Anti-Wilders demonstratie ook in Den Haag

Demonstratie in Den Haag tegen PVV

RTVWEST 26.02.2011 DEN HAAG – Enkele tientallen betogers van de Anti-Fascistische Actie zijn zaterdagmiddag in Den Haag de straat op gegaan om te demonstreren tegen Geert Wilders en de PVV.

Ze demonstreerden onder het motto ‘tegen racisme en voor solidariteit’ en voerden spandoeken mee met de teksten ‘Voor Solidariteit! Tegen uitsluiting!’ en ‘Den Haag tegen Racisme!’. 

Ook in Arnhem en Leeuwarden gingen mensen de straat op. In Leeuwarden waren er tussen de twee- en driehonderd betogers, in Arnhem ging het om ongeveer tweehonderd man. Alle betogingen verliepen rustig.

VK Fotospecial Demonstraties tegen Wilders – 26/02/11

Demonstratie tegen PVV in Den Haag

Den Haag FM 26.02.2011 Geen grote opkomst bij een demonstratie tegen discriminatie en racisme in het Transvaal Wijkpark. Aanleiding was de deelname van de PVV aan de Provinciale Statenverkiezingen. 

Volgens de organisator van de protestmars, de Anti Fascistische Actie (AFA) maakt deze partij zich…Lees meer

Anti-Wildersprotesten in Arnhem, Leeuwarden en Den Haag

VK 26.02.2011  – In Arnhem, Den Haag en Leeuwarden zijn zaterdagmiddag mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen Geert Wilders en zijn partij, …

Anti-Wildersprotesten in drie steden

AD 26.02.2011 ARNHEM – In Arnhem, Den Haag en Leeuwarden zijn zaterdagmiddag mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen Geert Wilders en zijn partij, de PVV, onder het motto ‘tegen racisme en voor solidariteit’. Alle betogingen verliepen rustig.

Protest tegen Wilders

Telegraaf 26.02.2011 In Arnhem, Den Haag en Leeuwarden zijn zaterdagmiddag mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen Geert Wilders en zijn partij, de PVV, onder het motto ‘tegen racisme en voor solidariteit’. Alle betogingen verliepen rustig.

Demonstraties tegen Wilders

Trouw 26.02.2011 Provinciale Statenverkiezingen Mensen in Arnhem, Den Haag en Leeuwarden hebben zaterdagmiddag gedemonstreerd tegen Geert Wilders en zijn partij, de PVV, onder het motto ‘tegen …  

Boe-roepers Wilders de straat op

Spits 26.02.2011 In Arnhem zijn zaterdagmiddag ongeveer tweehonderd mensen de straat opgegaan om de demonstreren tegen ‘Geert Wilders en zijn rechtse kabinet Bruin I’. De actie is op touw gezet door de anti-Wildersgroepering Wilders Sluit Ook Jou Uit..  LEES VERDER…

Anti-Wildersprotest in Arnhem

Parool 26.02.2011 ARNHEM – In Arnhem zijn zaterdagmiddag ongeveer tweehonderd mensen de straat opgegaan om de demonstreren tegen ‘Geert Wilders en zijn rechtse kabinet Bruin I’. De actie is op touw gezet door de anti-Wildersgroepering Wilders Sluit Ook Jou Uit.

Anti-Wildersprotesten in drie steden

Metro 26.02.2011 HEM (ANP) – In Arnhem, Den Haag en Leeuwarden zijn zaterdagmiddag mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen… 

Anti-Wildersprotest in Arnhem

De Pers 26.02.2011 In Arnhem zijn zaterdagmiddag ongeveer tweehonderd mensen de straat opgegaan om de demonstreren tegen ‘Geert Wilders en zijn rechtse kabinet Bruin I’. De actie is op touw gezet door de anti-Wildersgroepering Wilders Sluit Ook Jou Uit.  

Anti-Wildersprotesten in drie steden

Trouw 26.02.2011 In Arnhem, Den Haag en Leeuwarden zijn zaterdagmiddag mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen Geert Wilders en zijn partij, de PVV, onder het motto ‘tegen racisme en voor solidariteit’. Alle betogingen verliepen rustig. 

Anti-Wildersprotesten in drie steden  

NU 26.02.2011 ARNHEM – In Arnhem, Den Haag en Leeuwarden zijn zaterdagmiddag mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen Geert Wilders en zijn partij, de PVV, onder het motto ‘tegen

Anti-Wilders-demonstraties in drie steden

26.02.2011 Honderden mensen hebben zaterdag in Arnhem, Den Haag en Leeuwarden geprotesteerd tegen Geert Wilders en het kabinet-Rutte. De demonstraties in de drie steden verliepen rustig. In Leeuwarden werd een persoon gearresteerd. Dat meldt de politie.

De demonstratie in Arnhem trok volgens de politie 120 mensen. De actie was georganiseerd door de actiegroep ‘Wilders sluit ook jou uit’. Na een bijeenkomst op het Gele Rijdersplein trokken de demonstranten door het centrum.

3 Reacties op “Anti-Wilders demonstratie ook in Den Haag

  1. Pingback: Links en Rechts op de vuist in Den Haag | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  2. Pingback: Links en Rechts flink op de vuist in Den Haag « Debat in de Digitale Hofstad

  3. Pingback: Geert Wilders PVV zit in fase 2 van het fascisme « Debat in de Digitale Hofstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s