Van Takkenbossen en de bereikbaarheid van de Scheveningse noodboulevard

Vragen over bereikbaarheid van noodboulevard

RTVWEST  06.04.2010  –  DEN HAAG – Raadsleden van D66 en de Politieke Partij Scheveningen (PPS) hebben vragen gesteld over de bereikbaarheid van de Scheveningse noodboulevard voor hulpdiensten.

Ze vragen zich af of er bij de aanleg rekening mee is gehouden dat er hulpdiensten door moeten kunnen. De noodboulevard is een tijdelijke oplossing, zodat strandtenten tijdens de werkzaamheden aan de boulevard bereikbaar blijven. ‘Maar die tijdelijkheid betekent niet dat de strandtenten minder veilig hoeven te zijn voor hun bezoekers’, zegt D66. 

Strandtenthouders in Scheveningen zijn niet blij met de herinrichting van de boulevard en het eenrichtingsverkeer dat is ingesteld. De restaurants aan de kust zeggen mede hierdoor dit weekend minder bezoekers te hebben gehad.

D66 stelt vragen over bereikbaarheid noodboulevard
‘Ze moeten improviseren, dus wat wil je dan?’

Takkenbossen moeten stuifzand tegengaan

RTVWEST 06.04.2010  – DEN HAAG – Op het bouwterrein bij de boulevard van Scheveningen gaat de gemeente takkenbossen plaatsen. Deze moeten het stuifzand tegengaan.

De takken worden in de zandhopen gestoken die zijn ontstaan door graafwerkzaamheden tijdens de herinrichting van de boulevard. De aanleiding voor dit alternatieve helmgras is volgens de Vereniging van Strandtentexploitanten de flinke wind van vorige week donderdag.

Die zorgde ervoor dat een aantal strandtenten door zand werden overspoeld. De herinrichting van de boulevard gaat drie jaar duren.

‘Takken zijn niet bedoeld om topless dames te beschermen’
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s