‘De Oud Hagenaar’ inmiddels het 2e levensjaar in

De oud Hagenaar

De speciale krant voor 50-plussers zal flink wat Hagenaars aanspreken.

“Het succes van De Oud-Hagenaar stoelt eerst en vooral op de mooie verhalen over vroeger van gewone mensen en hele en halve professionals, op historisch en ander vlak; de persoonlijke ‘oproepjes’ en last but not least de foto’s en illustraties van vroeger. Unieke content, zoals dat heet, die er voor zorgt dat de krant intensief wordt gelezen; langer en beter dan een gemiddeld ander gratis blad.

Precies dat is de kern van de extra waarde om erin te adverteren en je erop te abonneren. Onze lezers zijn echte lezers, de krant biedt ze iets anders dan een bodempje voor de kattenbak.”, aldus hoofdredacteur Hoynck.

Een bekende naam is de initiatiefnemer tot het uitgeven van de krant De Oud Hagenaar. Mr. Constant V. Martini was lang geleden als Haagse wethouder een van de bekende gezichten van de PvdA. Ook was hij indertijd de oprichter van de Haagse Wetwinkels. Recentelijk was hij zelfs nog voorzitter van de Haagse PvdA-afdeling. Contact: martini@deoud-hagenaar.nl

De krant gaat alweer zijn 2e levensjaar in via een 2-wekelijkse oplage van ruim 50.000 exemplaren. De krant gaat niet huis-aan-huis maar is op te halen via vaste verspreidingspunten in de stad en regio.  

Net zoals de wijkkrant is ook De Oud-Hagenaar geheel GRATIS.

Verhalen.

Voor de schrijvers onder u is er ook de mogelijkheid een stukje kopy in te leveren voor publicatie in de krant. U kiest als onderwerp een stukje Den Haag uit uw grijze verleden.   Den Haag begint uiteraard in uw wijk. Ook lokale herinneringen zijn zeker de moeite waard.

Stuur uw verhalen naar: redactie@deoud-hagenaar.nl

Oproepjes.

U denkt de laatste tijd vaak aan uw buurman die jaren geleden vertrok naar elders. U heeft zijn adres niet maar wil graag weer in contact komen met hem. Ook kunt u in de krant uw oproepjes laten plaatsen.

Stuur ze naar: oproepjes@deoud-hagenaar.nl

Reacties.

Wilt u reageren op een artikel in de krant ?

Stuur uw reactie naar: lezersreacties@deoud-hagenaar.nl

Abonnementen:

abonnementen@deoud-hagenaar.nl

Algemene informatie:

info@deoud-hagenaar.nl

www.deoud-hagenaar.nl

De Oud Hagenaar

Uitgeverij First Royal Telecom BV

Postbus 26046

2502 GA Den Haag

T. 0704275097

Advertenties

6 Reacties op “‘De Oud Hagenaar’ inmiddels het 2e levensjaar in

 1. gezellig nieuws van den haag van vroeger

 2. Dank zei de oud hagenaar hebben wij velen vrienden gevonden. Ik peersoonlijk was blij om mijn oude dienst kameraad te vinden die ik voor het laatst gezien heb in 1954. Nu hebben we contact met elkaar. Zelfs onze vrouwen die elkaar maar net kunnen mailen elkaar En dan te weten dat wij in Canada wonen voor 42 jaar. onze krant is de oud HAGENAAR, ondanks we peenbuikers waren(Loosduiners) Onze family zijn al de oud hagenaar lezers die ons mailen. Er zijn er bij die we niet eens kunnen, maar zowel hun als wij vinden het leuk om op de hoogte gehouden te worden als het tot de haag komt , want ach ja we gingen altijd een stadje pikken zo als we dat noemde. Het is eens door ons gezegd dat de uo hagenaar een wonder krant is, want we zwerven aardig wat rond via de PC door straten en wijken die wij niet wisten, want wij zitten hier in Canada sinds 1970. Hopende dat er nog velen jaren mogen volgen voor de OUD-HAGENAAR.
  Truus en Piet Bronsteijn

 3. keep going with the old hagenaar

 4. Goedenavond
  Na al een hele lange tijd uit Den Haag te zijn,zou ik me heel graag op uw blad willen abboneren.En misschien nog bekenden tegen te komen.Marinus(Rien) Tap 03- 08- 1936

 5. Rien,
  Meld je aan via emailadres; redactie@deoud-hagenaar.nl

  webredactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s