Koninginnedag 2011 Den Haag

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

West in 90 seconden, zaterdag 30 april – kijk bij 1:03 min.

Fotogalerij: Nederland viert feest

Koninginnedag volop gevierd in regio

RTVWEST 30.04.2011  REGIO – De regio is zaterdag weer oranje gekleurd voor de viering van Koninginnedag. Veel mensen bezochten op zaterdag rommelmarkten, optredens van artiesten en evenementen.

In Den Haag waren op diverse plaatsen kermissen en vrijmarkten. De gemeente Den Haag stelde dit jaar speciale spelregels op voor het verkopen van spullen. Zo mocht er bijvoorbeeld niet van te voren een plek worden gereserveerd, en moesten de kleedjes met spullen om 16.00 uur weer ingepakt worden voor de schoonmakers.

Den Haag viert Koninginnedag

Den Haag FM 30.04.2011 Den Haag vierde Koninginnedag met tal van verschillende activiteiten. In veel straten waren er weer de bekende vrijmarkten waar mensen hun oude spullen verkopen. Ook kende dit jaar veel evenementen op en rond de Haagse grachten en kanalen. Mensen konden rondvaarten.  Lees meer

Nederland maakt zich op voor Oranjefeest

30.04.2011 De Pers RIJSWIJK (ANP) – Nederland begint zaterdag aan een dag vol activiteiten ter ere van Koninginnedag. De vorstin bezoekt met haar familie de Limburgse plaatsen Thorn en Weert.

Spijkerpoepen tot pianoconcert

Metro 28.04.2011 Het is even wennen in Den Haag, maar voor Koninginnedag hoeven we echt niet meer naar een andere stad. Hoewel ook in de regio is genoeg te doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s