Kies naam tramdoorsteek Schedeldoekshaven-Turfmarkt CS

Bewoners kiezen nieuwe straatnaam

27.01.2010 Direct omwonenden van het Wijnhavenkwartier ontvangen een stemkaart in de bus, waarop zij hun voorkeur kunnen aankruisen en motiveren. De kaart kan zonder portokosten worden ingezonden.

Overige geïnteresseerden kunnen via de website  www.wijnhavenkwartier.nl hun voorkeur en argumentatie doormailen.Meedoen kan tot 1 maart 2010. De inzender die de keuze voor de winnende straatnaam het best of mooist weet te onderbouwen wint een VIP-arrangement voor 2 personen in het Wijnhavenkwartier.

Hagenaars kiezen naam tramdoorsteek

RTVWEST 26.01.2010  –  DEN HAAG – Bewoners van Den Haag mogen kiezen welke naam ze het beste vinden voor de tramdoorsteek tussen Schedeldoekshaven en de Turfmarkt, vlakbij station Den Haag Centraal.

Hagenaars kunnen kiezen uit drie namen die stammen uit de geschiedenis van het Wijnhavenkwartier: Turfgracht, Houtmarkt of Lage Zand. De optie met de meeste stemmen wordt de nieuwe straatnaam.

Direct omwonenden van het Wijnhavenkwartier ontvangen een stemkaart in de bus. Hierop kunnen zij hun voorkeur aankruisen en desgewenst motiveren.

Advertenties

Een Reactie op “Kies naam tramdoorsteek Schedeldoekshaven-Turfmarkt CS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s