Betaald parkeren in de Haagse Bomenbuurt

Betaald parkeren in Haagse Bomenbuurt

RTVWEST 06.04.2010  –  DEN HAAG – In de Haagse Bomenbuurt moet vanaf 1 juli betaald worden om te parkeren. De nieuwe parkeerregeling moet parkeeroverlast in de buurt tegengaan en meer parkeerruimte creëren voor bewoners.

De Bomenbuurt grenst aan meerdere buurten waar al betaald parkeren geldt. De buurt heeft hierdoor veel last van automobilisten die toch gratis willen parkeren en hun auto een stukje verder neerzetten. 

Het betaald parkeren gaat gelden van zes uur ’s avonds tot middernacht. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen.

Advertenties

2 Reacties op “Betaald parkeren in de Haagse Bomenbuurt

 1. ja en de uitslag van de enquete isg eheim dat is vreemd he? De hoerentent krijgt natuurlijk 10 vergunningen de garagebedrijvenook en het probleem wordt ne zo min als in de fahrenheistraat opgelost maar het kost je weer kapitalen en een verjaardag vieren kun je wel vergeten
  voer het toch gewoon in de hele stad in en ook overal hetzelfde tarief graag! oja en kijk ook even of de kentekens van buielandse auto’s wel geregistreerd zijn. Want hoe kan het dat jemaar een half jaar met buitenlands keteken kunt rondrijden maar daar wel een bewonersvergunning voor een jaar op plakken?? lekker wij wegenbelasting betalen en ook parkeergeld!!

 2. Wat was het toch anders vroeger.!!!
  Ik ben geboren in de Beukstraat 12 (het smalle portiek) Op de kruising Beukstr.-Elsstraat Konden wij heerlijk voetballen met 10 tot 20 jongens.
  Auto voor het coal (portiek) even vragen om de auto iets verder te zetten !!!!!
  Alleen als Dopheide ?? belde dan kwam de politie op de fiets of per jeep.
  Maar tennisballen genoeg dus doorgaan!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s