Oranjeteam dinsdag op bezoek bij koningin Beatrix en premier Balkenende in Catshuis

Hoog bezoek bij koningin Beatrix en premier Balkenende in Catshuis.

Finale WK 2010  –  Holland – Spanje 0-1

  

Voetballers naar koningin  

WK-finale van minuut tot minuut

Foto´s Nederland – Spanje

Bekijk alle sportwereld

Oranje op Paleis Noordeinde – Bekijk meer foto’s

Oranje heeft Den Haag weer verlaten

RTVWEST 13.07.2010  –  DEN HAAG – Het Nederlands elftal heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan koningin Beatrix op het Paleis Noordeinde in Den Haag.

Op het bordes van het paleis werden foto’s van de hele groep gemaakt. De spelers kwamen kort na het middaguur aan. Er stonden enkele honderden Oranjefans hun helden op te wachten. 

Eerder ontving premier Balkenende de spelers van het Nederlandse elftal in het Catshuis in Den Haag. Net als minister Klink heeft  hij de Oranjespelers daar toespreken. Bondscoach Van Marwijk en aanvoerder Van Bronckhorst werden daarbij geridderd.

Helikopter Amsterdam

Na het bezoek aan de koningin vloog het gezelschap vanaf de Waalsdorpervlakte met een helikopter van de luchtmacht naar het marinecomplex in Amsterdam. Daar begint rond 14.45 uur een rondvaart. Naar verwachting begint tegen 17.00 uur de huldiging op het Amsterdamse Museumplein.

» West Kleurt Oranje

Oranje in het zonnetje gezet

 

De scène op het bordes
De drukte bij de huldiging valt mee

 

Het publiek staat klaar bij het Catshuis

Gerelateerde berichten

Nederlands elftal dinsdag naar koningin

RTVWEST 11.07.2010  –  DEN HAAG – Het Nederlands elftal gaat dinsdag op bezoek bij de koningin en premier Balkenende. Het bezoek aan Den Haag begint ’s ochtends op het Catshuis, waar Balkenende een toespraak zal houden.

Ook minister Klink spreekt de voetballers toe. Daarna vertrekt het elftal naar Paleis Noordeinde. De voetballers, de trainers en de staf hebben daar vanaf half 1 een ontmoeting met de koningin.

Oranje op bezoek bij Balkenende en koningin

AD 11.07.2010 DEN HAAG – Koningin Beatrix en demissionair minister-president Jan Peter Balkenende (CDA) ontvangen dinsdag het Nederlands elftal. Ook al verliest Oranje zondagavond van Spanje, dan nog gaan de ontmoetingen door.

Den Haag maakt zich op voor WK-finale

RTVWEST 11.07.2010  –  DEN HAAG – Den Haag maakt zich op voor het WK-duel Nederland-Spanje. Op het Plein staan bij verschillende cafés tv-schermen opgesteld om de wedstrijd te volgen.

Op het strand van Scheveningen worden Oranjefans getrakteerd op een vuurwerkshow. Vervoerder HTM stopt een half uur na de aftrap al met de dienstregeling voor de tramlijnen 16 en 17. 

Ook buslijn 18 rijdt dan niet meer. Angst is er voor ongeregeldheden op het Jonckbloetplein het Laakkwartier zoals bij eerdere wedstrijden het geval was. 

De politie heeft extra maatregelen genomen om problemen in die Haagse wijk te voorkomen. Zo zijn er al enkele raddraaiers opgepakt die pas na de wedstrijd weer vrij worden gelaten.

Een Reactie op “Oranjeteam dinsdag op bezoek bij koningin Beatrix en premier Balkenende in Catshuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s