Pizzamaffia in Den Haag

Pizzamaffia wordt opgenomen in Den Haag | woensdag 07 april 2010

DHFM  Den Haag wordt het decor van de nieuwe Nederlandse film Pizzamaffia van Tim Oliehoek. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Khalid Boudou. Eerder werden in Den Haag ook al ‘Tirza’ en ‘Sonny Boy’ opgenomen….Lees meer   

Den Haag dit voorjaar decor voor film Pizzamaffia

RTVWEST  woensdag 7 april 2010 –  DEN HAAG – Den Haag vormt dit voorjaar het decor van de film Pizzamaffia van Tim Oliehoek.

Pizzamaffia vertelt het verhaal van Ibrahim en zijn neef Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de twee snelste koeriers van pizzeria Novara. Als de vader van Haas na een conflict over geld een eigen pizzeria begint tegenover die van de vader van Bram, komen de twee neven lijnrecht tegenover elkaar te staan. 

De acteurs Mamoun Elyounoussi (Het paard van Sinterklaas) en Iliass Ojja (Shouf shouf habibi) zullen de pizzakoeriers gaan spelen.

Actief Filmbeleid

De gemeente voert sinds begin dit jaar een actief filmbeleid. Zo werd er een filmcommissioner aangesteld en werden subsidies ter beschikking gesteld voor filmproducties die de stad ‘een economische of promotionele impuls geven’. Momenteel voert de gemeente onderhandelingen met de makers van de romantische tragikomedie ‘Alle tijd’, het regiedebuut van castingdirector Job Gosschalk. 

PizzaMaffia is als het goed is vanaf 17 februari 2011 in de bioscopen te zien.

Gerelateerde berichten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s