Den Haag scoort het best met de Krachtwijken

 PVV wil overzicht kosten krachtwijkenbeleidRTVWEST 12.12.2012 DEN HAAG – De PVV in Den Haag wil weten hoeveel belastinggeld de gemeente en het Rijk in de Haagse krachtwijken hebben geïnvesteerd. Eind oktober maakte het Haagse college nog bekend dat het 11 miljoen euro wil investeren in de leefbaarheid van de Schilderswijk. Als het aan De Winter ligt, gaat er geen cent meer naar de Haagse krachtwijk.  Lees verder

gerelateerde artikelen;

Den Haag betrekt bewoners het best bij krachtwijken

RTVWEST 27.11.09  –  DEN HAAG – Van de vier grote steden betrekt Den Haag haar bewoners het best bij de uitvoering van projecten voor krachtwijken.

De gemeente Den Haag kreeg als cijfer een 8, terwijl Amsterdam, Rotterdam en Utrecht tussen de 4 en 7 scoorden. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg. 

Zo dragen inburgeraars in Den Haag Zuidwest bij aan de organisatie van het jaarlijks Escampfestival en de winterfair, praten de bewoners van de Rivierenbuurt mee over de ontwikkeling van een Brede Buurtschool en zijn Schilderswijkbewoners actief bij het opzetten van nieuwe evenementen in de wijk. 

De gemeente Den Haag reserveerde in totaal 106 miljoen euro voor de krachtwijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s