David Rietveld Haagse Groenlinks boos op de PVV

 PVV-leider Geert Wilders heeft volgens fractievoorzitter David Rietveld van GroenLinks in de Haagse gemeenteraad een aantoonbare onwaarheid gepubliceerd in ‘Zwartboek Ramadan’. In het boek noemt Wilders een evenement als schrijnend voorbeeld dat nooit zou hebben plaatsgevonden.

PVV-Kamerlid Van Klaveren erkent dat het evenement nooit heeft plaatsgevonden. “We hadden het beter moeten checken en anders op moeten schrijven”, aldus de parlementariër. “Maar het gaat ons om het principiële punt dat er geen geld voor dit soort zaken beschikbaar moet worden gesteld.”

De PVV bezweert dat de overige beweringen in het zwartboek wel in orde zijn. “Voor de rest klopt het gewoon helemaal”, aldus Van Klaveren.

GroenLinks ergert zich aan ‘Zwartboek Ramadan’ van PVV

RTVWEST 20.08.2012 DEN HAAG – GroenLinks in de Haagse gemeenteraad ergert zich enorm aan het ‘Zwartboek Ramadan’ dat de PVV afgelopen weekeinde verspreidde. Volgens het fractievoorzitter David Rietveld staat er een aantoonbare onwaarheid in. ‘Lariekoek,’ oordeelt hij over de publicatie. Lees verder

“PVV liegt in zwartboek Ramadan”

Den Haag FM 19.08.2012 In het zondag gepubliceerde ‘Zwartboek Ramadan’ van de PVV wordt een Haags evenement genoemd dat nooit heeft plaatsgevonden. De PVV zegt dat in het Zwartboek “vele voorbeelden van buigingen voor de islam en ellende worden opgesomd”.

In het zwartboek schrijft Geert Wilders ondermeer: “Het Haags…Lees meer

Meer achtergrond ? Zie verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s