Bowlingcentrum De Hofstede te Rijswijk afgebrand

Ook droef nieuws voor de vele Hagenaars die nogal eens een balletje gooide in De Hofstede.

Brandweer redt monumentale boerderij 

Regio 15 05 februari 2011 Rijswijk – Aan het eind van de ochtend werd de brandweer gestuurd naar het terrein van het oude bowlingcentrum ‘Hofstede’ aan het Julialaantje. Lees meer…

Oorzaak brand bowlingcomplex nog niet bekend

RTVWEST 09.07.2010  –  RIJSWIJK – De oorzaak van de brand in bowlingcentrum en saunacomplex De Hofstede in Rijswijk is nog niet bekend. Dat meldde de politie vrijdag.

Zondagnacht brak er brand uit die een groot deel van het complex verwoeste. Het pand aan het Julialaantje in Rijswijk staat inmiddels op instorten, wat onderzoek naar de oorzaak bemoeilijkt. 

Bij de brand vielen geen gewonden.

Gerelateerde berichten

Bekijk meer foto’s

Bowlingcentrum De Hofstede afgebrand

RTVWEST  05.07.2010  –  RIJSWIJK – In Rijswijk is maandagochtend bowlingcentrum en saunacomplex De Hofstede afgebrand. Het vuur brak even voor drie uur ’s nachts uit in het pand aan het Julialaantje. Om 6.15 uur werd het sein brandmeester gegeven.

De brandweer heeft weten te voorkomen dat het vuur oversloeg naar een nabijgelegen verzorgingshuis. De hitte was overweldigend. 

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Het bowlingcentrum is volgens de brandweer niet meer te redden. Er is een brandlucht te ruiken in onder meer Den Haag, Leidschenveen en Zoetermeer.

Eigenaar in tranen

Eigenaar John Struyk was in tranen. ‘We begonnen eindelijk winst te maken en dan krijg je dit. Ik heb mijn eigen huis staan als onderpand voor De Hofstede, ik hoop dat ik mijn huis niet wordt uitgezet.’ 
Bekijk op de kaart

De eigenaar van De Hofstede

 

Beelden van de brand
De brand bij De Hofstede op een rij

 

De eigenaar is totaal aangeslagen

Brand Hofstede Rijswijk – Video

Brand bowlingcentrum de hofstede rijswijk foto’s

Zeer grote brand bowlingcentrum Hofstede foto’s

Zeer grote brand verwoest bowlingcentrum “De Hofstede”Julialaantje Rijswijk 05.07.2010

Bowlinghal en sauna door brand verwoest 05.07.2010

Brand verwoest Bowlingcentrum De Hofstede te Rijswijk

Brand verwoest bowlingcentrum Rijswijk 05.07.2010

Brand legt bowlingcentrum in as

Telegraaf 05.07.2010 RIJSWIJK –  Een brand heeft in de nacht van zondag op maandag in het Zuid-Hollandse Rijswijk een bowlingcentrum en een sauna in de as gelegd. Niemand raakte gewond.  

Zeer grote brand bowlingcentrum Hofstede (HD video)

 

Bowling de Hofstede the day after
maandag 05 juli 2010 02:52
Rijswijk – Vanmorgen vroeg heeft er een zeer grote brand in bowlingcentrum Hofstede aan het Julialaantje gewoed. Het gehele pand is uitgebrand en kan als verloren worden beschouwd. In het pand was ook een sauna gevestigd.De brand werd even voor 3 uur vannacht gemeld als een buitenbrand op de Hasebroekstraat in Den Haag, maar al snel bleek dat het bowlingcentrum in brand stond. De brandweer heeft binnen 20 minuten opgeschaald naar “zeer grote brand” om snel extra personeel en materieel ter plaatse te krijgen. De brandweer heeft onder andere 4 hoogwerkers ingezet om het vuur vanaf meerdere kanten te bestrijden.

 

Brand treft bowlingcentrum Rijswijk  

AD 05.07.2010 RIJSWIJK – Een bowlingcentrum aan het Julialaantje in Rijswijk (Zuid-Holland) is maandagochtend vroeg in de as gelegd door een grote brand. In het verwoeste gebouw bevond zich ook een sauna, meldde de brandweer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s