier waarop Geert Wilders die partij aanstuurdeLees verder

Gerelateerde artikelen;

Een Reactie op “Groep ter Linden – Aftrap gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014

  1. Pingback: Haagse Verkiezingsstrijd gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014 losgebarsten | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s