Goed weer tijdens Royal Beach Concert

Royal Beach Concert goed verlopen

RTVWEST 06.06.2010 –  DEN HAAG – Het Royal Beach Concert op Scheveningen heeft 45.000 bezoekers getrokken. Dat bevestigt de organisatie. Volgens de politie is het muziekevenement goed verlopen.

Vijf mensen zijn opgepakt omdat ze illegaal kaartjes aan het verkopen waren. Het concert op het Scheveningse strand begon zaterdagmiddag om 12 uur en duurde tot 9 uur zaterdagavond. 

De bezoekers konden luisteren en kijken naar optredens van Bon Jovi, Di-rect en Kane.

Jon Bon Jovi tijdens het Royal Beach Concert. FOTO ANP

Jon Bon Jovi tijdens het Royal Beach Concert. FOTO ANP

 Weergoden zijn Royal Beach Concert goedgezind

AD 05.06.2010  SCHEVENINGEN – De bezoekers van het Royal Beach Concert in Scheveningen hebben het goed getroffen met het weer. Bezoekers lopen rond in strandkleding, genieten van de optredens en nemen spontaan een duik in de zee.

De organisatie was voorbereid op slechte weersomstandigheden. In geval van regen lagen er poncho’s klaar en konden mensen schuilen in strandtenten. Dat scenario bleef achterwege.
 
De organisatie hoopte op tussen de zeventigduizend en honderdduizend bezoekers. De veiligheidsplannen waren echter niet in orde, waarop in overleg met de gemeente werd besloten het aantal bezoekers terug te brengen naar vijftigduizend.
 
Het is de eerste editie van het Royal Beach Concert. Tijdens het eendaagse festival treden onder anderen Di-rect, Kane en Bon Jovi op. (Novum)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s