Haagse Burgemeester Jozias van Aartsen baalt van Geert Wilders PVV

Burgemeester Jozias van Aartsen baalt.

Zie ook: Ook in Den Haag Anti-PVV Meldpunt ??

Jozias van Aartsen haalt uit naar Geert Wilders

Elsevier 29.03.2012 Geert Wilders en zijn partij, de PVV, berokkenen Nederland schade. Dat zegt burgemeester van Den Haag Jozias van Aartsen (VVD).

 Hij zegt dat donderdagmiddag in een interview met BNR.

Reputatieschade
Van Aartsen is zeer kritisch over het ‘Polenmeldpunt’ van de PVV. ‘Met 90 procent van de Polen die in Nederland wonen hebben we geen enkel probleem.’

Zie ook:

‘Wilders berokkent Nederland schade’

NU 29.03.2012 AMSTERDAM – De Haagse VVD-burgemeester Jozias van Aartsen stelt dat Geert Wilders en de PVV Nederland schade berokkenen. Hij doet zijn uitspraken donderdagmiddag in het radioprogramma BNR Bernard Hammelburg. “Het beeld van ons land klopt niet meer met de huidige werkelijkheid, en dat roept spanningen op”, aldus de burgemeester.

Het lijkt een heilige missie van Europese bobo’s om Wilders een kopje kleiner te maken en de gedoogcoalitie in de wielen te rijden

Commentaar René van Rijckevorsel: Brussel moet zich niet met meldpunt Polen bemoeien

4 Reacties op “Haagse Burgemeester Jozias van Aartsen baalt van Geert Wilders PVV

 1. Als we peilingen gaan houden van wie van de twee de burgers het meest balen denk ik dat van Aartsen met glans wint. Zeker nu hij lekker met zijn maatjes naar New York een reisje gaat maken op onze kosten.
  Arrogante kwast.

 2. Pingback: Wethouder Marnix Norder opent expositie in Museon over Polen | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 3. Pingback: Geert Wilders PVV bestelt Europese Hamburgers « Debat in de Digitale Hofstad

 4. Kan mijzelf wel voorstellen dat de Haagse Elite het vuur aan de schenen ligt, maar de waarheid is wel hard heren! Jullie in Brussel en den Haag luisteren niet naar het volk en gaan keihard door met geld verbrassen terwijl het klootjesvolk het gelach moet betalen!!!
  Ook jullie weten al jaren hoe de vlag in de EU er voorstaat maar hebben verzuimd in te grijpen, gewoon om jullie zakken nog meer gevuld te krijgen!
  Zelf ben ik niet direkt een Wilders figuur maar hij verteld wel heel duidelijk waar het op staat en kan een aanleiding worden voor een algemene Europese opstand, denk niet dat jullie het volk slapende kunt houden!
  Zelf wil ik een Noord Europese Verdragsorganisatie met een Noord Europese Euro tesamen met Duitsland, Finland, Oostenrijk in nauwe samenwerking met China, Rusland en eventueel later Australie.
  Reden?????? Binnen 10 jaar zullen wij de grootste economische unie ter wereld vormen, doen we het niet, dan zullen wij het nakijken naar China en de rest van Azie krijgen.
  Warme groet vanuit voor mij een zorgeloos Thailand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s