Nieuwjaarsfeest Den Haag 2011

2 januari 2011: Nieuwjaarsreceptie

Kom proosten op het nieuwe jaar!

20.12.2010 Wilt u het nieuwe jaar ook feestelijk inluiden? Dat kan op zondag 2 januari 2011 in het Atrium van het stadhuis. Het stadsbestuur van Den Haag nodigt u van harte uit om gezamenlijk het glas te heffen.

De nieuwjaarsreceptie begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Tijdens de receptie kunt u luisteren naar muziek van (aanstormend) Haags talent. Ook aan een hapje en een drankje wordt gedacht.

Aanmelden

Het stadsbestuur hoopt u te mogen verwelkomen tijdens de feestelijke nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2011. Bent u erbij? Meld u dan even aan via het inschrijfformulier. Aanmelden kan tot en met 28 december 2010.

De gemeente Den Haag wenst iedereen alvast een voorspoedig en gezond 2011 toe.

Vuurwerk. Fotograaf: Frank van Hevel-flickr

Zie ook: Nieuwjaarsfeest 2010  Den Haag – Atrium Stadhuis

De Nieuwjaarsduik 2010 in Scheveningen ging door !!

Bij te koud weer geen Nieuwjaarsduik 2010 in Scheveningen

5 Reacties op “Nieuwjaarsfeest Den Haag 2011

 1. Ik kreeg gisteren een schrijven van de gemeente met bezuinigingen op ouderen en (chronisch) zieken en , ooievaarspas. Bijzondere bijstand is gewoon vervallen enz. enz. Ook vernam ik van het SVB dat waarschijnlijk mijn AOW uitkering werd gekort met 8 %.
  Maar op overbodige uitgaven, zoals het nieuwjaarsfeestje van gemeente Den Haag, wordt niet gekort. Over de enorme kosten van de kerststal in het Atrium, buiten het leed dat de dieren wordt aangedaan en de gemeente lak heeft aan dierenwelzijn-regeltjes, wordt evenmin gesproken.
  Zoals gewoonlijk worden de laagste inkomens getroffen door de zogenaamde bezuinigingen. Tegelijkertijd worden er absurde subsidies verstrekt, wel tot € 11.500.- voor degenen die in staat zijn om een nieuwe auto te kopen. Overigens… bedenk even objectief.. waar subsidies terecht komen. Zoals bv zonnepanelen. Die worden altijd verstrekt aan mensen/bedrijven die het niet nodig hebben en gestimuleerd dienen te worden om die uitgaven te doen.. die ze dus niet uit eigen beweging doen.
  Maar ja.. financiële prioriteiten leggen gebeurt dus door mensen die zelf.. van alle maatregelen die genomen worden.. geen enkele last hebben.
  C. d’Ancona

 2. Mevrouw d ‘ Ancona heeft volkomen gelijk.
  Subsidies van Party’s , auto’s ,zonnepanelen e.d luxe zijn alleen
  bestemd voor mensen met geld , dat gaat ten koste van de armsten
  b.v. het verhogen van eigen bijdrage, medicijnen die niet meer vergoed worden e.d.
  Nog niet te spreken over mensen waar geen geld voor is om te douchen in verzorgingstehuizen. Wanner gaan we nou bezuinigen waar bezuinigd kan worden ???

  Mevr.R.Durczak

  • Geachte Mevrouw R. Durczak.
   Hartelijk dank voor uw reactie op mijn mening inzake bezuinigingen.
   U vraagt terecht wanneer er nu eens bezuinigd gaat worden op zaken waarop bezuinigd kan worden. Ik heb daar wel een theorie over. Zelfs een juiste.. denk ik. Het probleem ligt n.l. in het feit dat overheid, zowel rijks- als gemeente beslissingen moeten nemen en de mens in zijn algemeenheid niet op zichzelf wil bezuinigen. Ze nemen dus altijd.. let wel.. altijd bezuinigingsmaatregelen waarvan ze zelf geen last van zullen hebben. Net zoals alleen mensen die grote salarissen verdienen praten over de zogenaamde kredietcrisis op radio en tv en via kranten. De mensen die het niets uitmaakt of benzine nu een dubbeltje goedkoper of duurder is, de mensen die het helemaal niet interessant vinden of ze een eigen risico in de zorg hebben van € 165.- of € 175.-. Ze zijn jong en gezond…. dus het maakt ze niet uit. De moeder van Rutte bv zal straks in een verorgingstehuis met bijbetaling van € 4000.- gestopt worden.. dus waar maalt hij om. Zijn moeder zal niet in de stront zitten. Echt niet. Zoals de parkeerdienst dus parkeerbelasting oplegt in de stad… (gemeente ambtenaren mogen overal parkeren) maar zelf in een woning zitten met eigen garage… misschien wel 2.
   Zo kan ik nog wel 5 A4’tjes vol schrijven.
   Als u meer wilt lezen… kijk op http://www.demeningvancor.nl
   Hartelijk dank voor uw reactie.
   C. d’Ancona.
   cordancona@xs4all.nl

 3. Hoed af voor de PVV die de moed heeft om te protesteren tegen geld
  verschlindende recepties.
  Ook hoed af voor Burgemeester van der Laan van Amsterdam.

 4. Pingback: Haagse nieuwjaarsreceptie 2011 Stadhuis | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s