WTC in Den Haag

WTC Den Haag ?

Volgens wethouder Henk Kool (economie) betekent een WTC meer werkgelegenheid, meer internationale bedrijvigheid en meer uitstraling. ‘Dat is goed voor Den Haag en de economie in de stad’, aldus Kool. Het is de bedoeling dat het WTC er uiterlijk in 2015 is.

Er zijn meer steden in Nederland met een WTC, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Den Haag krijgt WTC

Telegraaf 11.05.2011 Den Haag krijgt een World Trade Center (WTC). Het centrum voor internationale handel wordt gevestigd in een bestaand kantorengebouw in het zogeheten Den Haag Nieuw Centrum, het gebied rondom het Centraal Station. Dat heeft de gemeente woensdag laten weten.

Den Haag krijgt World Trade Center

VK 11.05.2011  Den Haag krijgt een World Trade Center (WTC). Het centrum voor internationale handel wordt gevestigd in een bestaand kantorengebouw in het zogeheten Den Haag Nieuw Centrum, het gebied rondom het Centraal Station. Dat heeft de gemeente woensdag laten weten.

Mogelijk World Trade Center in Den Haag

RTVWEST 10.05.2011  DEN HAAG – Den Haag krijgt misschien een World Trade Center. Een stichting gaat in opdracht van het Haagse gemeentebestuur bekijken of een WTC-kantoorpand mogelijk is in de binnenstad van Den Haag.

Het World Trade Center moet door marktpartijen gefinancierd worden. In het WTC-gebouw komen kantoren voor bedrijven en organisaties die zich bezighouden met internationale handel. Ook wil Den Haag congres- en vergaderruimten in het pand.

Het World Trade Center The Hague moet voor 2015 gerealiseerd zijn, want dan verloopt de licentie die de WTC-organisatie in New York heeft uitgegeven. Deze licentie geeft het recht om het merk ‘WTC’ te gebruiken en kost 10.000 dollar per jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s