Frits Huffnagel (VVD) – Never say never !!!

Der Fritz geht loss aber Never say never !!!

De man achter het wereldberoemde Logo de Haagse spermacel vertrekt.

Frits Huffnagel (VVD) verlaat de politiek –  Video 1:03 min.

De 42-jarige liberaal gaat per 18 mei uit de lokale politiek stappen, zodat hij meer tijd kan steken in zijn onlangs opgerichte adviesbedrijf. Dat houdt zich bezig met communicatie en het zogenoemde city marketing: het promoten van steden. Huffnagel heeft ruime ervaring op dat gebied. Huffnagel heeft ruime ervaring op dat gebied.

Eerder werkte hij als wethouder Citymarketing in de hofstad. Inmiddels is de VVD’er goed bekend door zijn werk als presentator van het BNR-radioprogramma Peptalk.

Een terugkeer in de politiek sluit Huffnagel niet uit. “Never say never, maar voorlopig zal ik de politiek volgen als commentator en niet meer als politicus.”

“Als geen ander heeft hij Den Haag met veel flair op de kaart gezet. Den Haag zal nooit meer hetzelfde zijn na Frits, denk alleen al aan The Hague Festivals en de vlaggenparade.”, aldus de Haagse VVD-fractie

Frits Huffnagel verlaat de politiek

RTVWEST 02.05.2011  DEN HAAG – VVD’er Frits Huffnagel verlaat de gemeenteraad van Den Haag. Dat maakte de Haagse VVD-fractie in de nacht van zondag op maandag bekend.

De 42-jarige liberaal wil 18 mei uit de lokale politiek stappen, zodat hij meer tijd kan steken in zijn onlangs opgerichte adviesbedrijf. Dat houdt zich bezig met communicatie en het zogenoemde city marketing: het promoten van steden. 

Huffnagel heeft ruime ervaring op dat gebied. Eerder werkte hij als wethouder Citymarketing in de hofstad. Huffnagel kwam vorig voorjaar in de Haagse gemeenteraad terecht nadat zijn partij bij de gemeenteraadsverkiezingen drie zetels verloor en een wethouder moest inleveren.

Gerelateerde berichten

Frits Huffnagel wilde Hagenaars trots laten zijn (met audio)

Den Haag FM 02.05.2011 Frits Huffnagel was een opvallende verschijning in de Haagse gemeentepolitiek. Hij trad in 2006 aan als wethouder Citymarketing en wist meteen de aandacht op zich te vestigen door de introductie van een nieuw beeldmerk voor de promotie van de stad. Daarover ontstond een hoop opwinding in de stad….Lees meer

Bestanden:

Frits_huffnagel_wordt_wethouder.mp3

Frits_Huffnagel_over_beeldmerk.mp3

Frits_Huffnagel_weg_als_wethouder.mp3

Huffnagel stapt uit politiek

VK 02.05.2011 De 42-jarige liberaal wil per 18 mei uit de lokale politiek stappen, zodat hij meer tijd kan steken in zijn onlangs opgerichte adviesbedrijf. Dat houdt zich bezig met communicatie en het zogenoemde city marketing: het promoten van steden. Huffnagel heeft veel ervaring op dat gebied. 

Huffnagel keert politiek rug toe

Telegraaf 02.05.2011 VVD’er Frits Huffnagel verlaat de gemeenteraad van Den Haag. Dat maakte de Haagse VVD-fractie bekend in de nacht van zondag op maandag.

Frits Huffnagel verlaat politiek (met audio)

Den Haag FM 02.05.2011 Frits Huffnagel van de VVD verlaat de Haagse gemeentepolitiek. Dat maakte zijn fractie vannacht bekend. Hij gaat op 18 mei weg zodat hij zich kan richten op zijn onlangs opgerichte adviesbedrijf. Dat houdt zich bezig met citymarketing. Huffnagel was eerder wethouder…Lees meer

Bestanden:

Interview_met_Frits_Huffnagel_03.mp3

Huffnagel keert politiek voorlopig de rug toe

NU 02.05.2011 DEN HAAG – VVD’er Frits Huffnagel verlaat de gemeenteraad van Den Haag. Dat maakte de Haagse VVD-fractie bekend in de nacht van zondag op maandag. Huffnagel kwam afgelopen voorjaar2010 inde Haagse gemeenteraad terecht nadat zijn partij bij de gemeenteraadsverkiezingen drie zetels verloor en een wethouder moest inleveren.  

Zie ook: 

Frits Huffnagel presentator bij BNR 05/01/2011

Frits Huffnagel stapt uit politiek

02.05.2011 VVD’er Frits Huffnagel verlaat per 18 mei de Haagse gemeenteraad. Hij was wethouder van Den Haag tussen 2006 en 2010 en werd vorig jaar maart gekozen in de raad. Eerder was hij wethouder in Amsterdam. De 42-jarige Huffnagel wil meer tijd kunnen besteden aan zijn onlangs opgerichte marketing- en communicatieadviesbedrijf.

Advertenties

Een Reactie op “Frits Huffnagel (VVD) – Never say never !!!

  1. Frits Huffagel stapt uit de politiek. Ja duidelijk.. heeft als raadslid jarenlang zijn bedje kunnen voorbereiden.. nu is het tijd geworden om net zoals velen hem vooraf gingen.. zijn armzalige raadssalarisje om te zetten naar het declaratiesysteem van uren en kosten. Kan hij ongecontroleerd het 10-voudige in rekening brengen en zijn zakken vullen.
    Ach.. zou ik ook doen in zijn plaats..
    C. d’Ancona

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s