Marjolein van de Waal – Weer gedonder bij de Haagse PVV

Het aftellen in begonnen in de Haagse Raadsfractie van de PVV.

Er gaat er weer een van tussen. Vorige week gingen Arnoud van Doorn en de PVV al uit elkaar. Arnoud van Doorn werd uit de fractie gezet nadat hij fouten zou hebben gemaakt in het budgetbeheer. Hij gaf eerder aan de cultuur in de fractie te hard en onvriendelijk te vinden. Van Doorn reageert via Twitter op het vertrek van zijn collega: ‘samen een fractie vormen zou een logische volgende stap zijn’. 

Ze geeft aan zich niet te kunnen vinden in de werkwijze van de fractie. Van de Waal twittert: ‘Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik niet langer deel kan uitmaken van de PVV gemeenteraadsfractie Den Haag. Ik heb besloten alleen verder te gaan’. Ze is het tweede PVV-lid dat in korte tijd uit de fractie vertrekt.

Zie ook: Arnoud van Doorn – Gedonder bij de Haagse PVV

Tweede raadslid weg uit PVV-fractie

RTVWEST 19.12.2011 DEN HAAG – Raadslid Marjolein van de Waal van de PVV in Den Haag is uit de fractie gestapt. Dat meldt ze zelf op Twitter. Lees verder 

Weer een PVV-raadslid uit de fractie

Den HaagFM 19.12.2011 Weer een breuk in de Haagse gemeenteraadsfractie van de PVV. Marjolein van de Waal is opgestapt en gaat als zelfstandig raadslid verder. Ze zegt zich niet langer te kunnen vinden in de werkwijze van de fractie.

Vorige week gingen Arnoud van Doorn en de PVV al uit elkaar. Hij zou fouten hebben…Lees meer

Opnieuw PVV-raadslid Den Haag opgestapt

Elsevier 19.12.2011 Gemeenteraadslid voor de PVV in Den Haag, Marjolein van de Waal, stapt op uit de fractie. Zij kan zich niet vinden in de werkwijze van de fractie. Van de Waal gaat verder als onafhankelijk gemeenteraadslid. De PVV heeft inmiddels zes zetels in de raad, een minder dan de VVD.

Dat maakte zij maandag bekend op Twitter.

Verbroken relatie
Het is een roerige tijd voor de PVV-fractie in Den Haag. Vorige week werd bekend dat vice-fractievoorzitter van de partij Arnoud van Doorn, uit de partij werd gezet.

Zie ook: PVV Den Haag zet vice-fractievoorzitter uit de partij

Weer raadslid weg bij PVV Den Haag

Parool 19.12.2011 Van de Waal is al het tweede fractielid dat de PVV in Den Haag de rug toekeert. In een reactie zegt fractieleider Machiel de Graaf dat Van de Waal al sinds de zomer bijna niet meer aanwezig was. Hij zegt ervan overtuigd te zijn dat de ploeg die er nu zit minstens zo goed voor de PVV-stemmers kan opkomen.

Weer raadslid weg bij PVV

Telegraaf 19.12.2011 De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad is opnieuw een lid kwijt. Marjolein van de Waal gaat alleen verder. Ze kan zich niet vinden in de werkwijze van de fractie.

Weer Haags PVV-raadslid weg

De Pers 19.12.2011 Opnieuw verlaat een Haags gemeenteraadslid de PVV-fractie. Marjolein van de Waal laat maandag weten dat zij als zelfstandig raadslid verder gaat.  Van de Waal laat maandag weten dat zij ‘na lang wikken en wegen’ besloten heeft dat zij niet langer deel kan uitmaken van de PVV-fractie. “Dit omdat ik mij niet kan vinden in de werkwijze van de fractie”, meldt ze op Twitter.

14 Reacties op “Marjolein van de Waal – Weer gedonder bij de Haagse PVV

 1. Pingback: Explosiegevaar in de fractiekamer van de Haagse PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 2. Pingback: Gedonder bij de PVV in Den Haag « Debat in de Digitale Hofstad

 3. H I S T O R I E :

  De PVV was en is voor geen greintje een democratisch organiserende politieke partij! Uiteraard dit geconcludeerd, uitgaande van de Landelijke PVV.
  Dat een Tweede Kamerlid tevens ook als Gemeenteraadslid functioneert betekent, dat van bovenaan en / of van onderop allerlei werkwijzen helder en duidelijk behoort te functioneren.
  Als er geen hiërarchie is, bijvoorbeeld geen duidelijke overeenstemming is, waarbij niet een ieder gehoord wordt, door ondemocratische politieke stelsels en daarmede dan ook het besturen in geding komt, dan ontstaat er voortdurende wrijving, waardoor de locale partij (-en), die verbonden zijn aan de Landelijke PVV gedoemd worden tot mislukken.

 4. H i s t o r i e:

  Men zegt weleens; in het land der blinden is eenOOG ” K o n i n g ” !

  Bewijzen liggen trouwens duidelijk voor handen, dat als een éénling, in dit geval Geert Wilders die Landelijk, Provinciaal, Lokaal en in Europa min of meer de scepter zwaait, enkel en alleen maar de baas speelt, als een solo figuur solistisch acteert,zich bekwaamt tot de alleenheerser –
  en dat voorstelt, de éénoog koning betekent echter dat het echt, dat de echtheid van transparant besturen,`t functioneren als zetel (s) en als toezichthouder (s) t.a.v. van o.m., de Ambtenarij, (die daar in de commissies en in dergelijken, daarmee gemoeid zijn) ernstig in geding komt.

  Doorgaans achter een leider blijven staan van 23 Kamerleden, doet op een gegeven moment toch zeker wel lijden. Absoluut ofwel vast en zeker. Zou de Dollar tekens ($) soms een rol aan het spelen zijn ???
  Om de Burgers enigszins of voor geen greintje maar niet te vergeten!

  Last but not least:ook Wilders kent z`n eigen Historie niet of nauwelijks!
  Zowel de Nederlandse niet, dan wel de (Europees-) Nederlands-Indische Geschiedenis.

  Hoe wilt iemand dan vurig vanuit het P o s i t i v i s m e en in de meeste zin, de objectiviteit over alle facetten van de Islam kennen c.q. beschikken,e.e.a. (be-) oordelen en ruimhartig door menigeen over een kam te scheren, te veroordelen?

  En de (nobele historie) Indische Kwesties ? De 73 -75 stemverklaring !

  PS. :
  Fortuyn-Groep, LPF, deel van de Leefbaar , Groep Wilders, PVV en versplinterden waren en zijn min of meer, een duidelijke kopie van, 2 al niet meer bestaande Landelijke Partijen daterend mei 1994, van een voor Kraft blijvende en beroemde partijen – programma`s, alwaar Ron, Antoine, destijds mede zegevierde. Nota bene, de tijd vliegt, inmiddels bijna 20 jaar geleden !

  Ten slotte:meer – en betere Politiek in relatie ook, tot de Wetenschap !
  En vooral voor de M E D I A *****
  Overigens bij deze een heel Prettige Kerst toegewenst en goede gezonde vooruitzichten, vóór en naar een ieder, in `t Nieuwe – en bijzondere Jaar 2012 !

 5. Pingback: De aap kwam uit de mouw bij de Haagse PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 6. Pingback: De Haagse PVV is net een oude fiets | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 7. Pingback: Richard de Mos PVV zegt de Haagse gemeenteraad gedag ???? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 8. Pingback: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 15 « Debat in de Digitale Hofstad

 9. Pingback: Haagse PVV bijna verdwenen | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 10. Pingback: Haagse PVV zeer boos !!!! | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 11. Pingback: Haagse PVV zeer boos !!!! « Debat in de Digitale Hofstad

 12. Pingback: Haagse PVV maar oprotten dan ?? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 13. Pingback: Haagse PVV maar oprotten dan ?? « Debat in de Digitale Hofstad

 14. Pingback: PVV – Aftrap Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018 – deel 1 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s