Sociale samenhang Gagelplein Valkenbosch Den Haag

Gagelplein

De 70-jarige Hagenaar Reginald Struik overleed een half jaar geleden na een ziekbed. Volgens zijn buurvrouw Ineke Kalberg leed hij aan slokdarmkanker. „Hij was eenzaam. Hij heeft me wel eens verteld dat hij een zoon had in Duitsland, maar daar leek hij geen contact mee te hebben.”

Maar wat hebben de buren indertijd gedaan om hem te helpen tijdens zijn ziekbed ????

De klachten hebben een zure populistische egoïstische wanklank zoals bij de PVV-achterban wel vaker duidelijk werd. We klagen maar niet dragen, wel zeuren maar niet beuren. Stelletje zure zemelaars zijn het toch daar aan het Gagelplein toch ??? Vandaar dus dat juist de Haagse PVV hun klacht serieus nam.

Betalen voor dode buurman

Telegraaf 17.03.2011 Bewoners van het Gagelplein in Den Haag zijn diep geschokt omdat zij van de gemeente te horen hebben gekregen dat zij moeten opdraaien voor het reinigen van het zwaar vervuilde huis van een overleden buurman.

Kosten dode buurman voor buren

Spits 17.03.2011  Bewoners van het Gagelplein zijn bijzonder ontevreden met de gemeente Den Haag. Die laat namelijk weten dat de bewoners zelf moeten opdraaien voor de kosten van het reinigen van het zwaar vervuilde huis van een overleden buurman. LEES VERDER…

Advertenties

3 Reacties op “Sociale samenhang Gagelplein Valkenbosch Den Haag

 1. Niet te geloven.. gemeente stelt buren aansprakelijk voor vervuiling. Volgens mij heeft de gemeente die taak.. maar ja.. tegenwoordig schuiven overheden en gemeentes haar verantwoordelijkheid gaarne door. Wij zijn verantwoordelijk voor het binnen brengen van geld.. zij alleen nog maar voor het uitgeven. Een suggestie voor de gemeente.. schrap het hele ambtelijke apparaat dat sociale dienst heet helemaal af. Kan niemand de gemeente meer beschuldigen van a-sociaal. Kan Norder weer een paar reisjes meer maken en misschien op onze kosten de IJfeltoren gaan afdalen.
  C. d’Ancona
  http://www.demeningvancor.nl

 2. Wat een zielige vertoning is toch de reactie van de buren van de overleden buurman op het Gagelplein, Valkenbosch, Den Haag. Het lijkt wel niets dan slechts over de dode en totale afwezigheid van enig sociaal gevoel!
  Bovendien maakt men van een dode muis een olifant. Overdreven, hypocriet, laag bij de grond, asociaal! Laat die buren de handen uit de mouwen steken en die woning opruimen.
  Bert R

 3. Er is aan onze zieke buurman meerdere keren aangeboden om hem te helpen met het opruimen van zijn huis, ook nog toen hij al opgenomen was in het ziekenhuis cq verpleeghuis is meerdere keren het aanbod gedaan. Je kan iemand nou eenmaal niet verplichten om z’n huis open te stellen om schoon te laten maken. Wat Dhr Bert betreft ookal willen wij( de buren) de woning in om op te ruimen, we mogen niet dat heet namelijk inbraak. Dus zijn we afhankelijk van de instanties en na 4 maanden vragen en verzoeken aan verschillende afdelingen is er een brief gegaan naar B&W. Deze is opgepakt door de PVV (de andere fracties niet dus!!!) en de gevolgen zijn bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s