Sietse Fritsma PVV – Vaak afwezig bij vergaderingen

In Den Haag is fractieleider Sietse Fritsma zelden bij een commissievergaderingen, bewonersbijeenkomsten of het fractievoorzittersoverleg.

“Fritsma heeft geen enkele moeite gedaan om zich te verdiepen in het Haagse”, stelt fractieleider Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij. “Veel andere fractieleden, zoals Richard de Mos en Machiel de Graaf, zijn harde werkers. Maar Fritsma komt nooit naar commissievergaderingen, bewonersbijeenkomsten of het fractievoorzittersoverleg. Hij heeft in de raad vaak het hoogste woord, maar hij blaat maar wat.”

De Haagse Stadspartij en de SP spreken de PVV-voorman hier in de raad ook regelmatig op aan. “Ik ga over vier jaar uitrekenen wat Fritsma verdiend heeft als raadslid en hoeveel spreektijd hij heeft gehad”, meldt SP-fractieleider Ingrid Gyömörei. “Volgens mij heeft hij dan uitstekende zaken gedaan. Het is mij na een half jaar nog volstrekt onduidelijk of hij eigenlijk portefeuilles heeft.”

Sietse Fritsma, fractievoorzitter van de PVV in Den Haag, heeft sinds zijn aantreden in de Haagse gemeenteraad nog geen 90 minuten geploeterd voor zijn geld. Een berekening wees uit dat zijn anderhalf uur bloed, zweet en tranen Fritsma omgerekend meer dan 15.000 euro per uur hebben opgeleverd. 

Kritiek op afwezigheid PVV-fractievoorzitter

RTVWEST 10.12.2010  –  DEN HAAG – Politieke fracties in de Haagse gemeenteraad hebben kritiek op de afwezigheid van PVV-fractievoorzitter Sietse Fritsma bij commissievergaderingen.

Volgens de Haagse Stadspartij, Groenlinks en de SP komt Fritsma ook nooit naar het fractievoorzittersoverleg dat aan de gemeenteraad vooraf gaat. Wel is hij altijd bij gemeenteraadsvergaderingen. 

» Zie ook de West-serie Het Jaar van… Sietse Fritsma

Gerelateerde berichten

PVV’ers schitteren door afwezigheid

AD 10.12.2010 Politieke fracties in Almere en Den Haag hebben steeds meer kritiek op de frequente afwezigheid van de PVV-fractievoorzitters bij belangrijke bestuursvergaderingen.

Kritiek op PVV-leider Den Haag en Almere

Telegraaf 10.12.2010 Politieke fracties in Almere en Den Haag hebben steeds meer kritiek op de afwezigheid van de PVV-fractievoorzitters tijdens belangrijke bestuursvergaderingen.

PVV-Kamerlid doet 15k per uur

Spits 10.12.2010 Als Kamerlid Sietse Fritsma het over zakkenvullen heeft, dan kunnen we hem met recht expert noemen. Fritsma, fractievoorzitter van de PVV in Den Haag, heeft sinds zijn aantreden in de Haagse gemeenteraad nog geen 90 minuten geploeterd voor zijn geld. LEES VERDER…

Kritiek op absentie PVV’ers

De Pers 10.12.2010 Politieke fracties in Almere en Den Haag hebben steeds meer kritiek op de afwezigheid van de PVV-fractievoorzitters tijdens belangrijke bestuursvergaderingen. In Almere is PVV-fractievoorzitter Raymond de Roon vaak afwezig bij de gemeenteraadsvergaderingen. De fractievoorzitter had voor zijn benoeming echter al gezegd dat hij alleen belangrijke vergaderingen zou volgen. De Roon woonde sinds de verkiezingen elf van de 25 raadsvergaderingen bij.

Kritiek afwezigheid PVV-leiders gemeenteraad

Metro 10.12.2010 ALMERE (ANP) – Politieke fracties in Almere en Den Haag hebben steeds meer kritiek op de afwezigheid van de PVV-fractievoorzitters tijdens belangrijke bestuursvergaderingen.

In Almere is PVV-fractievoorzitter Raymond de Roon vaak afwezig bij de gemeenteraadsvergaderingen. De fractievoorzitter had voor zijn benoeming echter al gezegd dat hij alleen belangrijke vergaderingen zou volgen. De Roon woonde sinds de verkiezingen elf van de 25 raadsvergaderingen bij.

3 Reacties op “Sietse Fritsma PVV – Vaak afwezig bij vergaderingen

  1. Pingback: Ook Sietse Fritsma verlaat de Haagse gemeenteraad | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  2. Pingback: Ook Sietse Fritsma PVV verlaat de Haagse gemeenteraad « Debat in de Digitale Hofstad

  3. Pingback: Ook Sietse Fritsma PVV verlaat de Haagse gemeenteraad – deel 2 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s