Stapt Wethouder Henk Kool PvdA op ???

Den Haag wil de komende jaren haar karakter versterken door nog meer hoofdkantoren en grote bedrijven naar de stad te halen. Hieronder ook organisaties en instellingen op het gebied van vrede, recht en veiligheid. De ambitie is zich te kunnen meten met steden als Genève, Wenen en Washington.

Maar hoe staat het met de werkgelegenheid voor de Hagenaar ?? Dergelijke instellingen nemen hun eigen werknemers (Expats) mee !!!! En vele Haagse ambtenaren  worden al wegbezuinigd !!!!

Gaan op een inventieve manier bezuinigen ???  Worden er ook een aantal wethoudersbanen wegbezuinigd. Overigens is niet iedereen daar rouwig om.

We zijn die Crapulaire affaire nog niet vergeten. Die Henkie kan zo lekker boos zijn. Zijn Afscheidskado heeft hij al gehad.  Dus tot ziens maar Gekke Henkie.

Henk Kool: ‘Verdwijnen banen geen ramp’

RTVWEST DEN HAAG 18.05.2011  – De Haagse wethouder Henk Kool noemt het verdwijnen van drieduizend banen geen ramp voor de economie in Den Haag. Door de investering in zogenaamde topsectoren, is Den Haag voor haar werkgelegenheid minder afhankelijk van de overheid dan een aantal jaar geleden, aldus Kool.

  Wethouder Kool reageert op verdwijnen banen
  Reacties ontslagen ambtenaren

Den Haag wil (nog) meer grote bedrijven

RTVWEST 18.05.2011  DEN HAAG – De gemeente Den Haag wil nog meer de nadruk leggen op het internationale en juridische karakter van de stad. Dat blijkt uit de zogeheten ‘economische visie Den Haag’ die woensdag werd gepresenteerd.

De gemeente wil ongeveer 20 miljoen euro investeren om die ambitie waar te maken. Den Haag wil de komende jaren nog meer hoofdkantoren en grote bedrijven naar de stad halen, waaronder ook organisaties en instellingen op het gebied van vrede, recht en veiligheid. 

Verder worden universiteiten en kennisinstellingen uitgenodigd om nevenvestigingen te stichten. De stad wil zich uiteindelijk kunnen meten met steden als Genève, Wenen en Washington.

Den Haag wil karakter versterken

Telegraaf 18.05.2011 De gemeente Den Haag wil nog meer de nadruk leggen op het internationale en juridische karakter van de stad. Dat blijkt uit de zogeheten economische visie Den Haag, die woensdag naar buiten kwam. Den Haag wil ongeveer 20 miljoen euro investeren om die ambitie waar te maken.

SP: Waardering als Henk Kool zou aftreden

Den Haag FM 18.05.2011 SP-fractievoorzitter Ingrid Gyömörei is blij met de uitspraken van wethouder Henk Kool. Die zei gisteren dat meer PvdA-bestuurders het voorbeeld van de Rotterdamse wethouder Schrijer zullen volgen.

Schrijer trad volgens Kool (foto) af omdat het voor hem onmogelijk was meer dan 100…Lees meer

Kool: Meer PvdA-wethouders zullen opstappen

Den Haag FM 17.05.2011 Na de Rotterdamse wethouder Schrijer zullen nog meer PvdA-bestuurders opstappen. Dat zei de Haagse wethouder Henk Kool van Sociale Zaken op BNR Nieuwsradio.

Volgens Kool kon Schrijer niet verder omdat het voor hem onmogelijk was…Lees meer

Wethouder Kool: respect voor aftreden

RTVWEST 18.05.2011  DEN HAAG – De Haagse PvdA-wethouder Henk Kool vindt dat zijn Rotterdamse collega Schrijer alle respect verdient voor zijn besluit om af te treden. Schrijer stapte uit het Rotterdamse college omdat de andere wethouders en de coalitiepartijen het vertrouwen in hem hadden opgezegd.

Schrijer zei maandag dat Rotterdam een asociaal beleid voert door meer dan 100 miljoen euro te bezuinigen. De Haagse PvdA-prominent Henk Kool zei op BNR Nieuwsradio te verwachten dat meer PvdA-wethouders zullen vertrekken. 

De gemeenten moeten van het kabinet-Rutte flinke bezuinigingen doorvoeren.

Zie ook: 

Haagse Viespeuk trofee 2010 gaat naar ….. Henk Kool !!!

Haagse Henk Kool PvdA is boos.   

Rode Henkie speelt voor Sinterklaas

Proost op de goede afloop

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – PvdA Den Haag en Wethouder Sinterklaas

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – Henk Kool Haagse PvdA over de Val van het Kabinet

Politiek en de Sorry-democratie

Henk Kool, sorry, sorry, sorry

Henk Kool, weer terug naar af

7 Reacties op “Stapt Wethouder Henk Kool PvdA op ???

  1. MM v Hemert vd Lans

    We wachten maar weer op de status12! Wanneer wordt de gemeenteraad wakker? Ach, alle ambtenaren (trendsetters voor de stad den haag) zitten eerdaags massaal thuis! Volgens genoemd persoon geeft dit voor de stad den haag helemaal geen consequenties! Het wordt tijd om op te stappen!

  2. Pingback: En weer gedonder bij de Haagse PvdA | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  3. Pingback: Een nieuwe rel om wethouder Henk Kool PvdA | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  4. Pingback: De laatste rel om wethouder Henk Kool PvdA | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  5. Pingback: Tot ziens Henk Kool PvdA en Marnix Norder PvdA | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  6. Pingback: De allerlaatste rel om wethouder Henk Kool PvdA | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  7. Pingback: De nasleep met ex-wethouder Henk Kool PvdA en het World Forum | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s