Arnoud van Doorn – Gedonder bij de Haagse PVV

De PVV in de Haagse gemeenteraad breekt met vice-fractievoorzitter Arnoud van Doorn. 

Van Doorn maakt vanaf hedenavond geen deel meer uit van de Haagse PVV-fractie. Maar hij blijft wel in de raad. Zo meldt hij zelf op Twitter 22:48

Fractievoorzitter Machiel de Graaf stelt in een persbericht dat de beslissing is genomen vanwege fouten in het beheer van het fractiebudget.

De Graaf zegt de gang van zaken ten zeerste te betreuren. Hij waardeert de inzet van Van Doorn in de afgelopen jaren, maar zegt dat er geen andere weg is. Van Doorn gaat door als zelfstandig raadslid.

De scheuring lijkt zich in een paar uur tijd voltrokken te hebben want eerder op de dag stelde Van Doorn namens de PVV nog vragen over een betere aanpak van kindermishandeling. Collega-raadsleden konden het nieuws maar moeilijk geloven en reageerden via Twitter vol ongeloof.

Bronnen in de partij stellen dat de penningmeester van de fractie ‘de rekening courant voor zichzelf heeft gebruikt’. Maar dat ontkent Van Doorn met klem, zo meldt het AD vandaag. ‘De rekening is in orde. Die wordt ook door accountants gecontroleerd.’

Toelichting

Ik ben graag bereid toelichting te geven over de achtergronden”, meldde hij. ”Om alle cowboyverhalen maar meteen te ontzenuwen: geen fraude of iets dergelijks.

Budget
De vice-fractievoorzitter heeft grote fouten gemaakt bij het beheren van het fractiebudget en is daarom uit de partij gezet, meldt fractievoorzitter Machiel de Graaf in een persbericht. De fractiefinanciën zijn tot op de cent in orde en keurig overgedragen.”

Het 45-jarige Haagse raadslid is ook werkzaam als fractiemedewerker van de PVV in de Tweede Kamer. Dit blijft hij naar eigen zeggen nog tot maart.

Dat heeft Van Doorn bekendgemaakt. De PVV heeft nu zeven zetels in de raad en is daarmee even groot geworden als de VVD.

Interview_met_A._van_Doorn.mp3

Justitie gaat Haags raadslid Arnoud van Doorn vervolgen

RTVWEST 13.09.2013 DEN HAAG – Justitie gaat het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn vervolgen. Dat meldt het Openbaar Ministerie vrijdagochtend. Lees verder

Gerelateerde artikelen

Justitie gaat ex-PVV’er Arnoud van Doorn vervolgen

Den HaagFM 13.09.2013 Justitie gaat het gemeenteraadslid Arnoud van Doorn (rechts op de foto) vervolgen. Het Openbaar Ministerie bevestigde vr…lees meer

Den Haag in 60 Seconden: Justitie gaat raadslid Van Doorn vervolgen

Den HaagFM 13.09.2013 In het korte nieuwsprogramma ‘Den Haag In 60 Seconden’ van Den Haag FM wordt elke werkdag het belangrijkste nieuws uit D…lees meer

OM vervolgt oud-PVV’er Van Doorn

NU 13.09.2013 Het Haagse raadslid Arnoud van Doorn wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie (OM).  De oud-PVV’er moet voor de rechter verschijnen wegens handel in hennep, schending van het ambtsgeheim, het hebben van een alarmpistool en het medeplegen van diefstal met een valse sleutel in het Haagse stadhuis. Een woordvoerster van het OM bevestigde een bericht daarover in De Telegraaf.

OM vervolgt oud-PVV’er

Telegraaf 13.09.2013 Het Openbaar Ministerie (OM) gaat de tot de islam bekeerde ex-PVV’er Arnoud van Doorn vervolgen voor handel in hennep, schending van het ambtsgeheim, het voorhanden hebben van een alarmpistool en het medeplegen van diefstal met een valse sleutel in het Haagse stadhuis.

OM vervolgt tot islam bekeerde oud-PVV’er Van Doorn

Elsevier 13.09.2013 Het Openbaar Ministerie (OM) gaat oud-PVV-raadslid Arnoud van Doorn vervolgen vanwege handel in hennep, schending van het ambtsgeheim, het hebben van een alarmpistool en het medeplegen van diefstal met een valse sleutel in het Haagse stadhuis. De oud-PVV’er gaf eerder toe dat hij tientallen keren de partijkas van de PVV in Den Haag had gebruikt voor privébetalingen. Eind 2011 werd hij uit de fractie gezet. Wanneer Van Doorn voor de rechter moet verschijnen, is nog onduidelijk. In februari werd bekend dat Van Doorn zich had bekeerd tot de islam.

GroenLinks: PVV moet duidelijkheid geven over geld

Den HaagFM 14.12.2011  GroenLinks maakt zich zorgen over de situatie bij de raadsfractie van de PVV. Raadslid Arnoud van Doorn vertrok gisteravond nadat hij fouten had gemaakt bij het kasbeheer.

Volgens fractievoorzitter Heleen Weening komt het geld van de PVV ook uit publieke middelen en moet daar…Lees meer

Van Doorn: ‘Het boterde al langer niet met de PVV’

RTVWEST 14.12.2011 DEN HAAG – De samenwerking binnen de Haagse PVV-fractie loopt al langer niet echt soepel. Dat zegt Arnoud van Doorn tegen Omroep West in een reactie op zijn vertrek bij de fractie. Dat hij ‘slordig’ is geweest met de boekhouding, was nu directe aanleiding voor zijn vertrek. Lees verder

Van Doorn: “Er was geen klik meer met de PVV” (met audio)

Den HaagFM 14.12.2011 De PVV in de Haagse gemeenteraad breekt met vice-fractievoorzitter Arnoud van Doorn. Fractievoorzitter Machiel de Graaf stelt dat de beslissing is genomen vanwege fouten in het beheer van het fractiebudget. Daarbij is volgens De Graaf geen geld verdwenen. De Graaf zegt de gang…Lees meer

PVV’er weg om fouten budgetbeheer

RTVWEST 14.12.2011  DEN HAAG – De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad heeft dinsdagavond gebroken met vice-fractievoorzitter Arnoud van Doorn. Het raadslid zou fouten hebben gemaakt in het beheer van het fractiebudget.  Lees verder

PVV Den Haag zet vice-fractievoorzitter uit de partij

Elsevier 14.12.2011 De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad heeft gebroken met vice-fractievoorzitter Arnoud van Doorn. Het raadslid gaat zelfstandig verder.

Haagse PVV-fractie breekt met raadslid

NU 14.12.2011 Van Doorn wilde dinsdagavond zelf nog geen toelichting geven op zijn opstappen. ”Ik begrijp dat er vragen zijn, maar geef me even wat tijd. Dat heeft Van Doorn via Twitter laten weten.

PVV’er Den Haag weg na ‘fouten in beheer budget’

AD 14.12.2011 Raadslid Arnoud van Doorn maakt geen deel meer uit van de PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad. Van Doorn is na ‘fouten in het beheer’ van het budget uit de fractie gestapt.

PVV-raadsfractie zet vicevoorzitter uit partij

VK 14.12.2011 De PVV-fractie in de gemeente Den Haag heeft haar vicevoorzitter Arnoud van Doorn gisteravond uit de partij gezet. De PVV verliest daarmee een van haar acht zetels in de Haagse gemeenteraad. Volgens fractievoorzitter Machiel de Graaf moest Van Doorn weg vanwege fouten in het beheer van het fractiebudget.

Breuk in PVV-fractie Den Haag

Spits 14.12.2011 Van Doorn wilde zijn vertrek gisteravond nog niet toelichten. “Ik begrijp dat er vragen zijn, maar geef me even wat tijd. Daarna ben ik graag bereid toelichting te geven over de achtergronden”, liet hij weten. “Om alle cowboyverhalen maar meteen te ontzenuwen: geen fraude of iets dergelijks. De fractiefinanciën zijn tot op de cent in orde en keurig overgedragen.”

Raadslid weg bij Haagse PVV

Telegraaf 13.12.2011  Het 45-jarige Haagse raadslid is ook werkzaam als fractiemedewerker van de PVV in de Tweede Kamer. Dit blijft hij naar eigen zeggen nog tot maart.

PVV breekt met Arnoud van Doorn

Den HaagFM 13.12.2011 De PVV in de Haagse gemeenteraad breekt met vice-fractievoorzitter Arnoud van Doorn. Fractievoorzitter Machiel de Graaf stelt in een persbericht dat de beslissing is genomen vanwege fouten in het beheer van het fractiebudget.

De Graaf zegt de gang van zaken ten zeerste te…Lees meer

PVV verliest raadslid in Den Haag

Trouw 13.12.2011 Raadslid Arnoud van Doorn maakt geen deel meer uit van de PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad.

PVV verliest raadslid in Den Haag

AD 13.12.2011 Raadslid Arnoud van Doorn maakt geen deel meer uit van de PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad.

37 Reacties op “Arnoud van Doorn – Gedonder bij de Haagse PVV

 1. Deze man lijdt een dubbel leven..

 2. Pingback: Marjolein van de Waal – Weer gedonder bij de Haagse PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 3. Pingback: Explosiegevaar in de fractiekamer van de Haagse PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 4. Pingback: Gedonder bij de PVV in Den Haag « Debat in de Digitale Hofstad

 5. Uitstekend Arnoud van Doorn !

  Als wijsheid dit is, is wetenschap wetenschap, toch !

 6. Pingback: De aap kwam uit de mouw bij de Haagse PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 7. Pingback: De Haagse PVV is net een oude fiets | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 8. Pingback: Richard de Mos PVV zegt de Haagse gemeenteraad gedag ???? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 9. Pingback: Ex-PVV’er Arnoud van Doorn heeft een lekkage | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 10. Pingback: ex-PVV’er Arnold van Doorn heeft een lekkage « Debat in de Digitale Hofstad

 11. Pingback: ex-PVV’er Arnoud van Doorn bekeerd tot de Islam ???? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 12. Pingback: Haags gemeenteraadslid ex-PVV’er Arnoud van Doorn bekeerd tot de Islam ???? « Debat in de Digitale Hofstad

 13. Pingback: Arnoud van Doorn islamitische partij – Aftrap gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 14. Pingback: Arnoud van Doorn Partij van de Eenheid PvdA – Rechtszaak | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 15. Pingback: Arnoud van Doorn Partij van de Eenheid PvdE – Uitspraak rechtszaak | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 16. Pingback: Arnoud van Doorn PvdE Den Haag – Uitspraak rechtszaak « Debat in de Digitale Hofstad

 17. Pingback: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 15 « Debat in de Digitale Hofstad

 18. Pingback: Haagse PVV bijna verdwenen | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 19. Pingback: Zes maanden cel voor Arnoud van Doorn Partij van de Eenheid | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 20. Pingback: Haagse PVV zeer boos !!!! | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 21. Pingback: Haagse PVV zeer boos !!!! « Debat in de Digitale Hofstad

 22. Pingback: Haagse PVV maar oprotten dan ?? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 23. Pingback: Haagse PVV maar oprotten dan ?? « Debat in de Digitale Hofstad

 24. Pingback: PVV – Aftrap Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018 – deel 1 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 25. Pingback: Weer gedonder met Arnoud van Doorn PvdE | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 26. Pingback: Weer gedonder in Den Haag met Arnoud van Doorn PvdE  « Debat in de Digitale Hofstad

 27. Pingback: Wat was de rol van Arnoud van Doorn PvdE | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 28. Pingback: De Haagse kwestie Arnoud van Doorn PvdE versus Willie Dille PVV « Debat in de Digitale Hofstad

 29. Pingback: Een nieuwe uitdaging voor Arnoud van Doorn PvdE ??? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 30. Pingback: En weer een nieuwe uitdaging voor Arnoud van Doorn PvdE !!! | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 31. Pingback: Aangifte tegen islampartijen Nida en Arnoud van Doorn PvdE om ‘aanzetten tot overtreden boerkaverbod’ | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 32. Pingback: Het gedonder met Arnoud van Doorn PvdE gaat maar door !! | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 33. Pingback: Het gedonder met Raadslid Arnoud van Doorn PvdE gaat maar door en door en door !! | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 34. Pingback: Het gedonder met Raadslid Arnoud van Doorn PvdE gaat maar door en door en door !! – de nasleep | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 35. Pingback: Haags raadslid Arnoud van Doorn verdacht van voorbereiden moordaanslag op premier Rutte « Debat in de Digitale Hofstad

 36. Pingback: Raadslid Arnoud van Doorn verdacht van voorbereiden moordaanslag op premier Rutte | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

 37. Pingback: Het gedonder met ex-Raadslid Arnoud van Doorn PvdE gaat maar door en door en door !! – de nasleep – deel 2 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s