Soepbus Kesslerstichting in vlammen op

Hoewel het elders in Transvaalwijk rustig bleef, moest de Soepbus van de Kesslerstichting, geparkeerd aan de De Lareyweg,  het ontgelden.

Soepbus van Kesslerstichting volledig uitgebrand Video

PvdA wil steun gemeente voor soepbus

vrijdag 08 januari 2010 De gemeente Den Haag moet de Kesslerstichting helpen met de aanschaf van een nieuwe soepbus. Dat stelt de PvdA in vragen aan het stadsbestuur. De soepbus waar daklozen soep en brood kunnen krijgen brandde met de jaarwisseling…Lees meer

Soepbus Kessler stichting uitgebrand

vrijdag 01 januari 2010  –  De soepbus van de Kessler stichting is vannacht uitgebrand. Daklozen kunnen elke nacht in de bus soep, koffie, thee en broodjes krijgen. De stichting probeert nu voor vrijdagnacht vervangend vervoer te regelen zodat de…Lees meer

Soepbus Kesslerstichting uitgebrand

RTVWEST 01.01.2010  –  DEN HAAG – De soepbus van de Kesslerstichting is oudejaarsnacht in vlammen opgegaan. De bus brengt elke nacht soep, koffie, thee en broodjes in Den Haag rond voor dak- en thuislozen.

Meer dan vijftig mensen maken elke nacht gebruik van de soepbus. De Kesslerstichting probeert nu vervangend vervoer te regelen voor vrijdagnacht, zodat de daklozen niet in de kou staan.

Deze week maken er minder mensen gebruik van de soepbus, omdat de winterregeling is ingegaan. Tijdens de winterregeling kunnen dak- en thuislozen gratis blijven slapen bij de Kesslerstichting en het Leger des Heils. Ook krijgen ze dan een warme maaltijd.

Van Aartsen tevreden over jaarwisseling Transvaal

RTVWEST 01.01.2010 DEN HAAG – Burgemeester van Aartsen is erg tevreden over de inzet van moslimjongeren in Den Haag Zuidwest en Transvaal.

Er hebben zich in deze wijken weinig incidenten voorgedaan. Dat is mede te danken aan de inzet van zo’n 160 jongeren die een oogje in het zeil hielden tijdens de jaarwisseling. 

Audio Van Aartsen tevreden over jaarwisseling

Een Reactie op “Soepbus Kesslerstichting in vlammen op

  1. Pingback: Oudejaaravond 2009 Den Haag en regio « Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s