Die Richard de Mos van de PVV toch !!!!

Hij liet al eens eerder van zich horen.

Hij was onlangs nogal boos vanwege de schrijver Karel Kanits. Deze noemde Wilders op het Haagse Bevrijdingsfestival in de Hofstad ”een geblondeerde Führer”.

Hij rommelde wat met diploma’s die niet had en heeft zich uitgegeven als schooldirecteur terwijl hij dat nooit is geweest. En ook vanwege zijn taalgebruik als 2e Kamerlid PVV werd hij nogal eens tot de orde geroepen.

Zie: 

Haagse PVV-fractie boos

Richard de Mos PVV – de Firma Gluup en Bedrog

Taalcursus ABN 2e kamerlid PVV Richard de Mos

En uitgerekend hij gaat het nu eens hebben over zijn eigen collega’s ??? !!!

‘Kamerleden horen zichzelf te graag praten’

Trouw 16.05.2011 INTERVIEW – Vijftien jaar geleden stemde PVV-Kamerlid Richard de Mos nog op Wim Kok, vijf jaar geleden stond hij nog voor de klas op een zwarte school. Integreren begint bij de taal leren, meent hij, en de duidelijke taal van Geert Wilders over integratie sprak hem aan.

Zijn moeder wordt door sommigen in het dorp niet meer gegroet sinds Richard de Mos (35) namens de Partij voor de Vrijheid (PVV) in de Tweede Kamer zit. “Ik vind het heel erg dat een aantal mensen niets meer tegen haar zegt omdat ze menen dat haar zoon in een partij zit die mensen wegzet. Dat is niet zo. De PVV zet geen mensen weg, wij zijn niet extreemrechts. Als ik dat zou merken, ben ik weg.”

Zelf had hij werkdagen van soms wel 14 uur, beweert hij. Toen de familie hem op een gegeven moment nauwelijks nog herkende, is hij wat minder gaan werken. “Maar dat er veel Kamerleden zijn die de kantjes eraf lopen, snap ik niet. Je ziet ze overal, ook bij ons.” 

De Mos: collega’s lopen kantjes eraf

Spits 16.05.2011 PVV-Kamerlid Richard de Mos stoort zich aan de instelling van zijn collega-Kamerleden. Volgens de excentrieke klimaatscepticus is het arbeidsethos aan het Binnenhof niet altijd om over naar huis te schrijven. Ook onder zijn PVV-collega’s, zo stelt hij tegenover TrouwLEES VERDER…

3 Reacties op “Die Richard de Mos van de PVV toch !!!!

  1. Pingback: Vriendenclub Haagse PVV zoekt bestuursvoorzitter | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  2. Pingback: Richard de Mos PVV – De strijd barst los om een plek in de 2e kamer na 12.09.2012 « Debat in de Digitale Hofstad

  3. Pingback: Richard de Mos PVV zegt de Haagse gemeenteraad gedag ???? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s