Blockupy ook in Den Haag

Ook in Den Haag gaan mensen zaterdag de straat op wegens de bezuinigingen. 

zie ook:

De terugkeer van Occupy  ?

Occupy Den Haag ten einde ??

Kabinet Rutte II – verdere bezuinigingen versus een heet voorjaar 2013 – deel 6

meer  nog meer

Rustige demonstratie op Lange Voorhout

Den HaagFM 02.06.2013 Een protestactie op het Lange Voorhout, tegen de EU, tegen de euro en tegen bezuinigingen door het kabinet Rutte, heeft zaterdag ongeveer 200 mensen getrokken. …lees meer

NU.02.06.2013 Bij een betoging in Frankfurt zaterdag tegen de uitwassen van het kapitalisme zijn tientallen, mogelijk honderden gewonden gevallen. Dit bleek toen zondag de balans werd opgemaakt. Duizenden mensen gingen de straat op om te demonstreren tegen de macht van banken en de manier waarop Europese regeringsleiders de economische crisis proberen te bestrijden. Een groep demonstranten raakte slaags met de politie.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Frankfurt

NU 01.06.2013 Duizenden mensen hebben zaterdag in Frankfurt de straat gedemonstreerd tegen de macht van banken en de manier waarop Europese regeringsleiders de economische crisis proberen te bestrijden. Een groep demonstranten raakte slaags met de politie. Dat meldde de Duitse regionale omroep HR zaterdag.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Blockupy Frankfurt

Telegraaf 01.06.2013 Duizenden mensen hebben zaterdag in Frankfurt de straat gedemonstreerd tegen de macht van banken en de manier waarop Europese regeringsleiders de economische crisis proberen te bestrijden. Een groep demonstranten raakte slaags met de politie. Dat meldde de Duitse regionale omroep HR zaterdag.

‘Blockupy’ terug in Frankfurt

Telegraaf 31.05.2013 Zo’n 2500 activisten blokkeren vrijdag in Frankfurt de straten voor de Europese Centrale Bank. De betogers zijn het niet eens met de manier waarop de ECB de crisis aanpakt. Onder de noemer ‘Blockupy’ proberen de demonstranten de medewerkers van de bank een dagje vrijaf te geven. Dat blijkt goed te werken: diverse banken riepen hun werknemers op om thuis te blijven.

Gerelateerde artikelen;

19-05:  Betoging tegen banken

19-05:  Hoogtepunt acties ‘blockupy’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s