IJssalon Marinello Spuistraat dicht

IJssalon Marinello, is sinds jaar en dag een begrip in Den Haag.

Den Haag treurt om sluiten ijssalon Video

IJssalon Marinello dicht  – Video

Telegraaf 17.10.2011 IJssalon Marinello, een begrip in Den Haag, sluit de deuren nadat de eigenaar van het pand de huur enorm verhoogde..

Metro 17.10.2011

Oudste ijssalon van Den Haag sluit de deuren

Hele omgeving naar Marinello
In ijssalon Marinello werden tot op heden 28 smaken ijs verkocht. De ijsjes waren zo populair, dat niet alleen buurt­bewoners regelmatig de salon bezochten voor een ijsje. Uit de hele omgeving kwamen klanten speciaal naar Marinello.

Marinello hoort bij Den Haag
Honderdduizenden Hagenezen kochten in de oudste ijssalon van Den Haag een ijsje. Veel klanten zijn verslagen door het nieuws over het sluiten van de zaak. Marinello hoort al jaren bij de stad, vinden zij. Het is niet weg te denken.

Oudste ijszaak van de stad
De salon verkoopt al 67 jaar ijsjes aan de Haagse Spui­straat. Hiermee is Marinello de oudste ijszaak van de stad. De huur die nu voor het pand be­taald moet gaan worden, is niet op te brengen voor de onderne­mers. Sluiten is de enige optie.

Tien jaar liefde en passie voor de zaak
Eigenaar Christiano Panciera runt de zaak nu bijna tien jaar samen met zijn vrouw Melanie. Zij namen de zaak indertijd over van oprichter Marinello. Gisteren was de laatste dag dat zijn ijssalon aan de Spuistraat ge­opend was.

Op zoek naar een nieuw pand
Als het aan de eigenaren ligt, verdwijnt Marinello niet uit het Haagse straatbeeld. Ze zijn op zoek naar een nieuw pand om hun ijssalon voort te zetten. In de winterperiode, waarin toch geen ijs wordt verkocht, wordt gezocht naar een oplossing.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s