Weer problemen bij De Uithof

Al eerder was er een grote brand in De Uithof.

En ook vorig jaar stortte door sneeuwval een deel van het dak in van de schaatsbaan. De baan kon toen wekenlang niet worden gebruikt.

Twee maanden geleden kreeg het centrum, waarin ook een skipiste, ook nog te maken met een lekkende koelleiding.

Beide incidenten leidde tot grote financiële problemen en in mei vroeg de directie faillissement aan. In juni maakte het centrum met nieuwe exploitanten een doorstart.

Zie ook:

Uithof weer geopend

Uithof mag blijven

Doorstart ijsbaan De Uithof geblokkeerd

Exploitant Uithof in gelijk gesteld

RTVWEST 06.03.2013 DEN HAAG – De exploitant van de Uithof is door de rechter in het gelijkgesteld in een financieel conflict dat hij had met de eigenaar van het pand. Lees verder

Gerelateerde artikelen

Rechter stelt exploitant de Uithof in het gelijk

Den HaagFM 06.03.2013 De exploitant van de Uithof is door de rechter in het gelijkgesteld in een financieel conflict dat hij had met de eigena…lees meer

Kort geding over financieel conflict De Uithof

RTVWEST 21.02.2013 DEN HAAG – Er komt een kort geding over een financieel conflict bij het schaats- en skicentrum De Uithof in Den Haag. Dat zegt Eugene de la Croix, exploitant van De Uithof. Eerder zei de advocaat van eigenaar Estraede dat de twee partijen er intern proberen uit te komen. Maar nu spreekt de andere partij dat tegen. Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Den HaagFM 21.02.2013 Er is opnieuw een financieel conflict bij het schaats- en skicentrum De Uithof.  Een voor maandag aangekondigd kort geding hierover tussen de eigenaar van het recreatiecentrum en de exploitant lijkt van de baan. “Mijn cliënt en de uitbater komen er waarschijnlijk intern uit”, laat de advocaat van eigenaar Estraede weten. Waar het conflict over gaat, wil hij niet zeggen.

Opnieuw financieel conflict bij De Uithof

RTVWEST 21.02.2013 DEN HAAG – Er is opnieuw sprake van een financieel conflict bij het schaats- en skicentrum De Uithof in Den Haag. Maar een kort geding hierover tussen de eigenaar van het recreatiecentrum en de belangrijkste exploitant lijkt van de … Lees verder

Gerelateerde artikelen:

Geen vergunning De Uithof voor tentconstructie 

RTVWEST 08.12.2010 – DEN HAAG – De Uithof in Den Haag had geen vergunning voor de tentconstructie boven het binnenterrein van de schaatsbaan. Dit zegt een woordvoerder van wethouder Norder.

De overkapping stortte dit weekend in door de vele sneeuwval. Niemand raakte gewond.

Volgens de woordvoerder zal de gemeente waarschijnlijk geen toestemming geven als De Uithof een aanvraag doet voor eenzelfde constructie boven de funring. De Uithof moet dus op zoek naar een andere oplossing.

Eigenaar Hans Bronsgeest van De Uithof zegt niet te weten of er een vergunning is voor de tentcontructie. Wel heeft hij bij de gemeente een aanvraag gedaan voor een vergunning voor een nieuwe overkapping. De tentconstructie staat al zeven jaar.  

Verscherpt toezicht

Norder heeft De Uithof onder verscherpt toezicht gesteld vanwege de vele incidenten van de afgelopen tijd. Zo stortte het dak vorig jaar ook al een keer in en waren er problemen met ammoniakleidingen.

  De Uithof had geen vergunning voor tentconstructie

Gerelateerde berichten

De Uithof blijft open na instorting dak

RTVWEST 06.12.2010 – DEN HAAG – Ondanks het instorten van de overkapping op de 400 meterbaan, kan er nog gewoon geschaatst worden in de Uithof in Den Haag.

Volgens een woordvoerder kunnen er weliswaar minder mensen dan gewoonlijk terecht op de schaatsbaan, maar iedereen is nog gewoon welkom.

Gerelateerde berichten

Overkapping schaatsbaan Uithof stort in

RTVWEST 05.12.2010  –  Op de 400 meter baan van het sportcentrum De Uithof is zaterdagavond een deel van de overkapping van het binnenterrein van de baan ingestort. Niemand raakte gewond.

Het zou gaan om een stuk doek van ongeveer 40 vierkante meter. Mogelijk is de overkapping gescheurd doordat er teveel sneeuw op is komen te liggen. 

Schaatstent ingestort

Telegraaf 05.12.2010  De tent over de funbaan van sportcentrum De Uithof in Den Haag is zaterdagavond ingestort omdat er teveel sneeuw op lag. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Dat meldde een woordvoerder van De Uithof in de nacht van zaterdag op zondag.

Deel overkapping schaatsbaan Uithof stort in

AD 05.12.2010 DEN HAAG – Op de 400 meter schaatsbaan van het sportcentrum De Uithof in Den Haag is zaterdagavond een deel van de overkapping van het binnenterrein van de baan ingestort.

Deel overkapping van schaatsbaan De Uithof ingestort

Haags Allerlei 05.12.2010 Een deel van de overkapping van de overdekte schaatsbaan De Uithof in Den Haag is evenals vorig jaar ingestort In tegenstelling tot eerdere berichten op de P2000 pagina deden zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voor.

Overkapping Haagse schaatsbaan stort in door sneeuw  

NU 05.12.2010 DEN HAAG – De tent over de funbaan van sportcentrum De Uithof in Den Haag is zaterdagavond ingestort omdat er te veel sneeuw op lag. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Deel Haagse schaatsbaan stort in

Spits 05.12.2010 De tent over de funbaan van sportcentrum De Uithof in Den Haag is zaterdagavond ingestort omdat er teveel sneeuw op lag. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. LEES VERDER…

Deel Haagse schaatsbaan dicht door sneeuwval

VK 05.12.2010 DEN HAAG – De tent over de funbaan van sportcentrum De Uithof in Den Haag is zaterdagavond ingestort omdat er teveel sneeuw op lag. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Dat meldde een woordvoerder van De Uithof in de nacht van zaterdag op zondag.  

Overkapping schaatsbaan De Uithof ingestort

Den Haag FM 04.12.2010 De 400 meter schaatsbaan van De Uithof in Den Haag is ontruimd. Een deel van het zeil waarmee de baan is overkapt is naar beneden gekomen. Waarschijnlijk is het zeil bezweken onder het gewicht van de sneeuw.  

Deel overkapping Haagse schaatsbaan stort in

VK 04.12.2010 DEN HAAG – Op de 400 meter schaatsbaan van het sportcentrum De Uithof in Den Haag is zaterdagavond een deel van de overkapping van het binnenterrein van de baan ingestort. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Dat meldde een woordvoerster van de brandweer.

3 Reacties op “Weer problemen bij De Uithof

  1. Pingback: Den Haag bezuinigd terwijl de Haagse PVV voor Sinterklaas wil spelen. | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  2. Pingback: Tien jaar na de brand in De Uithof | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  3. Pingback: Wederom problemen bij De Uithof | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s