Een facelift voor de Megastore

Megastores in Den Haag krijgt een oppepper

RTVWEST 04.11.09 DEN HAAG – De Haagse Megastores krijgt een complete facelift. Het noodlijdende woonwinkelcentrum moet een meer divers winkelaanbod krijgen.

Naast woonwinkels moet er ook ruimte komen voor kledingszaken en grootschalige winkelketens. En zo’n impuls is geen overbodige luxe, want het gaat niet goed met de Megastores.  Een aantal winkelpanden staat leeg en een nieuwe leegloop lijkt eraan te komen. 

Ontwikkelaar ING Real Estate Development, die de Megastores anderhalf jaar geleden overnam, erkent de problemen en gaat er ook wat aan doen. Het winkelcentrum krijgt een flinke oppepper. Dat betekent ook dat er andere winkels bijkomen, zoals bijvoorbeeld een Hema en een C&A. Winkels die tot voor kort niet toegestaan waren in de Megastores.

Te laat

Maar de grote plannen voor de Megastores komen voor de uitbaters van een koffie en broodjeszaak te laat. Zij durven het niet aan om de huur alsnog met tien jaar te verlengen.

Video Megastores krijgt een facelift

2 Reacties op “Een facelift voor de Megastore

  1. Pingback: Megastores in Laakhaven gaat plat voor woontorens, daktuinen en binnenpleintjes | Bewonersgroep De zinkende Sloep

  2. Pingback: Megastores in Laakhaven gaat plat voor woontorens, daktuinen en binnenpleintjes | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen

Plaats een reactie