Den Haag bezuinigt terwijl de Haagse PVV voor Sinterklaas wil spelen.

PVV’er Richard de Mos speelt voor Sinterklaas maar Zwartepiet alias wethouder CDA Karsten Klein beheert de pepernoten.

De PVV stelt vast dat de 100 miljoen euro die vermoedelijk nodig is voor de bouw van een nieuw Thialfstadion in Heerenveen, nog lang niet is gevonden. ‘En voor 2014 zal het oude Thialf ook niet zijn opgeknapt’, stelt De Mos. ‘Dit is de kans voor Den Haag om zijn gewenste status van topsportgemeente ten volle waar te maken.’ 

De PVV wil tevens van de wethouder weten of die interesse heeft om een Formule 1-demonstratie in Den Haag te organiseren. De PVV in Den Haag wil in navolging van Rotterdam een jaarlijks Formule 1-spektakel naar de Hofstad halen. Sinds 2005 is er in Rotterdam jaarlijks een Formule 1-demonstratie. Vorig jaar kwamen er wel zo’n 550.000 mensen af op het evenement.

De PVV in Den Haag wil ook dat de gemeente gaat onderzoeken of het Wereldkampioenschap Hockey op het Malieveld gehouden kan worden. De plannen zijn nu om het WK in het ADO-stadion te laten plaatsvinden. 

En ook willen ze een Skybox in het ADO-stadion. De skybox zou bekostigd moeten worden uit het budget van het topsportcentrum Zuiderpark, dat de PVV als een ‘volstrekt overbodig miljoenenproject’ ziet.

Wethouder Klein laat in een reactie alvast weten dat ‘de stad 150 miljoen moet bezuinigen.  

PVV Den Haag wil ADO-skybox voor zieke fans

VK 05.05.2011 De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad wil een lege skybox in het Kyocera Stadion beschikbaar stellen aan ADO-fans die door een ziekte niet in staat zijn om zelfstandig wedstrijden van hun club te bezoeken.

PVV wil speciale skybox in ADO-stadion voor zieke fans

AD 05.05.2011 De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad wil een lege skybox in het Kyocera Stadion beschikbaar stellen aan ADO-fans die door een ziekte niet in staat zijn om zelfstandig wedstrijden van hun club te bezoeken.

PVV wil sky-box voor zieke fan

Telegraaf 05.05.2011 De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad wil een lege skybox in het Kyocera Stadion beschikbaar stellen aan ADO-fans die door een ziekte niet in staat zijn om zelfstandig wedstrijden van hun club te bezoeken. Raadslid Richard de Mos van de PVV heeft dit donderdag in schriftelijke vragen voorgesteld aan het college.

De PVV wil voor het initiatief een skybox in het stadion gebruiken die al lange tijd niet is verhuurd. „Het moet een feestelijke skybox worden”, stelt De Mos. „Een bezoek aan een wedstrijd van ADO moet ze een steuntje in de rug bieden.”  

PVV wil skybox voor zieke ADO-fans

De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad wil een lege skybox in het Kyocera Stadion beschikbaar stellen aan ADO-fans die door een ziekte niet in staat zijn om zelfstandig wedstrijden van hun club te bezoeken. Raadslid Richard de Mos van de PVV heeft dit donderdag in schriftelijke vragen voorgesteld aan het college.

De PVV wil voor het initiatief een skybox in het stadion gebruiken die al lange tijd niet is verhuurd. ,,Het moet een feestelijke skybox worden’’, stelt De Mos. ,,Een bezoek aan een wedstrijd van ADO moet ze een steuntje in de rug bieden.’’

‘PVV Den Haag wil FC Twente nadoen’

Spits 05.05.2011 Raadslid Richard de Mos van de PVV in Den Haag heeft goed opgelet bij succesclub FC Twente. De Tukkers zetten al jaren fors in op het maatschappelijke beleid en doet dat onder meer door ernstig zieken of gehandicapten een VIP-behandeling te geven in een skybox in de Grolsch Veste. In Den Haag moet dat ook zo, meent De Mos. LEES VERDER…

PVV: ‘WK Hockey op Malieveld’

RTVWEST 30.03.2011  DEN HAAG – De PVV in Den Haag wil dat de gemeente gaat onderzoeken of het Wereldkampioenschap Hockey op het Malieveld gehouden kan worden. De plannen zijn nu om het WK in het ADO-stadion te laten plaatsvinden. 

Volgens de PVV is het Malieveld echter een veel voordeliger locatie, waarvan bovendien de ligging gunstiger is. De hockeycomplexen van HDM, HCKZ en HGC liggen vrij dichtbij en kunnen wat de PVV betreft gebruikt worden als trainingscomplexen, of zelfs voor het spelen van de eerste rondes van het toernooi.

De partij doet het verzoek in schriftelijke vragen aan burgemeester en wethouders. Het college heeft nog niet gereageerd. 

PVV wil WK Hockey op het Malieveld

Den Haag FM 30.03.2011 De PVV in Den Haag wil dat de gemeente onderzoekt of het WK Hockey van 2014 op het Malieveld kan worden gehouden. Volgens raadslid Richard de Mos is dat een veel betere locatie dan het geplande ADO-stadion.

Zo zou het Malieveld goedkoper zijn in het gebruik en is de ligging gunstiger. De…Lees meer

PVV recyclet plan van Jacobse & Van Es

21.03.2011 En dat is helemaal geen slecht idee. In Rotterdam scheuren de F1-bolides al sinds 2005 over het asfalt. Een evenement dat jaarlijks een half miljoen mensen trekt. Helemaal geen slechte cijfers voor een beetje stadspromotie. En wat is er nou mooier dan een rondje om de Hofvijfer met 300 kilometer per uur?

Haagse PVV hanteert verkeerde formule (1) Den Haag teKijk 20.03.2011

PVV wil Formule 1 in Den Haag

AD 21.03.2011 DEN HAAG – De PVV in Den Haag wil in navolging van Rotterdam een jaarlijks Formule 1-spektakel naar de stad halen. Dat meldt Omroep West.

PVV wil Formule 1 in Den Haag

RTVWEST 20.03.2011 DEN HAAG – De PVV in Den Haag wil in navolging van Rotterdam een jaarlijks Formule 1-spektakel naar de Hofstad halen. Volgens Raadslid De Mos biedt de Formule 1 enorme kansen voor de middenstand en het toerisme in Den Haag.

De grootste oppositiepartij van de hofstad vraagt tevens wethouder Karsten Klein (Sport) met de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB) in gesprek te gaan en de mogelijkheden te onderzoeken om van De Uithof een ‘ijstempel’ te maken.

De PVV heeft al overleg gehad met Hans Kunz, die tussen 1981 en 1997 directeur van De Uithof was. Hij wil volgens de partij een onderzoek naar de financiering van het initiatief door sponsoren, bedrijven en het Rijk leiden. 

Wethouder Klein laat in een reactie weten dat ‘de stad 150 miljoen moet bezuinigen. Daarmee is het opknappen of het uitbreiden van De Uithof op dit moment wat mij betreft niet aan de orde.’ 

PVV: ‘De Uithof als IJstempel van Nederland’

RTVWEST 18.03.2011  DEN HAAG – De PVV in Den Haag wil dat de gemeente alles in het werk stelt om de schaatsbaan De Uithof zo op te knappen dat het de ‘IJstempel van Nederland’ wordt .

Daarmee zou het bouwen van een nieuw Thialf stadion in Heerenveen volgens de fractie niet meer nodig zijn. De PVV ziet graag dat de internationale schaatstoernooien naar Den Haag worden gehaald. ‘Dit is de kans voor Den Haag om zijn gewenste status van topsportgemeente ten volle waar te maken,’ aldus raadslid Richard de Mos.

 
PVV: Den Haag moet strijd aangaan met Thialf

VK  18.03.2011 DEN HAAG – De PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad wil dat de gemeente alles in het werk stelt om van de in verval geraakte schaatsbaan De Uithof ‘de ijstempel van Nederland’ te maken. Raadslid Richard de Mos heeft vrijdag een bericht daarover in De Telegraaf bevestigd.

Geen geld voor PVV plan De Uithof

Den Haag FM 18.03.2011 Wethouder Karsten Klein voelt niets voor een door de PVV voorgestelde opknapbeurt van De Uithof. De partij stelt een renovatie door de gemeente voor om van De Uithof ‘de ijstempel van Nederland’ te maken.

Raadslid Richard de Mos zegt dat de bouw van een nieuw Thialf stadion in Heerenveen dan ook…Lees meer

Zie ook: Weer problemen bij De Uithof

Een Reactie op “Den Haag bezuinigt terwijl de Haagse PVV voor Sinterklaas wil spelen.

  1. Pingback: Den Haag bezuinigt terwijl de Haagse PVV voor Sinterklaas wil spelen. — Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | frankensportblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s