Demonstratie ‘Platform Rekening Retour 23.10.2010 Koekamp Den Haag

Demonstratie ‘Platform Rekening Retour 23.10.2010 Koekamp Den Haag

Platform Rekening Retour organiseerde de manifestatie om te protesteren tegen de voorgenomen Bezuinigingen van het kabinet-Rutte 1 . ”De samenleving moet niet opdraaien voor de gevolgen van de crisis. Laat de mensen betalen die de afgelopen jaren hebben geprofiteerd van de graaicultuur” aldus een woordvoerder van het platform zaterdag.

 

Demonstratie tegen kabinet-Rutte in Den Haag 

AD 23.10.2010 Zo’n 300 mensen zijn zaterdagmiddag bij elkaar gekomen op de Koekamp in Den Haag om te demonstreren tegen het nieuwe kabinet. Dat heeft de politie gemeld.

Platform Rekening Retour organiseerde de manifestatie om te protesteren tegen de voorgenomen bezuinigingen van het kabinet-Rutte. ”De samenleving moet niet opdraaien voor de gevolgen van de crisis. Laat de mensen betalen die de afgelopen jaren hebben geprofiteerd van de graaicultuur” aldus een woordvoerder van het platform zaterdag. 

Demonstratie tegen kabinet

Telegraaf 23.10.2010 Zo’n 300 mensen zijn zaterdagmiddag bij elkaar gekomen op de Koekamp in Den Haag om te demonstreren tegen het nieuwe kabinet. Dat heeft de politie gemeld.

Demonstratie tegen kabinet-Rutte in Den Haag

VK 23.10.2010 Platform Rekening Retour organiseerde de manifestatie om te protesteren tegen de voorgenomen bezuinigingen van het kabinet-Rutte. ‘De samenleving moet niet opdraaien voor de gevolgen van de crisis. Laat de mensen betalen die de afgelopen jaren hebben geprofiteerd van de graaicultuur’, zei een woordvoerder van het platform zaterdag. 

Demonstratie tegen kabinet-Rutte in Den Haag

Parool 23.10.2010 Zo’n 300 mensen zijn zaterdagmiddag bij elkaar gekomen op de Koekamp in Den Haag om te demonstreren tegen het nieuwe kabinet. Dat heeft de politie gemeld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s