Bevrijdingsdag 5 mei 2011 Den Haag

Bevrijdingsdag 2011

Bevrijdingsdag in de regio gevierd

RTVWEST 05.05.2011  DEN HAAG – Op het Haagse Spuiplein heeft burgemeester Jozias Van Aartsen donderdagmiddag het Bevrijdingsfestival geopend. 

Op twee buitenpodia op het Plein zijn donderdagmiddag optredens geweest van onder meer zangeres Glennis Grace en de band Go Back to the Zoo. Op andere plekken in de stad was dans en cabaret te zien. 

Hoofdact op het festival was zanger Waylon. Hij is één van de ambassadeurs van de vrijheid en werd per helikopter van het ene naar het andere bevrijdingsfestival gevlogen. Donderdagavond sloot hij het festival op het Haagse Spuiplein af.

Het is dit jaar voor het eerst dat het Bevrijdingsfestival in Den Haag officieel meedoet met het landelijke programma en dus een helikopter-act kreeg.

Gerard van den IJssel over het Haags Bevrijdingsfestival 

Bevrijdingsfestival 2011 inbeeld

Den Haag FM 05.05.2011 Het Bevrijdingsfestival 2011 op en rond het Spuiplein in Den Haag heeft donderdag veel publiek getrokken. Er heerste een ontspannen zomerse sfeer met optredens, debatten en lezingen. Den Haag FM fotograaf Richard Mulder maakte de volgende impressie. Het evenement werd afgesloten…Lees meer  

Bevrijdingsfestival volop aan de gang (met audio)

Den Haag FM 05.05.2011 Bevrijdingsdag wordt in Den Haag vandaag gevierd op en rond het Spuiplein. Artiesten als Waylon en voormalig TOTO-zanger Bobby Kimball komen naar het Bevrijdingsfestival. Ook Glennis Grace en Go Back To The Zoo zijn van de partij.  Het feest sluit dit jaar voor het eerst aan bij het…Lees meer

Bestanden:

Interview_met_wethouder_Rabin_Baldewsingh_04.mp3

Interview_met_schrijfster_Lulu_Wang.mp3

Abraham_Soetendorp_van_de_Liberaal_Joodse_Gemeenschap.mp3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s