SP op campagne provinciale verkiezingen 2 maart 2011

Campagnes Provinciale Staten verkiezingen van start

RTVWEST  05.02.2011  REGIO – Veel partijen in Provinciale Staten trappen vandaag af voor hun campagne voor de statenverkiezingen van 3 maart.

Bij de SP is dat ook letterlijk het geval: De partij begint zaterdagavond in de Haagse Schilderswijk met een voetbalwedstrijd tussen welzijnswerk en kanidaat-Statenleden. Daarmee vraagt de SP aandacht voor de dreigende sluiting van buurthuizen. 

Het CDA zet in het Haagse winkelcentrum aan de Leyweg jonge talenten uit de partij in, om het publiek kennis met hen te laten maken. De PvdA-Zuid-Holland is vrijdagavond al begonnen. Zij hebben de officiële start in het Haagse Korzotheater gehouden.

Den Haag kleurt Rood en Roze van protest

05-02-2011 • Vlak nadat de borden voor de Provinciale Statenverkiezingen in Den Haag geplaatst zijn, heeft de SP ze al opgesierd met verkiezingsposters. De SP is in Den Haag, net als vele andere steden, de eerste die als eerste is gaan plakken. De vele vrijwilligers in Den Haag stonden al een paar weken in de startblokken om hun protest tegen dit kabinet duidelijk te maken. Rutte ziet de verkiezingen van 2 maart voor de Provinciale Staten als een test voor zijn kabinet, de SP wil daar een protest van maken. De strijd voor een beter Nederland is begonnen!

Campagneaftrap Provinciale Statenverkiezingen SP met voetbalwedstrijd in de Schilderswijk

04.02.2011 Op zaterdagavond 5 februari organiseert SP Den Haag een voetbalwedstrijd in de Schilderswijk om aandacht te vragen voor de sluiting van 20 van de 60 buurthuizen in Den Haag. Tegelijk zal deze wedstrijd de aftrap zijn van de Haagse campagne voor de provinciale verkiezingen.
4 februari 2011

Advertenties

2 Reacties op “SP op campagne provinciale verkiezingen 2 maart 2011

  1. Pingback: Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – SP op campagne « Debat in de Digitale Hofstad

  2. Pingback: Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – SP op campagne « Debat in de Digitale Hofstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s