Haagse politiek weer Sexy ??

Penelope Marchena is het pronkstuk op de kieslijst van Den Haag Trots op Nederland de Haagse ToNL.  

Tussen de vele grijze heren die zich verkiesbaar stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in de Hofstad is de donkere schoonheid met haar lange benen een opvallende verschijning.

Met Marieke Bolle van de PvdA zijn we wel wat  gewend toch ?  Echter deze ‘Chick’ is toch wel even ander koek !!!!!!!!!!

TONL Den Haag TONL Den Haag

Na al die saaie  jaren hoop ik dadelijk de goede knop te vinden !!!!

Vorige week controleerde HP/De Tijd eindredacteur Niek Stolker de website van ToNL Den Haag op spelfouten en besloot de beweging van Rita Verdonk zijn diensten als eindredacteur aan te bieden.

Vooral Marchena kon die goed gebruiken.’Rita Verdonk betekend voor mij een rechtvaardig beleid,’ schreef ze op haar profiel. ‘Met hetzefde gevoel voor normen en warden en trots op eigen land als wijlen Pim fortuyn deed. (…) Zonder stoffige bamkzitters.

Webmaster en nummer 7 op de lijst Henk van Schepen reageerde sportief op de ‘gratis eindredactie’ van Stolker en corrigeerde de ergste fouten.

En omdat hij toch bezig was, verving hij meteen even de foto van Marchena.

Die eerste foto is enkele tientallen minuten na de plaatsing van dit artikel vervangen voor een minder uitdagende.Die foto viel wel meteen in de smaak op het web.

De Nederlandse babe watchers van mokkels.nl waren zelfs dolenthousiast. ‘Spellen kan ze niet, maar Penelope Marchena is sexy as hell!’Marchena was eerder fractiemedewerker van Groep Van der Velden (voorheen LPF) in Den Haag.

Penelope: ‘Ik kan wel spellen’

Telegraaf 20.01.2010 Penelope Marchena wil graag nog even vermelden dat ze wel degelijk kan spellen. Het is volgens haar de webmaster die een cursus fatsoenlijk schrijven zou moeten volgen. 

Sexy TON-kandidate duikt onder

VK 20.01.2010  Kandidaatsraadslid Penelope Marchena van Trots op Nederland (TON) Den Haag, die zich op de partijwebsite in een..

TON doet kort rokje in de ban

RTVWest 20.01.2010  –  DEN HAAG – De foto van de nummer 19 op de kandidatenlijst van Trots op Nederland (TON) in Den Haag is vervangen. Op de website van TON stond een foto van Penelope Marchena met een korte rok en blote benen. meer

Gerelateerde berichten

 

‘Verleidelijke’ TON-kandidate duikt onder 

Parool 20.01.2010 DEN HAAG – Een kandidaatsraadslid van Trots op Nederland (TON) Den Haag, dat zich op de partijwebsite in een kort minirokje profileerde op een foto, is woensdag ondergedoken. De 34-jarige Penelope Marchena heeft daartoe volgens een woordvoerder …

‘Verleidelijke’ TON-kandidate duikt onder  

Telegraaf 20.01.2010 Een kandidaatsraadslid van Trots op Nederland, dat zich op de partijwebsite in een minirokje profileerde op een foto, is ondergedoken, nadat zij was overspoeld met „een onwaarschijnlijk aantal” reacties. 

Sexy offensief lijst Verdonk in Den Haag

AD 19.01.2010 Rita Verdonk zet zwaar geschut in bij de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag: Penelope Marchena, een donkere schoonheid met zeer lange benen. De Antilliaanse, eerder werkzaam voor de LPF, is vol ambities.

Verdonk start sexy offensief in Den Haag

VK 19.01.2010  Trots op Nederland Den Haag heeft in een politiek charme-offensief een sexy foto van algemene beleidszaken-specialiste…

Rita Verdonk probeert het met seksbom

Telegraaf 19.01.2010  Penelope Marchena is het pronkstuk op de kieslijst van Trots op Nederland in Den Haag. Tussen de vele grijze heren die zich verkiesbaar stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in de Hofstad is de donkere schoonheid met haar lange benen een opvallende verschijning.  

Rita Verdonk zet seksbom in

19.01.2010  Trots op Nederland (TON) Den Haag heeft in een politiek charme-offensief een sexy foto van algemene beleidszaken-specialiste Penelope Marchena op zijn website gezet. En de ergste spelfouten weggehaald. De foto is enkele tientallen minuten na de plaatsing van dit artikel vervangen voor een minder uitdagende.  Bron: Volkskrant.nl

Bloggs: 

Deel II van Trots op Nederland(s) & ‘bamkzitters

Q’s kijk op het Nieuws

Penelope Marchena is een leugenaar

Lucaswashier

Trots Op Nederland(s) & ‘bamkzitters

Q’s kijk op het Nieuws

Rita Verdonk zet seksbom op kieslijst van Den Haag  

Sargasso

Rita Verdonk krijgt hulp van Bonairiaanse Penelope Marchena

Bonaire: vakantie, emigreren, wonen & werken

Verdonk probeert het met ’seksbom’

Kontabai.NL

Stem TON! Stem Penelope!

Kwartoverrosé

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s