Geert Wilders PVV – demonstratie 21.09.2013 Koekamp bij het Malieveld.

Demonstratie 21.09.2013 Koekamp Malieveld Den Haag.

De actie op de Koekamp op zaterdag 21 september 2013 duurt van 13.00 tot 14.00 uur. Wilders wilde eigenlijk op het Plein demonstreren, maar daar is die dag al een andere demonstratie tegen de regering.

Volgens de PVV is ‘Dit kabinet bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen dicht.’

Met de kreet ‘Wij tekenen verzet aan’ wordt via een speciale website  opgeroepen tot een demonstratie op zaterdag 21 september in Den Haag.

Geert Wilders kreeg geen vergunning om op 21 september een grote demonstratie te houden op het Plein bij de Tweede Kamer. Wel mag hij demonstreren op de Koekamp bij het Malieveld.

Het lijkt wel alsof Geert onraad ruikt en op weg is naar de volgende 2e kamerverkiezingen !!!

Valt kabinet Rutte II dan toch in 2013 ???  Wie het weet mag het zeggen !!!!

Volgens de PVV is ‘Dit kabinet bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen dicht.’ Met de kreet ‘Wij tekenen verzet aan’ wordt via een speciale website  opgeroepen tot een demonstratie op zaterdag 21 september in Den Haag.

Wilders begon in maart met zijn actie tegen het kabinet van premier Mark Rutte. Hij haalde toen in een paar dagen tijd al 30.000 handtekeningen op. Daarop volgde een verzetstoer door het land om mensen aan te sporen zich te verzetten tegen de bezuinigingen van de regering.

Volgens Wilders is er sprake van afbraakbeleid door het kabinet. Hij vindt dat Rutte de samenleving ,,systematisch plundert”. Op zaterdag 21 september gaat Wilders in Den Haag demonstreren tegen het kabinet.

Al meer dan 80.000 mensen tekenden verzet aan tegen het kabinet Rutte II. NL verdient belastingverlaging! Teken ook: http://www.tekenverzetaan.nl 

Lees meer: PVV lanceert verzetsapp

Lees hier het bericht op Telegraaf.nl

Lees ook hier het bericht op Powned.tv en lees hier het bericht op Nu.nl

zie ook: Geert Wilders PVV – Verzetstrijder in de 21e eeuw – deel 2

en zie ook: Geert Wilders PVV – Verzetstrijder in de 21e eeuw – deel 1

Wilders hoopt op duizend betogers

Trouw 02.09.2013 Geert Wilders hoopt dat bij de eerste demonstratie van de PVV zeker duizend mensen komen opdagen. ‘Dat zou wel mooi zijn’, zegt de leider van de grootste oppositiepartij maandag in een gesprek met tv-programma EenVandaag. Op zaterdag 21 september gaat de PVV in Den Haag demonstreren tegen het beleid van het kabinet-Rutte II. De partij vindt dat er veel te veel bezuinigd wordt. Ook is ze fel tegen belastingverhoging.

Wilders hoopt op 1000 betogers

Telegraaf 02.09.2013 Geert Wilders hoopt dat bij de eerste demonstratie van de PVV zeker duizend mensen komen opdagen. „Dat zou wel mooi zijn”, zegt de leider van de grootste oppositiepartij maandag in een gesprek met tv-programma EenVandaag.

Gerelateerde artikelen

02-09: NL vreest Roemenen

30-08: ‘Rutte raakt in isolement’

12-08: PVV woest om islampromotie

10-08: Steun  voor verzet 

Wilders verwacht duizenden bij demonstratie op Koekamp

Den HaagFM 11.08.2013 PVV-leider Geert Wilders verwacht duizenden mensen bij zijn demonstratie tegen het regeringsbeleid op zaterdag 21 septem…lees meer

Telegraaf 10.08.2013 Meer dan 80.000 mensen hebben inmiddels de verzetsactie van PVV-leider Geert Wilders ondersteund. Ze tekenden de petitie op tekenverzetaan.nl, liet Wilders zaterdag weten.

Geert Wilders PVV mag niet demonsteren op het Plein

Den HaagFM 17.07.2013 Geert Wilders krijgt geen vergunning om op 21 september een grote demonstratie te houden op het Plein bij de Tweede Kame…lees meer

Wilders: ‘Rutte moet weg’

AD 17.07.2013  ‘Rutte moet echt weg. Moven. Opstappen. Naar het UWV.’ Met deze tweet kondige PVV-leider Geert Wilders vandaag een demonstratie van zijn partij tegen het tweede kabinet Rutte aan.

5 Reacties op “Geert Wilders PVV – demonstratie 21.09.2013 Koekamp bij het Malieveld.

  1. Pingback: Geert Wilders PVV organiseert 21.09.2013 demonstratie op het Haagse Plein | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  2. Pingback: Demonstraties in Den Haag 21.09.2013 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  3. Pingback: Comité Stop Bezuinigingen Demonstratie 21.09.2013 Beursplein Amsterdam « Debat in de Digitale Hofstad

  4. TEKEN VERZET AAN !!!
    D E N H A A G , Koekamp bij de Poffertjesrestaurant op het Malieveld.
    ZATERDAG A. S.

  5. wij komen zeker tot morgen Geert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s