Panoramaterras Strijkijzer nog niet open

Panoramaterras op Strijkijzer nog niet open

RTVWEST 29.11.2010  –  DEN HAAG – De opening van het Panoramaterras op de 42e verdieping van woontoren Het Strijkijzer in Den Haag is nog altijd onzeker.

Het bedrijf Tower Leisure probeert al drie jaar lang om op de bovenste drie verdiepingen een restaurant en vergaderruimtes in te richten, maar de onderneming heeft moeite om de financiën rond te krijgen. Dit komt onder andere door de hoogte van de locatie waardoor kosten hoger uitvallen. 

Tower Leisure wil nu voor het eind van dit jaar weten of de eigenaar van Het Strijkijzer, woningcorporatie Vestia Den Haag Zuid-Oost, financieel wil bijdragen, anders stopt het bedrijf met het project. 

De bovenste verdieping van de woontoren bij station Hollands Spoor staat leeg sinds de oplevering.

Zie ook: Haags Strijkijzer fluitje van een cent ?

3 Reacties op “Panoramaterras Strijkijzer nog niet open

  1. Schandalig.. dat huuropbrengsten worden gespendeerd aan dergelijke projecten.. duizenden huurders liggen jarenlang krom omdat ze elk jaar worden geconfronteerd met onheuse huurverhogingen en de opbrengsten worden geïnvesteerd in commerciële doeleinden. Zo worden overal nog goede huurwoningen gesloopt om er koopwoningen voor in de plaats te zetten en de huurders te confronteren met een verdubbeling van de huursom. Grote bedrijven, banken en verzekeringsmaatschappijen en multinationals moeten worden verplicht te vermelden waarin ze allemaal hebben geïnvesteerd. Zodat de consumenten eindelijk eens te weten komen wie uiteindelijk de grote jongens zijn en de dienst uitmaken.
    Het wordt weer hoogtijd om de woningcoöperaties onder te brengen bij de gemeentes en de privatisering op te heffen. Het geld is uiteindelijk van de huurders. Het smoesje dat de winsten weer ten goede komen aan de huurders is leuk bedacht meer snijdt geen hout.
    C. d’Ancona

  2. Pingback: De nieuwe ‘Haagsche toren’ | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

  3. Pingback: Haags Strijkijzer hoort bij de mooiste torens | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s