Hagesteyn Waldeck Pyrmontkade zwaar verwaarloosd

Staedion erkent verwaarlozing serviceflat Hagesteyn

RTVWEST 15.01.2010  –  DEN HAAG – Woningcorporatie Staedion gaat ingrijpen bij serviceflat Hagesteyn. De flat voor ouderen aan de Waldeck Pyrmontkade in Den Haag heeft te kampen met verwaarlozing en leegstand.

Staedion heeft het beheer van de flat uitbesteed aan de Stichting Dienstverlening Serviceflats, maar erkent dat dit niet goed gaat. 

Volgende week is er overleg om het achterstalig onderhoud aan te pakken. Ook laat Staedion weten op zeer korte termijn met bewoners van de serviceflat te gaan praten.

Gerelateerde berichten

Bewoners: Serviceflat Hagesteyn verwaarloosd

RTVWEST 15.01.2010  –  DEN HAAG – Woningcorporatie Staedion verwaarloost Hagesteyn, een serviceflat voor ouderen aan de Waldeck Pyrmontkade in Den Haag. Dat zeggen enkele bewoners.

De verwarming in de appartementen is stuk en daardoor worden sommige appartementen niet warmer dan 18ôgraden. Ook de brandveiligheid zou niet aan de eisen voldoen. Ondertussen is nog maar een kwart van de 65 woningen in Hagesteyn bezet.

Staedion lijkt er niets aan te doen om de flat weer vol te krijgen. De corporatie zegt het onderhoud te hebben uitbesteed aan een ander bedrijf. Dit bedrijf wil niet reageren. De Haagse Stadspartij heeft vragen gesteld aan burgemeester en wethouders over de kwestie.

Advertenties

Een Reactie op “Hagesteyn Waldeck Pyrmontkade zwaar verwaarloosd

  1. Mijn moeder woont al 14 jaar in Hagesteyn en sinds Staedion eigenaar is geworden gaat het alleen maar achteruit. Het is een serviceflat maar wat er aan service wordt geboden in minimaal. De huur bedraagt voor een tweekamer appartement ruim €1000.-. Inclusief verwarming. De service bestaat tegenwoordig uit 1 mederwerkster. Er schijnt ook af en toe een klusjesman te komen. Voorheen woonde er een directrice in huis op wie een beroep kon worden gedaan, tegenwoordig moeten de bewoners alles zelf maar regelen. Daarvoor hebben ze niet gekozen toen ze in Hagesteyn kwamen wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s